Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید موسی خادمی روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: لرستان جزو استان های موفق در خصوص اجرای طرح های نوین آبیاری است و مورد تشویق وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

وی  ادامه داد: اجرای طرح های آبیاری نوین، علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب موجب افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی محصول می شود که در این مدت بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای زمین های کشاورزی استان هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار لرستان همچنین گفت: سطح گلخانه های استان از ابتدای دولت تدبیر و امید هفت هکتار بود که اکنون به ۶۴ هکتار رسیده و حتی برخی از محصولات گلخانه ای این منطقه نیز صادر می شود.

به گفته وی در حال حاضر محصولات گلخانه ای این استان با استانداردهای روز دنیا به روسیه و کشورهای حوزه خلج فارس صادر می شود که بسیار رضایتبخش وخوشایند است.

خادمی بیان کرد: علاوه بر این در مجموع ۲۰۰ هکتار طرح گلخانه ای استان در حال تکمیل و یا اجرا است.

 بر اساس اعلام جهاد کشاورزی لرستان۲۴ درصد از مجموع ۸۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی استان آبی است، با وجودی که میزان زمین های آبی این استان معادل نصف متوسط کشوری است اما اجرای طرح های نوین آبیاری در این استان موفق بوده است.

میانگین اجرای طرح‌های آبیاری نوین در اراضی آبی کشور ۲۸.۵ درصد می‌باشد که این رقم در استان به ۳۱ درصد رسیده است.

سالانه ۱۳ هزار تن محصولات گلخانه ای شامل گوجه، خیار، فلفل دلمه ای وآلوئورا در لرستان تولید می شود.

۱۵۰ هزار نفر بهره بردار بخش کشاورزی لرستان هستند ،۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار نفر از این بخش ارتزاق  می کنند و ارزش افزوده سه میلیون تن محصول استان به بیش از هفت هزار میلیارد تومان می رسد که چنانچه مشکل تامین و تخصیص آب برای این حوزه برطرف شود علاوه بر اشتغالزایی، درآمداقتصادی کشاورزان نیز چندین برابر افزایش خواهد یافت.

برچسب‌ها توسعه ایران جهش تولید اختصاصی ایرنا آبیاری پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه ایران جهش تولید اختصاصی ایرنا توسعه ایران جهش تولید اختصاصی ایرنا آبیاری اخبار کنکور اجرای طرح گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۵۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رها سازی آب سد سفیدرود از فردا در گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ وحید خرمی با اشاره به اینکه تا کنون ۷۰۰ میلیون متر مکعب آب پشت سد ذخیره شده است، افزود: آب سد سفیدرود از فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ از طریق کانال‌های راست و چپ سنگر برای آبیاری شالیزار‌های گیلان رهاسازی می‌شود.
وی با بیان اینکه تأمین آب کشاورزی یکی از دغدغه‌های کشاورزان در فصل زراعی است، گفت: شرکت آب منطقه‌ای گیلان هر سال با توجه به میزان ذخیره آب سد سفیدرود، برنامه زمان بندی شده‌ای را برای رهاسازی آب کشاورزی اعلام می‌کند که شالیکاران باید بر اساس این برنامه و تقویم زراعی پیشنهادی از سوی جهاد کشاورزی مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت محصول خود را اجرا کنند.
مدیرعامل شرکت منطقه‌ای گیلان با بیان اینکه این استان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار دارد، گفت: ۱۷۲ هزار هکتار معادل ۷۲ درصد از شالیزار‌های استان آبخور سد سفیدرود هستند و بقیه زمین‌های کشاورزی هم با استفاده از منابع آب محلی مانند چاه‌ها، رودخانه‌ها و آب بندان‌ها آبیاری می‌کنند.

دیگر خبرها

  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • رها سازی آب سد سفیدرود از فردا در گیلان
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • افزایش کشت گلخانه ای در شهریار
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان