Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مراکز خدمات بهزیستی در سال ۱۳۸۰ طبق بند ۴ ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت باید تشکیل می‌شد که اکنون بعد از ۲۰ سال اجرا شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان بهزیستی کشور از مراکز خدمات این سازمان موسوم به مراکز «مثبت زندگی» به عنوان ابرپروژه خدمات اجتماعی در دولت تدبیر و امید یاد کرد و گفت: مراکز خدمات بهزیستی در سال ۱۳۸۰ طبق بند ۴ ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت باید تشکیل می‌شد که اکنون بعد از ۲۰ سال اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وحید قبادی دانا روز دوشنبه در مراسم افتتاح ۲۴۰۰ مرکز خدمات بهزیستی که با حضور رئیس جمهوری (ویدئو کنفرانس) برگزار شد، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر گسترش خدمات بهزیستی و رهنمود‌های ریاست جمهوری در سال گذشته مبنی بر تاکید بر ظرفیت‌های مردمی گفت: با تشکیل این مراکز، بهزیستی در اولین گام، ۲۲ خدمات سطح اول را به صورت رایگان در حوزه توانبخشی از پنجره واحد توسط ۲۴۰۰ موسس و تحصیلکرده ارائه می‌دهد که عمده آنان را زنان و جوانان تشکیل داده اند.

وی اظهار داشت: برنامه ریزی این طرح طی دو سال اخیر در شرایط تحریم و کرونایی و براساس راهبرد‌های وزیر کار صورت گرفته است. موقعیت مکانی مراکز خدمات بهزیستی بر حسب توزیع پراکنش جمعیت هدف در محله‌های شهری و روستایی صورت گرفته است.

قبادی دانا افزود: از بین ۱۲ هزار داوطلب برای تشکیل مراکز مثبت زندگی، ۲۴۰۰ نفر براساس شایستگی‌های تجربی و علمی برگزیده شدند. اپلیکیشن این پروژه علمی از مهر و آبان تدوین شده است.

وی با بیان اینکه مراحل اجرایی طرح مراکز مثبت زندگی در چهار ماه گذشته به صورت آزمایشی در ۳۱ استان کشور سپری شد، اضافه کرد: وجود پرونده الکترونیک برای هر خانواده تحت پوشش بهزیستی در مراکز مثبت زندگی باعث حذف بروکراسی زائد شده است؛ همچنین با فعالیت این مراکز بیش از ۱۱ هزار شغل جدید برای ۱۱ هزار نفر با میانگین سنی ۳۳ سال ایجاد شده است.

رئیس بهزیستی گفت: در این مراکز خدماتی مثل آموزش خانواده برای پیشگیری از معلولیت و آموزش توانمندسازی برای آسیب‌های اجتماعی و نیازسنجی فعال انجام می‌شود.

قبادی دانا تاکید کرد: با تشکیل مراکز خدمات مثبت به عنوان ابرپروژه اجتماعی فصل نوینی در خدمات اجتماعی باز می‌شود و ظرفیت شبکه سلامت اجتماعی شکل خواهد گرفت.

وی در پاسخ به سئوالات رئیس جمهوری درباره کیفیت این مراکز نیز گفت: مراکز مثبت زندگی، مراکز غیردولتی هستند که بهزیستی نظارت و سیاستگذاری آن‌ها را برعهده خواهد داشت. این مراکز برای معلولین مناسب سازی شده است. اپلیکیشنی در بستر الکترونیکی برای مراکز مثبت زندگی طراحی شده است. ما از این مراکز خرید خدمت می‌کنیم.

به گزارش ایرنا، در این مراسم از تندیس ویژه پروژه مراکز مثبت زندگی در محل سازمان بهزیستی کشور رونمایی شد

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بهزیستی مددجویان معلولان رفاه مراکز مثبت زندگی خدمات بهزیستی مراکز خدمات قبادی دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۹۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با سازمان تأمین‌اجتماعی در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی گفت: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، در مجموع ۲,۲۵۰ میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز؛ به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قرارداد این سازمان ازجمله داروخانه‌ها، پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد واریز شد.

وی در مورد جزئیات این پرداخت افزود: ۱,۲۸۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت شده و همچنین بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.

اسلامی همچنین گفت: همچنین مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر ۲۱۸ میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ ۶۷۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت خواهد شد.

گفتنی است؛ سازمان تأمین‌اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر ۴۰۶ مرکز درمانی شامل ۷۹ بیمارستان و ۵ دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱ هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاهی و ۱۷ هزار و ۴۲ مرکز پا را کلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

کد خبر 6086235

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی