Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر حسین وطن پور را به عنوان «نماینده وزیر و مدیراجرایی پروژه واکسن داخلی COVID-۱۹ » منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، متن حکم دکتر سعید نمکی خطاب به دکتر حسین وطن پور به شرح زیر است: "باتوجه به سوابق علمی و اجرایی جنابعالی بدینوسیله به عنوان «نماینده وزیر و مدیراجرایی پروژه واکسن داخلی COVID-۱۹ » منصوب می شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱- به خوبی می دانید که سال‌هاست آرزو دارم جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از قطب‌های تولید واکسن و فرآورده‌های بیولوژیک مطرح باشد. 

شأن این کشور با سابقه تاریخی و علمی و همچنین اندیشه‌ها و توانمندی‌های بی بدیل دانشمندانش دراز کردن دست به بیرون از مرزها برای ایمن‌سازی مردم عزیزش نیست، خوشبختانه با تشکیل کمیته ملی واکسن و دعوت از همگان برای تولید داخلی واکسن COVID-۱۹  اتفاقات عظیمی رقم خورد و امروز با لطف پروردگار و بهره گیری از دانش بومی تعدادی از تولیدکنندگان داخلی در فاز کارآزمایی بالینی واکسن‌هایشان هستند.

همکارانمان در سازمان غذا و دارو تلاش کرده‌اند استانداردهای بسیار علمی و در ضمن کارگشا تهیه و مساعدت کنند، مع الوصف انتظار می رود جنابعالی با تشکیل جلسات مستمر مشکلات اجرایی تولیدکنندگان را بررسی و گره گشایی کنید و هرکجا مداخله اینجانب ضرورت داشت، منعکس کنید.

۲- تولید صنعتی نیازمند تمهیداتی به کلی متفاوت از تولید آزمایشگاهی است، لذا ضروریست با دوراندیشی و حل و فصل مشکلات مجموعه‌های تحقیقاتی و تولیدی به گونه‌ای عمل شود که همزمان با طی مراحل کارآزمایی بالینی مقدمات تولید انبوه فراهم شود، در این راستا ارزیابی نیازهای هر کدام مبتنی بر پلتفرم‌های متفاوت و تسهیل در فراهم کردن امکانات مورد نیاز بسیار مهم و حیاتی است. 

در این زمینه باتوجه به محدودیت مواد جانبی تولید واکسن به خصوص ژل و مدیا که مورد استفاده اکثر آنهاست، ضرورت دارد کارگروهی جهت تأمین موارد مذکور تشکیل و با برگزاری جلساتی با تولیدکنندگان مواد اولیه کشور، تولید این مواد نیز در داخل پیگیری شود. البته برای تولید بچ‌های اولیه شاید مجبور شویم با منبع‌یابی گسترده در جهان مواد جانبی مورد نیاز را تهیه کنیم.

۳- در برنامه زمان‌بندی اولیه اینجانب و تولیدکنندگان داخلی به خصوص انستیتوپاستور، بنیاد برکت و انستیتو رازی شروع تولید به ترتیب در بهار و تابستان آینده بود. هرچه بتوانیم مشکلات را کمتر، طی دوره را عالمانه سریعتر و به شیوه جهادی عمل کنیم دوره التماس به بیرون کوتاهتر و عمر آفتاب سربلندیمان طولانی تر خواهد شد. 

توفیق جنابعالی را در این مأموریت مهم از خداوند بزرگ مسئلت دارم".

بر اساس این گزارش، پیش از این دکتر حسین وطن پور مسئولیت دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را برعهده داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتصاب وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي دکتر سعید نمکی همه باهم علیه کرونا واکسن ایرانی کرونا وطن پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۱۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت: در دولت سیزدهم ۶۰ درصد به تولید نفت افزوده شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم وفناوری آنا،جواد اوجی، امروز ( ۱۹ اردیبهشت) در آیین افتتاحیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، اظهار داشت: در نمایشگاه نفت امسال بیش از ۱۷۰۰ شرکت توانمند داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی حضور دارند.

وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم با اتکا و پشتیبانی سازندگان و پیمانکاران صنعت نفت اتفاقات بزرگی رقم خورد، افزود: در این دولت معطل رفع تحریم‌ها نماندیم و پروژه‌های صنعت نفت را با ظرفیت‌های داخلی پیش بردیم.

وزیر نفت گفت: اولویت در وزارت نفت دولت سیزدهم، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در راستای رشد تولید، افزایش ظرفیت و رونق تولید بوده است. در پایان سال ۱۴۰۲ توانستیم ۷۹ پروژه به ارزش ۱۶.۵ میلیارد را به بهره برداری رسید و اجرای۵۰ پروژه به ارزش ۴۷.۵ میلیارد تومان نیز آغاز شد.

به گزارش آنا، اوجی بیان کرد: در دولت سیزدهم ۶۰ درصد به تولید نفت، ۵۴ میلیون متر مکعب به تولید گاز، بیش از ۲۲۰هزار بشکه به ظرفیت فرآورشی کشور و۱۰ میلیون تن افزایش تولید محصولات پتروشیمی افزوده شد.

وی ادامه داد: توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی که بیش از ۲۲ سال معطل مانده بود در دولت سیزدهم انجام شد که اکنون ۱۲ میلیون متر مکعب از این فاز میدان مشترک پارس جنوبی گاز تولید می‌شود و با تکمیل ان روزانه ۵۰ میلیون متر مکعب گاز تولید خواهد شد.

عضو کابینه دولت سیزدهم تاکید کرد: در دولت قبل اعلام کرده بودند حاضرند پالایشگاه آبادان را رایگان واگذار کنند، اما با اقدامات انجا شده در دولت سیزدهم این پالایشگاه ۱۲ هزار میلیارد تومان سودآوری داشت و ساخت فاز سوم این پالایشگاه به‌زودی آغاز خواهد شد. این اقدامات نشان می‌دهد که نه تنها معطل قدرت‌های بزرگ نشدیم بلکه بر توان داخلی تکیه کردیم.

وزیر نفت با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم بیش از ۵ میلیارد دلار برای جمع‌آوری گاز‌های همراه قرارداد بستیم، تصریح کرد: اکنون ۱۱.۵ میلیون مترمکعب از این گاز‌ها جمع می‌شود و تا پایان سال به ۳۰ میلیون مترمکعب می‌رسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • وزیر نفت: در دولت سیزدهم ۶۰ درصد به تولید نفت افزوده شد
  • برداشت از فاز ۱۱ تا پایان دولت به ۳۰ میلیون متر مکعب می رسد
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • معاونان وزیر راه و شهرسازی به مشکلات مردم قم رسیدگی می کنند
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!