Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-28@00:42:25 GMT

شیمی مبتکران

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۸۳۲۵

شیمی مبتکران

تعداد سوال ها درس شیمی ۳۵ سوال می باشد که این سوالات را باید در ۳۵دقیقه پاسخ دهند به این معنا که برای هر سوال یک دقیقه وقت دارند. داوطلبان رشته تجربی نیز از ۵ درس تخصصی در دفترچه دروس تخصصی به عنوان سومین درس باید به شیمی پاسخ دهند که همانند گروه ریاضی ۳۵ سوال دارند که در ۳۵ دقیقه پاسخ دهند یعنی هر سوال یک دقیقه!

محاسبات عددی سریع، رسم آرایش الکترونی، جدول تناوبی و تغییرات آن، واکنش نویسی، استو کیومتری از مهم ترین پیش نیاز ها شیمی کنکور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالبی که نیاز به تست زدن دارد حداقل تا آخر اسفند ماه دوبار تست زنی کنید تا موضوعات به طور کامل در ذهن شما ثبت شود. موضوعات شیمی آلی، ترمودینامیک، محلول ها، اسید و باز، الکتروشیمی نکات ریز فراوانی دارد که باید زمان زیادی برای مطالعه آن ها اختصاص داد. هم چنین در هنگام مطالعه این بخش ها به متن و حاشیه کتاب درس با دقت توجه کنید.

ازفصل ترمودینامیک در سال ها اخیر در کنکور، سوال ها زیادی طراحی شده است پس سعی کنید این بخش را با دقت بخوانید و تست زنی کنید.

مطالعه این درس به نسبت درس ها دیگر نیازمند زمان و دقت زیادی است زیرا که همه جمله ها، فرمول ها، نمودارها و تصاویر درس شیمی در بردارنده مطالب کنکوری است و حتما باید با دقت مطالعه شود.

بهتر است مطالب را تقسیم بندی کنید و هر بار یک بخش را مطالعه کنید. برای مثال یک بخش ۳۰ صفحه ای را به ۶ قسمت تقسیم کنید و بخوانید.

خلاصه نویسی نیز کمک زیادی به شما خواهد کرد.

یک برگه کنار دست خود بگذارید و مطالب سخت و نامفهوم را روی آن بنویسید و در مورد آن ها از معلم خود بپرسید زیرا که اگر یک قسمت را متوجه نشوید بقیه مطالب را نیز نخواهید فهمید. یادداشت ها خود را نگه دارید و در روز ها آخر نزدیک کنکور برای مرور کردن، دوباره آن ها را بخوانید تا مفاهیم کلیدی در ذهن شما ثبت شود.

تسلط کامل بر جدول تناوبی :

شما برای این کار باید مانند جدول ضرب، آن را تکرار کنید تا یاد بگیرید. کتاب درسی را خط به خط بخوانید، با نهایت دقت و حوصله این درس را بخوانید، جزوه ها کمک آموزشی تهیه و مطالعه کنید، خلاصه برداری کنید، تکرار و مرور این درس بسیار مهم است.

۱)مطالعه مفهومی :

موضوعات بیان شده در کتاب درسی را با دقت مطالعه کنید و بعد کتاب ها کمک آموزشی بخوانید، به این معنا که کتاب درسی در اولویت شما باشد.

۲) حل تمرین و مثال ها کتاب :

با حل کردن مثال ها و تمرین ها کتاب درسی، تسلط داوطلب بر کتاب درسی بیشتر می شود.

۳) مطالعه شیمی را به دوران امتحانات موکول نکنید :

درس شیمی را در شب امتحان نمی توانید فرا بگیرید یا این که اگر موفق شدید این درس را پاس کنید، در مقاطع بعدی مانند کنکور دچار مشکل خواهید شد.

حال که دانستید چگونه باید شیمی را بخوانید در کنار مطالعه کتاب درسی، باید از کتاب ها آموزشی و تستی نیز بهره برد.

داوطلبانی وقتی کتاب درسی شیمی را بخوانند و بر همه مطالب و مفاهیم تسلط پیدا کنند باید بتوانند تست زنی کنند تا برای سوال ها کنکور آماده شوند و هم بتوانند زمان خود را مدیریت کنند و با استرس خود مقابله کنند.

برای این منظور باید آنقدر تست بزنند تا تسلط کامل پیدا کنند.

درانتخاب کتاب تستی باید به نکاتی توجه داشته باشند از جمله این که از خریداری کتاب ها حجیم بپرهیزند، کتاب تستی باید حجم و تعداد صفحه ها مناسبی داشته باشد.

منابع کمک درسی بسیار زیاد هستند و شاید داوطلبان در انتخاب بهترین منبع سردرگم شوند، در ادامه مطالب همراه ما باشید تا بهترین کتاب ها کنکوری را به شما معرفی کنیم.

از معروف ترین کتاب ها تستی شیمی، شیمی مبتکران است که توسط استاد بهمن بازرگانی چاپ شده است.

انتشارات مبتکران برای درس شیمی، کتاب ها آموزشی شیمی، کتاب تکمیلی شیمی، کتاب فیلی شیمی، کتاب تست دوازدهم شیمی و... را منتشر کرده اند. این کتاب ها برای یادگیری مفهومی مطالب درس شیمی بسیار مناسب هستند.

کتاب ها گروه مبتکران علاوه بر پاسخنامه کلیدی، پاسخ نامه تشریحی نیز دارند. ایستگاه ها تست و نکته نیز در این کتاب بیان شده است که حاوی نکته ها بسیار مهم برای دانش آموزان به شمار می رود و داوطلبان با مطالعه این بخش بسیاری از مسائل را حل می کنند.

سطح سوالات تستی از نظر راحتی و سختی نیز مشخص شده است. مثلا سوال ها تستی v.i.t    که به معنا تست ها بسیار مهم است بیان شده است.

سطح بندی سوال ها در ۴ بخش آسان، متوسط، سخت و خیلی سخت قرار دارد. این سطح بندی به دانش آموزان کمک می کند که زمان بندی درست برای سوالات در نظر بگیرند و هم چنین می توانند سوال ها را بررسی کنند.

داوطلبان سوال ها آسان را زیر ۳۰ ثانیه، سوال ها متوسط زیر ۱ دقیقه، سوال ها سخت بیش تر از ۱ دقیقه و سوال ها خیلی سخت را در ۳ تا ۴ دقیقه باید پاسخ دهند.

اگر سوال ها سخت و خیلی سخت را توانستید پاسخ دهید از نظر نویسنده ۹۰ درصد شیمی را می توانید در کنکور بزنید.

یکی دیگر از ویژگی ها مهم کتاب ها مبتکران، بخش آموزش کارتونی در بعضی قسمت ها است که موجب یادگیری بهتر دانش آموز می شود، مطالعه کتاب برای داوطلب خسته کننده نمی شود و کتاب از یکنواختی خارج می شود.

برای خرید کتاب می توانید به وبسایت تلکتاب به آدرس اینترنتی telketab.com مراجعه نمایید و کتاب ها را به صورت اینترنتی خریداری نمایید.

2121

کد خبر 1493657

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کتاب درسی پاسخ دهند درس شیمی کتاب درس سوال ها کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۸۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد

ماموریت پیشگامانه آب و هوای کلاودست(CloudSat) ناسا پس از نزدیک به ۱۸ سال فعالیت پربار در مدار زمین به پایان رسیده است.

به گزارش ایسنا، این ماهواره که در ماه آوریل ۲۰۰۶ پرتاب شد، اولین کاوش جهانی از ویژگی‌های ابرها را انجام داد.

به نقل از اسپیس، آژانس فضایی ناسا به تازگی این ماهواره را که در ماه آوریل سال ۲۰۰۶ در یک مأموریت برنامه‌ریزی شده ۲۲ ماهه برای مطالعه ساختار و ترکیب ابرها به فضا پرتاب شده بود، از کار انداخت.

مقامات ناسا نوشتند: همانطور که برنامه‌ریزی شده بود، فضاپیمای ما که به پایان عمر خود رسیده بود و دیگر قادر به انجام مشاهدات منظم نبود، ماه گذشته در مداری قرار گرفت که به متلاشی شدن نهایی آن در جو منجر می‌شود.

به گفته ناسا، کلاودست(CloudSat) ابزار قدرتمندی به نام رادار پروفایل ابری را حمل می‌کرد که اولین رادار با طول موج ۹۴ گیگاهرتز بود که تا به حال در فضا پرواز کرده است.

مقامات ناسا در مورد این ابزار نوشتند: رادار هزار برابر حساس‌تر از رادارهای هواشناسی معمولی زمینی بود و دید جدیدی از ابرها فراهم کرد که نه به عنوان تصاویر صاف روی صفحه، بلکه به صورت تکه‌های سه بعدی از جو که با یخ و باران پر شده است، بودند.

مشاهدات کلاودست به دانشمندان کمک کرد تا درک بهتری از ابرها در مقیاس جهانی داشته باشند و همچنین در مورد اینکه آنها چگونه به گرم و خنک شدن جو و سطح زمین کمک می‌کنند، بیشتر بیاموزند.

به گفته مقامات ناسا، این ماهواره همچنین بر فراز طوفان‌هایی مانند ماریا، هاروی و سندی پرواز کرد و داده‌هایی را جمع‌آوری کرد که درکی را در مورد چگونگی رشد و تشدید چنین طوفان‌های قدرتمندی ایجاد کرد. ابزار رادار پروفایل ابری در دسامبر ۲۰۲۳ خاموش شد و زمینه را برای از کار انداختن ماهواره در ماه گذشته و مانور کاهش مدار آن فراهم کرد.

کلاودست با ماهواره خواهر خود، به نام کالیپسو(CALIPSO) که نزدیک به ۱۸ سال پیش به مدار مشابه برادرش پرتاب شد، به طور هماهنگ کار کرد.

کالیپسو از لیدار برای مطالعه جو زمین، پرتاب لیزر از ابرها و ذرات موجود در هوا برای استنباط اطلاعات در مورد پوسته مه آلود سیاره ما استفاده کرد. ردپای همپوشانی رادار-لیدار این دو ماهواره، ساختار عمودی جو را برای مطالعه ابرهای نازک و ضخیم، و همچنین لایه‌های ذرات معلق در هوا مانند گرد و غبار، نمک دریا، خاکستر و دوده که می‌توانند بر تشکیل ابرها تأثیر بگذارند، آشکار کرد.

کالیپسو، تلاش مشترک ناسا و آژانس فضایی فرانسه، به طور باورنکردنی عمر طولانی داشت. در ماه اوت سال گذشته این ماهواره نیز از رده خارج شد. اما خروج کلاودست و کالیپسو از صحنه به این معنی نیست که ناسا عرصه رصد زمین را خالی کرده است. انواع ماهواره‌های این آژانس در حال مطالعه سیاره مادری ما هستند و ماهواره قدرتمند جدیدی نیز به تازگی در ماه فوریه پرتاب شده است.

به گفته اعضای تیم ماموریت، این ماهواره جدید که پیس(PACE) نام دارد، به مطالعه زیست‌شناسی اقیانوس‌های زمین با جزئیات بی‌سابقه‌ کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • «حفاظت» به بقای گونه‌ها کمک می‌کند
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • زهره حمیدی وضعیت بیماری‌اش را تشریح کرد؛ بعد از بیماری یک انسان جدیدتر شدم
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد