Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تحلیل وضعیت دانشجویان بین المللی در مؤسسات آموزش عالی هلند در طول همه گیری کووید ۱۹ بین ۱۵ دسامبر ۲۰۲۰ و ۱۰ ژانویه ۲۰۲۱ انجام شده است.

حدود ۳۵۷ دانشجوی بین‌المللی ثبت نام شده در مؤسسات آموزش عالی هلند به پرسش‌های این نظرسنجی پاسخ دادند و به محققان در مورد تجربه خود در طول دروان شیوع بیماری کرونا گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از نیمی از دانشجویان بین المللی در آموزش عالی هلند اعلام کردند که عمدتاً احساس نگرانی، تنهایی یا بی حوصلگی را تجربه می‌کنند. بیش از ۴۰ نفر از پاسخ‌دهندگان گفتند که از افسردگی رنج می‌برند. این تحقیق نشان می‌دهد که دانشجویان بین المللی به شدت تحت تأثیر بحران تاج قرار گرفته اند.

بر اساس گزارش اخیر، دانشجویان بین‌المللی از ایمنی کمتری نسبت به دانشجویان هلندی برخوردارند. همین امر آن‌ها را به گروهی آسیب پذیر تبدیل می‌کند. این گزارش زندگی عاطفی دانش آموزان را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد و از آن‌ها می پرسد که هر چند وقت یکبار احساسات منفی مانند اضطراب، بی حوصلگی یا افسردگی، و همچنین احساسات مثبت به عنوان مثال امیدواری، انگیزه و شادمانی را تجربه می‌کنند.

افزایش نگرانی‌ها نسبت به رضایتمندی

بیش از نیمی از پاسخ دهندگان حدود ۶۲ درصد گفتند که اغلب یا همیشه، احساس اضطراب می‌کنند؛ ۴۱ درصد از پاسخ دهندگان اغلب یا همیشه احساس افسردگی می‌کنند.حدود ۳۵.۹ درصد از پاسخ دهندگان احساس غالباً یا همیشه امیدواری، ۳۲.۴ درصد احساس انگیزه و ۲۴.۷ درصد، احساس خوشبختی می‌کردند.

یک نظرسنجی انجام شده در سال ۲۰۱۹، در مورد تجربیات دانشجویان بین‌المللی نشان داد که ۴۴ درصد از پاسخ دهندگان فشار روانی بسیار شدید و ۴۰ درصد نیز مشکلات روانی متوسط تا شدید را تجربه کرده‌اند.

به همین دلیل نویسندگان گزارش ۲۰۲۱ به این نتیجه رسیدند که در میان دانشجویان بین المللی، احساسات منفی افزایش یافته و احساسات مثبت در طی همه گیری کاهش یافته است.

گزارش به تفصیل در مورد علت نگرانی دانش آموزان توضیح می‌دهد و از پاسخ‌دهندگان خواسته شد در مورد نگرانی‌هایشان توضیح دهند. حدود ۶۸.۸ درصد دانشجویان بین‌المللی اظهار داشتند که بیش‌تر یا تمام دانشجویان، در مورد آینده شغلی خود نگران هستند. مسائل مربوط به ادامه کار پژوهشی و آینده تحصیلی نیز یکی دیگر از نگرانی‌های آنان بود.

محققان همچنین زندگی اجتماعی دانشجویان را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. اکثریت قریب به اتفاق اظهار داشتند که از زندگی اجتماعی خود از سپتامبر ۲۰۲۰ به بعد ناراضی هستند ۶۷ درصد از زندگی خود ناراضی یا بسیار ناراضی هستند. فقط ۱۴ درصد اظهار داشتند که از زندگی اجتماعی خود راضی یا بسیار رضایت دارند.

کد خبر 5164682 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: هلند ویروس کرونا دانشجویان اضطراب آزمون دکتری تخصصی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی آزمون گروه علوم پزشکی سازمان سنجش دانشگاه ها مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری زبان فارسی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت پذیرش دانشجو منصور غلامی آموزش مجازی خوابگاه دانشجویی دانشجویان بین المللی پاسخ دهندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد

بازنشستگی به‌عنوان یک فصل جدید در زندگی این شانس را به شما می‌دهد که فضایی عاری از تنش‌ و چهارچوب‌های شغلی را تجربه کنید با این حال این دوران فصل «نه گفتن» به رفتارهایی است که سابق بر این، آنها را انجام می‌دادید و یا با زیاد شدن اوقات فراغت به آنها عادت می‌کنید. در ادامه به هشت مورد از شایع‌ترین این رفتارها اشاره می‌کنیم.

۱. نشسته زندگی نکنید

افراد زیادی هستند که به محض بازنشستگی، یک مبل یا قسمتی از خانه را به‌عنوان جای همیشگی خود انتخاب می‌کنند و در تله‌ای به نام «نشستن ممتد» گیر می‌افتند. بی تحرکی و عدم فعالیت‌های بدنی علاوه بر ضعیف کردن ماهیچه‌ها، خطر ابتلاء به مشکلات مختلفی مثل چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. ورزش منظم اعم از پیاده‌روی، شنا و یوگا می‌تواند به‌طور قابل توجهی سلامت عمومی بدن را بهبود ببخشد.

۲. سالم بخورید
‌بازنشستگی اوقات فراغت را بیشتر می‌کند و احتمالا با حضور طولانی‌تر در خانه، میان وعده‌های بیشتری به سبد غذایی شما اضافه می‌شود، اما افراط در عادت غذایی ناسالم و مصرف بیش از اندازه غذاهای فرآوری شده و میان وعده‌های شیرین و پرچرب، منجر به افزایش وزن و ابتلاء به بیماری‌های مزمن می‌شود. بازنشستگان باید یک رژیم غذایی متعادل شامل میوه و سیزیجات، غلات و پروتئین‌های بدون چربی برای سوخت و ساز بدن و حفظ سلامت مطلوب، در اولویت غذایی خود قرار دهند.

۳. مغز بازنشستگی ندارد

بازنشستگی اصلا به معنای متوقف شدن فعالیت‌های ذهنی مثل خواندن، حل کردن پازل یا یادگیری یک مهارت جدید نیست. غفلت از فعالیت‌های ذهنی می‌تواند علاوه بر کسالت‌بار کردن زندگی، در تضعیف حافظه و ابتلاء به آلزایمر و زوال عقلی شناختی تاثیر جدی داشته باشد. با اضافه کردن حداقل یک فعالیت ذهنی پویا علاوه بر به‌زیستی مغزی احساس رضایت بیشتری از دوران بازنشستگی خواهید کرد.

۴. زیاد خوابیدن انتقام خوبی برای کم خوابی‌های دوران شغلی نیست

خواب کافی و آرام یکی از فاکتورهای مهم سلامتی در زندگی است که معمولا در دوران پرتنش کاری نادیده گرفته می‌شود، اما تجربه کم‌خوابی به معنای ابتلاء به پرخوابی در دوران بازنشستگی نیست. توصیه محققان سلامت داشتن یک برنامه خوابی ثابت شامل ۷ تا ۹ ساعت خواب با کیفیت برای ارتقاء حس نشاط و شادی است.

۵. از خودتان دست نکشید

برخی از افراد با تصور اینکه استراحت بیشتر لزوم پیگیری سلامت جسمی را کم می‌کند اقدام به حذف معاینات جسمی مثل معاینات چشم و دیگر چکاپ‌های پیش گیرانه در دوران بازنشستگی می‌کنند در صورتی که غربالگیری‌های معمول و واکسیناسیون و دیگر معاینات پزشکی می‌تواند به بازنشستگان در بهبود کیفیت زندگی کمک قابل توجهی بکند.

۶. بازنشستگی حذف شدن از جامعه نیست

بازنشستگی با کم‌شدن طبیعی بخشی از مراودات روزانه همراه است و پیوند نخوردن با گروه‌ها و فعالیت‌های اجتماعی تازه می‌تواند منجر به  انزوای اجتماعی شود. تنهایی و انزوا پیامدهای مخاطره‌آمیزی مثل افسردگی و مشکلات قلبی و عروقی به همراه دارد. حضور فعال بازنشستگان در مراودات اجتماعی و پیوستن به گروه‌های یا باشگاه‌ها راه حلی اساسی برای در امان ماندن از این تهدیدات جسمی و روانی است.

۷. با احتیاط خرج کنید

ممکن است با شروع بازنشستگی دسترسی شما به امکانات و تمهیدات مالی شغل‌تان مثل اضافه کاری، پاداش و مساعدت کاهش پیدا کند و همین مساله عدم اطمینان مالی مقطعی بوجود آورد.  برای همین با در نظر گرفتن نیازهای جاری، اصل مدیریت سرمایه‌گذاری و بودجه‌بندی را در دستور کار خود قرار دهید. اگر قرار است سرمایه گذاری‌های خاصی را شروع کنید از مشورت با یک مشاور حرفه‌ای در آن حوزه غافل نشده و تصمیمات مالی آگاهانه ای اتخاذ کنید تا از رفاه مالی خود و خانواده در این فصل از زندگی مراقبت کنید.

۸. خبر جدیدی در گذشته نیست

بازنشستگی فرصت خوبی برای در آغوش گرفتن لحظات است، اما برخی افراد با فکر کردن زیاد به گذشته و بررسی اتفاقات آن به پشیمانی‌های عمیق  و حتی نوشخوار ذهنی مبتلا می‌شوند. احساس پشیمانی و عدم رضایت از زندگی یکی از افکار شایع در دوران بازنشستگی است و غم، اندوه و رنجش فراوانی به همراه دارد. بدانید تغییر اجتناب‌ناپذیر است، مقاومت در برابر تغییر صرفا باعث از دست رفتن  فرصت‌های رشد موجود می‌شود. بازنشستگان باید با ذهنی باز و با بهره‌گرفتن از تجربه‌های خود به افزایش غنای زندگی خود و اطرافیان کمک کنند. انعطاف‌پذیری و سازگاری کلید موفقیت در دوران بازنشستگی و استقبال از موهبت‌های زندگی است.

 منبع : سایت لایف‌هک

ترجمه : لیلا شرفی، خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • «جعبه سیاه» آدم‌ها رو می‌شود/ چالش‌هایی که گاهی از دست مهمان برنامه در می‌رود
  • ابراز نگرانی اپوزیسیون از بیداری دانشجویان آمریکایی + فیلم
  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • از روان تا درمان
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم
  • نگرانی امیرعبداللهیان از سرکوب دانشجویان آمریکایی
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد