Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@07:49:22 GMT

تولید نسل جدید ماسک‌های ۴ لایه در اراک

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۸۳۲۳

تولید نسل جدید ماسک‌های ۴ لایه در اراک

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،  به همت متخصصان بومی کشورمان یک شرکت دانش‌بنیان در اراک موفق به طراحی خط تولید نسل جدید ماسک‌های چهارلایه شد.

سید محسن بنی جمالی رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان در اراک با بیان اینکه گونه جدید و جهش یافته ویروس، عموم مردم و همچنین متخصصان پزشکی را نگران کرده است گفت: ماسک‌های چهارلایه طراحی شده در این شرکت از مواد مورد استفاده در ماسک‌های جراحی با لایه فیلتر قوی‌تر است و امکان ورود ویروس را به سیستم تنفسی را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنی جمالی افزود: این شرکت دانش بنیان در ابتدای فراگیری بیماری کرونا از پیشتازان تولید دستگاه‌های ماسک سه لایه بود و اکنون متخصصان جوان کشور خطوط تولید ماسک را بروزرسانی کرده و موفق به طراحی خط تولید نسل جدید ماسک‌های چهارلایه با عنوان ماسک سه بعدی شده اند.

او با بیان اینکه این شرکت توانایی ساخت تجهیزات پیشرفته را دارد، اضافه کرد: این دستگاه با الگوبرداری از نمونه خارجی طراحی شده و انتظار می‌رود تا پایان اسفندماه به بهره برداری و تولید انبوه برسد.

رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان در اراک با اشاره به توانایی تولید روزانه بیش از ۱۰۰ هزار ماسک در روز با استفاده از دستگاه‌های جدید طراحی شده این شرکت بیان کرد: در حال مذاکره با کشور‌های همسایه به منظور صادرات محصولات و خدمات خود هستیم.

او با اشاره به پتانسیل بالای صادرات محصولات بهداشتی از کشور ادامه داد: امیدواریم با همکاری دولت موانع صادرات رفع شده و در این زمینه ارزآوری مناسبی برای کشور به وجود آید.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ماسک بهداشتی کرونا ویروس کرونا در ایران کرونای استان مرکزی شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۸۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: نان کامل تولید شده در خراسان رضوی تعدای از بیماری‌ها را از بین خواهد برد و به غیر از سلامت، بحث امنیت غذایی را نیز به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید مجتبی خیام نکویی امروز در حاشیه بازدید از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: میزان شرکت های دانش بنیان نسبت به شرکت های دیگر بسیار کم بود و هم اکنون 621 شرکت در این حوزه فعالیت دارند که شرکت های دیگر 10 هزار مورد است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم در حوزه کشاورزی انگیزه ایجاد کند نیازمند حمایت های خاص نسبت به سایر حوزه ها هستیم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی گفت: تلاش شده تا شتاب مناسبی به تشکیل شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی خراسان رضوی داده شود زیرا تحول در بخش کشاورزی و ایجاد امنیت غذایی نیازمند تحول و حمایت از شرکت های دانش بنیان است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی های لازم برای 1000 واحد شرکت دانش بنیان در دهکده های فناوری و نوآوری دیده شده که از نظر تعداد و فعالیت خراسان رضوی متمایز است.

خیام نکویی عنوان کرد: دستاوردهای شرکت های دانش بنیان که امروز در خراسان رضوی به بهره برداری رسید می تواند در کل کشور تحول در بخش هایی مانند ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند ولی مهمترین نکته امروز تولید نان کامل و می تواند در خراسان رضوی به سرعت فراگیر شود.

وی ادامه داد: اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقای سلامت مردم برداشته ایم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی با اشاره به اهمیت تولید نان کامل در سطح کشور گفت: تولید نان کامل خواهد توانست در سلامت جامعه اثرگذار باشد و استفاده مردم از این نان تعدادی از بیماری‌ها را از بین خواهد برد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت