Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علی‌اکبر اسدی‌پویا افزود: صرع از بیماری‌های بسیار مهمی‌است که آسیب‌های جانی، روانی و اجتماعی فراوانی را متوجه فرد بیمار و خانواده او می‌کند؛ بنابراین یافتن راه‌های نوین تشخیص و درمان در این بیماری اهمیت بالایی دارد.

این پزشک فوق تخصص با بیان اینکه یک سوم از بیماران، به نوع مقاوم بیماری صرع مبتلا هستند، بیان کرد: در ایران حدود ۸۰۰ هزار و در فارس حدود ۴۵ هزار بیمار مبتلا به صرع شناسایی شده است که یک سوم آنان به نوع مقاوم این بیماری مبتلا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: علی‌رغم وجود درمان‌های مختلف برای بیماران مبتلا به صرع، امکان کنترل تشنج در بیماران مبتلا به صرع مقاوم، وجود ندارد.

 اسدی‌پویا خاطرنشان کرد: در این راستا با همکاری جمعی از اساتید و دانشمندان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر آن شدیم تا مرکز پیشرفته صرع را در بیمارستان نمازی احداث کنیم.

او ادامه داد: این مرکز شامل اساتید علوم بالینی مانند فوق تخصص صرع، فوق تخصص جراحی مغز و اعصاب در زمینه صرع، رادیولوژیست، روانپزشک و همچنین همکاران علوم پایه در زمینه سلول‌های بنیادی، گیاهان داوریی و نانو تکنولوژی است.

رئیس بخش صرع بیمارستان نمازی شیراز ابراز امیدواری کرد که با یک کار تیمی شاهد راه‌های نوینی برای تشخیص و درمان بیماران مبتلا به صرع و عرضه آن به بشریت باشیم.

اسدی‌پویا خاطرنشان کرد: این اقدام کار بزرگی است و پتانسیل آن هم کاملا وجود دارد دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در این راستا همیشه پیشرو بوده و با هم‌فکری رئیس بیمارستان نمازی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز مقرر شده فضایی به وسعت ۳۵۰ مترمربع در این بیمارستان به مرکز پیشرفته صرع اختصاص یابد.

استاد گروه بیماری‌های مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: احداث و تجهیز این مرکز با همکاری خیرین در دستور آغاز عملیات اجرایی قرار می‌گیرد.

 رئیس بخش صرع بیمارستان نمازی شیراز همچنین از افتتاح دستگاه نوار مغز کامپیوتری اهدایی خیرین به بخش صرع بیمارستان نمازی طی روزهای آتی خبر داد.

کد خبر 589525 برچسب‌ها استان‌ فارس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان فارس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیمارستان نمازی مبتلا به صرع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمود‌های  قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و  معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان).

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری).  

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیاز‌های فراگیران).  

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد).

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محور‌های سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقا پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

براساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه
  • جان باختن پدر و فرزند در ویلای شخصی
  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد