Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری شهر، پیروز حناچی شهردار تهران در آیین کاشت درخت صلح و دوستی به مناسبت هفته منابع طبیعی، با اشاره به ضرورت اجرای کامل حاکمیت انضباط شهری در پایتخت، گفت: یکی از مصادیق این امر این است که در دوره جدید مدیریت شهری، پروژه‌ای افتتاح نمی‌شود مگر اینکه برای تمامی اقشار جامعه مناسب‌سازی شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران با اشاره به اولویت هوشمندسازی تهران در اجرای برنامه‌های شهری، گفت: امکان هوشمند شدن شهر در شرایط کرونایی به صورت یک اقدام واجب درآمده است. این فرآیند هم اکنون در شهرداری به عنوان یک مگاپروژه تعقیب می‌شود.

به گفته شهردار تهران، کرونا هوشمندسازی را یک الزام کرد. در همین زمینه در حال حاضر سایت «تهران من» بیش از ۳ میلیون کاربر دارد.

حناچی، یکی از سیاست‌های مدیریت شهری را توسعه فضای سبز در تهران دانست و گفت: تمام تلاش‌مان کاهش حداکثری میزان آلاینده‌ها و فراهم کردن امکان تنفس راحت‌تر شهروندان در پایتخت است.

او، یکی از این سیاست‌ها را توسعه کمربند فضای سبز تهران معرفی و خاطرنشان کرد: از این طریق همچنین کنترل فیزیکی کلان‌شهر تهران تعقیب می‌شود. در داخل شهر نیز فضای سبز در مقیاس محلات پیگیری می‌شود. در همین زمینه شهرداری تهران برای کمترین تاثیر مخرب در منابع طبیعی و محیط زیست، بخش عمده‌ای از این فضای سبز را با پساب محلات مجاور و تصفیه‌خانه‌های محلی آبیاری می‌کند.

شهردار تهران در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران، آلودگی و ترافیک را دو عارضه در همه کلانشهرهای دنیا دانست و گفت: برای حل این دو معضل، هیچ راهکاری جز توسعه حمل‌ونقل عمومی وجود ندارد.

حناچی به تپه‌های عباس‌آباد هم اشاره کرد و توضیح داد: تهدیداتی که قبلا درباره تپه‌های عباس وجود داشت، به حداقل رسیده است و با دستوری که مقام معظم رهبری در سال ۱۳۶۸ دادند و پیرو آن، طرحی که در شورای عالی معماری و شهرسازی و همینطور در کمیسیون ماده ۵ هم مصوب شد، تکلیف اراضی عباس‌آباد مشخص است. در واقع این فضا، فضای باز، فرهنگی و سبز است و سبز خواهد ماند.

حناچی درباره لغو مصوبه برج‌باغ‌ها هم گفت: بسیاری از برج‌باغ‌هایی که در پهنه R یعنی پهنه مسکونی و قابل ساخت‌وساز بودند، هم اکنون به پارک‌های عمومی در اختیار مردم تبدیل شدند.

به گفته او، در انجام این ماموریت بسیاری از دستگاه‌ها و نهادها مانند بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و شهرداری همکاری و مشارکت کردند. در واقع این سیاست، به عنوان سیاست جدید در شهرداری تهران دنبال می‌شود و دستورات لازم هم برای حفظ خاک، فضای سبز و باغات داده شده است.

در انتهای این مراسم، نهال‌های زیتون با حضور سفرا در اراضی عباس‌آباد و به نشانه صلح و دوستی کاشته شد.

کد خبر 589503 برچسب‌ها شهرداری پیروز حناچی تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری پیروز حناچی تهران شهردار تهران فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۰۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد طالبان بر مسیر «دوستی»

به گزارش «تابناک»، روزنامه خراسان در مطلبی نوشت: شاید وقتی سال ۷۹ دولت ایران با ترکمنستان برای احداث سد دوستی که ۸۰ درصد آب ورودی آن از هریرود افغانستان تأمین می‌شود توافق کردند و بدون حضور یا تعیین یا ضمانت حقابه آن از سوی کشور افغانستان این سد ۱.۵ میلیارد مکعبی را احداث کردند و سال ۱۳۸۴ به بهره برداری رساندند، تصور نمی‌کردند روزی برسد که دولت افغانستان در بالادست این سد سه سد «سلما»، «کبکان» و «پاشدان» را روی هریرود احداث کند.

شاید این مهلک‌ترین اشتباه دستگاه متولی آب و دیپلماسی کشور باشد که بدون تضمین حقابه بالادست سدی احداث کنند و آب ۶ میلیون جمعیت را به آن وابسته کنند، اما سال ۹۵ دولت افغانستان به کمک هندوستان سد سلما را به بهره برداری رساند و حقابه سد دوستی کاهش جدی پیدا کرد، ولی دستگاه دیپلماسی ایران بازهم قادر نشد مانع احداث سد‌های بعدی شود و سد‌های کبکان و پاشدان هم پا روی گلوی حقابه ایران از هریرود گذاشتند.

امروز بحران آب در کلان شهر مشهد و استان خراسان رضوی به نقطه جوش رسیده و همه کاسه چه کنم دست گرفته اند که از کجا آب مشهد را تأمین کنند؛ از آبخوان بی آب فرونشسته یا دریای عمان و هزار مسجد که هیچ کدام افق خوشبینانه‌ای در کوتاه مدت ندارند.

اما بحران به این جا ختم نمی‌شود و سد دوستی که ۱.۵ میلیارد مترمکعب ظرفیت دارد و تا همین چند سال پیش حدود ۶۵ درصد آب مشهد را تأمین می‌کرد الان تنها ۵ درصد آب دارد و با تجهیزات خاص آب از این سد برداشت می‌شود، زیرا کفگیر سد به ته مخزن رسیده است؛ و بنا بر اذعان مدیرعامل آبفای مشهد از ابتدای سال آبی تا پایان سال گذشته هیچ آبی از بالادست وارد سد دوستی نشده است؛ و این پایان ماجرا نیست. زیرا دو روز پیش یعنی روز یکشنبه ۹ اردیبهشتماه رسانه‌های محلی افغانستان از آغاز فاز جدید احداث «پاشدان» در ولایت هرات و روی سد دوستی با حضور ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی نخست وزیر طالبان و عبدالطیف منصور، سرپرست وزارت آب و انرژی طالبان، خبر دادند و این تیر آخر افغانستان به حقابه سد دوستی نخواهد بود. ساختمان این سد چند سالی مسکوت مانده بود، اما اخیراً دولت افغانستان به فکر بهره برداری از این سد افتاده و دستگاه دیپلماسی ما نیز همچنان بدون تحرک است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان نیز روز گذشته در گفتگو با خبرنگار ما ضمن اظهار بی اطلاعی از این اقدام دولت افغانستان گفت: تا پایان سال گذشته ما آب ورودی به سد دوستی نداشتیم و بعد از دو سیل اخیر در بالادست حدود ۴۰ میلیون مترمکعب آب وارد سد دوستی شد و با این اقدام دولت افغانستان حقابه سد دوستی به مخاطره خواهد افتاد و قطعاً آن را پیگیری خواهیم کرد.

نعمت نژاد با اشاره به این که دولت جمهوری اسلامی ایران هیچ توافقنامه‌ای در خصوص تأمین حقابه سد دوستی با کشور افغانستان ندارد ابراز امیدواری کرد موضوع احداث پاشدان از مجاری دیپلماسی و تهران پیگیری خواهد شد

دیگر خبرها

  • خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • سد طالبان بر مسیر «دوستی»
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • پیام سردار تنگسیری به کشورهای منطقه از خلیج فارس
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم