Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: دولت برای این که سیاست گذاری موفقی داشته باشد باید بتواند دولت ملی را بر اساس هویت گذاری ملی برنامه ریزی کند.

دکتر حمید احمدی افزود: بین دولت ملی و هویت ملی در علوم اجتماعی و علوم سیاسی منازعاتی وجود دارد و حال آن که بین دولت و ملت رابطه تنگاتنگی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بیشتر مشکلات ما ناشی از این است که در سیاست گذاری هویتی بر امت گرا بودن تاکید کرده ایم.

مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران با اشاره به این که اگر دولت خوب عمل کند ملت سود خواهد برد اظهار کرد: اگر دولت بخواهد سیاست گذاری موفقی داشته باشد باید به خواسته های ملت توجه داشته باشد و ادبیات ما در این موضوع بسیار قوی عمل کرده است.

همزیستی حکومت و دولت

یک عضو دیگر هیات علمی دانشگاه تهران نیز در این نشست گفت: ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران بعد از شروع انقلاب و با تصویب قانون اساسی شکل گرفت.

دکتر مجید وحید افزود: قانون گذاران می‌خواستند در همان ابتدای انقلاب قانون اساسی را سریع در معرض رفراندوم قرار دهند و این قانون اساسی با تمام ویژگیهای خود برای قامت امام خمینی (ره) برازنده بود.

وی ادامه داد: در سال ۶۸ نیز تغییراتی در قانون اساسی شکل گرفت و با حذف پست نخست وزیری  وظیفه ریاست جمهوری متناسب با شخصیت پر نفوذ مرحوم هاشمی رفسنجانی تغییر یافت.

عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: یکی از مشکلات شکل گرفته اختلاف های بین رییس حکومت و رییس دولت است که شبیه این اختلاف نیز در حکومت فرانسه دیده شد که با بازنگری قانون این مشکل کم شد.

وحید افزود: از سوی دیگر اختلاف مواضع بین دولت و مجلس نیز باعث چالش هایی شده است که این همزیستی نیز با اختلاف هایی همراه بوده است.

وی ادامه داد: در تجربه شکل گرفته در فرانسه انتخابات مجلس و ریاست جمهوری با هم رخ می دهد تا رییس جمهوری اکثریت مجلس را نیز در اختیار داشته باشد و ما نیز باید به دنبال راهکارهایی برای کمتر کردن این اختلاف باشیم.

عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: بازنگری در قانون اساسی و ایجاد ساختار نظام پارلمانی  از راههای کمتر کردن چالش بین رییس دولت و رییس حکومت است.

وحید افزود: تجمیع انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی نیز می‌تواند باعث همزیستی مناسب بین رییس جمهوری و مجلس شود.

سومین همایش ملی دولت پژوهی با عنوان "چه باید کرد؟ راهبردهایی برای فردای ایران" هشتم اردیبهشت ۱۴۰۰ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

برچسب‌ها مشهد شبکه های مجازی رشته علوم سیاسی قانون دانشگاه فردوسی مشهد عضو هیات علمی همایش دانشگاه تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد شبکه های مجازی رشته علوم سیاسی مشهد شبکه های مجازی رشته علوم سیاسی قانون دانشگاه فردوسی مشهد عضو هیات علمی همایش دانشگاه تهران اخبار کنکور گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران قانون اساسی هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از احتمال افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود محمدزاده شبستری امروز در افتتاحیه هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور که با حضور معاون پرستاری وزارت بهداشت و جمعی از مدیران پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای رفع مسائل صنفی حرفه پرستاری بیان کرد: طی جلسه‌ای که با وزیر بهداشت و اعضای سازمان برنامه و بودجه داشتیم مشکلاتی مانند پایین بودن اضافه‌کار پرستاران را به این سازمان منتقل کرده‌ایم. در حال حاضر اضافه کار پرستاران به طور میانگین در حدود 20 هزار تومان است که مبلغ بسیار پایینی است و ما این مسائل را در سازمان برنامه مطرح کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ابراز امیدواری نسبت به رفع مشکلات حوزه پرستاری ادامه داد: استخدام پرستاران جدید، جایگزینی پرستارانی که بازنشسته می‌شوند و افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران را با سازمان امور اداری و استخدامی نیز در میان گذاشتیم و پیرو مسائل مطرح شده در این جلسات، احتمالاً میزان اضافه کار پرستاران در سال جاری افزایش خواهد یافت.

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

شبستری گفت: اولین نکته‌ای که درباره مدیریت ما پرستاران وجود دارد این است که باید بدانیم برای چه هدفی وارد این حرفه‌ شده‌ایم. آن‌چه اهمیت دارد این است که خداوند، مردم و کارکنان از عملکردمان رضایت داشته باشند.

وی افزود: در همین راستا میثاق نامه مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد تدوین و وظایف و اهداف هر مدیر مشخص‌شده تا اثرگذاری و بهره‌وری در عملکرد همکاران افزایش بیشتری داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه حضور میدانی در بیمارستان‌ها و در میان مردم باعث موفقیت ما در عرصه مدیریت می‌شود، گفت: احصای مشکلات از طریق حضور در بین اقشار مختلف مردم و گروه‌های مختلف شغلی در بیمارستان میسر می‌شود. تاثیرگذاری حضور میدانی مدیران بسیار زیاد است و خلاهای موجود بین مدیران پرستاری و همکاران‌شان یا بیماران را پر می‌کند.

مشکل جذب نیروهای کمک پرستاری

در ادامه این مراسم، محمدصادق معلم‌زاده؛ معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیز اظهار کرد: حدود 90 درصد کارکنان حوزه پرستاری در بیمارستان‌ها فعالیت دارند؛ البته ما کمبود شدید پرستار را مانند بسیاری از دانشگاه‌های دیگر داریم و امیدواریم با استخدام نیروهای جدید بتوانیم این کمبود را مرتفع کنیم.

وی افزود: همچنین در بحث نیروهای کمک پرستاری ما ردیف‌های استخدامی نمی‌توانیم داشته باشیم و بنابراین این نیروها به صورت شرکتی و از محل منابع داخلی دانشگاه‌ها جذب می‌شوند و لذا امیدواریم شرایطی مهیا شود تا بتوانیم این نیروها را در قالب دیگری جذب کنیم.

معلم‌زاده ادامه داد: تعرفه پرستاری سال 1402 تا تیرماه پرداخت شده است و در برخی بخش ها مانند دیالیز و اتاق عمل نیز برخی ضرایب نیاز به اصلاح دارد تا احساس بی عدالتی در بین همکاران پرستاری ایجاد نشود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت جام با بیان اینکه یکی از اقدامات خوب در علوم پزشکی تربت جام بحث ایجاد جهش در زمینه انجام جراحی‌های پیوند بود، تصریح کرد: در سال 99 که واحد شناسایی پیوند را در دانشگاه ایجاد کردیم شاخص اهدای عضو صفر بود اما الان به 31.3 رسیده است و تا الان 21 اهدا و 79 عضو پیوندی داشته‌ایم و در کشور رتبه پنجم را بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • جلسه منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می‌شود
  • نشست همفکری منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می‌شود
  • نشست همدلی و همفکری منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می شود
  • آمادگی دانشگاه فردوسی برای پذیرش دانشجویان آمریکایی + عکس
  • کتاب تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه نقد می شود
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود