Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@03:17:11 GMT

فروشگاه اپ گالری هوآوی در حال ثبت رکوردهای جدید

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۱۸۷۳

فروشگاه اپ گالری هوآوی در حال ثبت رکوردهای جدید

رشد ۷۷ درصدی توسعه‌دهندگان اپ گالری

در حال حاضر این پلتفرم بیش از 2.3 میلیون توسعه‌دهنده ثبت شده دارد که نشان دهنده 77 درصد رشد از سال گذشته است. این یعنی میزان رشد برنامه‌های این پلتفرم از لحاظ کمی و کیفی سرعت بالایی دارد.

مخاطبان آن در سراسر جهان، به بیشتر از ۵۳۰ میلیون کاربر فعال ماهانه رسیده است، که خبری خوش برای توسعه‌دهندگان نرم‌افزار در سراسر دنیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا بازاری مطمئن با تعداد کاربر (مشتری بالقوه) از طریق App Gallery در دسترس قرار گرفته است.

بد نیست بدانید که تعداد کل دانلود برنامه در این پلتفرم به تعداد 384.4 میلیارد بار دانلود در سال 2020 رسیده که 174 میلیارد بیشتر از سال قبل است. اعداد و ارقام رشد فروشگاه App Gallery به شکلی خارق‌العاده در حال رشد است.

رشد جهانی اپ گالری

در میان بخش‌های مختلف این فروشگاه، بازی‌ها بیشترین رشد را تجربه کرده‌ و در مقایسه با سال گذشته، ۵۰۰ درصد رشد داشته‌اند. این آمار و ارقام جدید، دقیقا یک سال پس از معرفی و رونمایی AppGallery به صورت رسمی و تشریح چشم‌انداز هوآوی برای ساخت و توسعه آن به عنوان یک پلتفرم توزیع برنامه‌های جدید، منتشر شده است.

رشد فروشگاه App Gallery در بازارهای محلی نیز چشمگیر بوده است. به گفته «ژانگ ژه» (Zhang Zhe) مدیر مشارکت‌های جهانی هوآوی، در سال 2019 میلادی فقط 25 کشور در سراسر جهان تعداد کاربرانی بیش از یک میلیون نفر در AppGallery داشته‌اند. اما در حال حاضر تعداد این کشورها به 42 عدد رسیده است.

کماکان شاهد رشد قوی این پلتفرم در بازارهای اروپا، آمریکای لاتین، آسیا، اقیانوسیه، خاورمیانه و آفریقا هستیم. بر اساس اطلاعات موجود، توسعه‌دهندگان بیشتر به دنبال قابلیت‌های دستگاه‌های هوآوی هستند تا بدین ترتیب، بتوانند نوآوری و ارائه تجربه‌های بهتر و منحصر به فرد را برای کاربران فراهم کنند.

این پلتفرم تلاش خود را روی همکاری با توسعه‌دهندگان در مقیاس محلی و جهانی متمرکز کرده تا بتواند مرتبط‌ترین برنامه‌ها را به کاربران هدیه دهد؛ این مسئله منجر به افزایش تعداد توسعه‌دهندگانی شده که از این سیستم‌عامل استفاده می‌کنند.

توسعه‌دهندگان به طور فزاینده‌ای به دنبال App Gallery برای نفوذ به مخاطبان محلی و جهانی هستند. در طول سال گذشته، برنامه‌های جهانی همانند Line و Viber در زمینه ارتباطات و برنامه‌های دیگری همانند Bolt در صنعت حمل و نقل وارد App Gallery شدند. همچنین این پلتفرم میزبان سایر برنامه‌های مشهور مانند Booking.com و Deezer هم شده است.

بازار کشور چین در حال حاضر دومین بازار بزرگ محصولات مصرفی در دنیا است و هوآوی با سهم بازاری نزدیک به دو برابر در گوشی هوشمند نسبت به نزدیک‌ترین رقیب و حکمرانی کامل در بخش نرم‌افزار، از باتجربه‌ترین‌ها در این بازار به حساب می‌آید.

به همین دلیل استفاده از App Gallery یکی از آسان‌ترین راه‌ها برای ورود به بازار بزرگ کشور چین به حساب آمده و به توسعه‌دهندگان جهانی در راستای کسب موفقیت در بازار بزرگ این کشور، کمک زیادی خواهد کرد.

برای پی‌بردن به بزرگی بازار چین کافی است به اعداد و ارقام نگاهی داشته باشیم. بیشتر از 904 میلیون کاربر اینترنت با میزان دانلود بیش از 100 میلیارد برنامه در بازار چین حضور دارند و فروشگاه App Gallery هوآوی خدمات‌دهی به بخش بزرگی از این کاربران را بر عهده دارد.

فقط در یک سال گذشته، هوآوی به بیش از 100 شرکت خارجی کمک کرده تا به بازار رو به رشد برنامه‌های موبایل در چین وارد شده و سهمی از سود سرشار آن داشته باشند.

برنامه‌‌ای مانند PicsArt را می‌توان به عنوان یکی از نخستین برنامه‌هایی معرفی کرد که از موقعیت و جایگاه هوآوی در بازار موبایل چین استفاده کرده‌اند. در حال حاضر این برنامه توانسته بیشتر از 300 میلیون دانلود را در سرزمین چین، تجربه کند.

همچنین برنامه‌های دیگری همانند FaceTune 2 و Mondly با 2.2 میلیون و 350 هزار دانلود، موفقیت‌های مشابهی را تجربه کرده‌اند. البته این پلتفرم به بیشتر از 10 هزار برنامه چینی هم کمک کرده است تا بتوانند به بازارهای خارج از کشور هم دسترسی پیدا کنند که از میان آن‌ها می‌توان به Rise و Night of Full Moon اشاره کرد.

اکوسیستم هوشمند نرم‌افزاری

App Gallery را می‌توان یک بستری هوشمند دانست که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تجربه‌های بی‌نظیری را برای مصرف‌کنندگان ایجاد کند. هسته منحصر به فرد HMS Core این امکان را می‌دهد تا برنامه‌ها در دستگاه‌های متفاوت و با مشخصات فنی مختلف، با کمترین مشکل اجرا شوند.

از اهداف آینده فروشگاه App Gallery می‌توان، تبدیل شدن به پلتفرمی نرم‌افزاری با سه هدف خاص را ذکر کرد. این سه هدف عبارتند از نوآوری، سهولت و در دسترس بودن و حفظ امنیت و حریم شخصی کاربران.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: بازی چین حمل و نقل خاورمیانه گوشی هوشمند فروشگاه App Gallery توسعه دهندگان حال حاضر برنامه ها سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

  وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.   علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.   وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.   توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.   علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.   وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.   حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.   وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.   اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری   علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.   وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • هدفم شکستن رکوردهای استقامت ایران است
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • کسب سهم مناسب از بازار با کار گروهی در سال ۱۴۰۲
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • مدیرعامل بانک ملی:کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی