Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان کرمان گفت: در راستای اجرای فرامین مقام عظمای ولایت و نیز بنا به تاکیدات ریاست قوه قضاییه مبنی بر مبارزه گسترده و بی امان علیه فساد اداری و اجرائی، تاکنون بیش از 50 نفر از مسئولین اداری و اجرایی استان احضار شده و تحت تعقیب قضایی قرار گرفته اند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ دادخدا سالاری در جلسه شورای معاونین و ستادی دادسرای مرکز استان در جهت هماهنگی و تسریع مبارزه با فساد اداری و اجرایی افزود: مدیران احضار شده به اتهام اختلاس، اخذ رشوه ، تحصیل مال از طریق نامشروع ، تضیییع اموال دولتی، پولشویی، استفاده غیر مجاز از اموال دولتی، مصرف وجوه دولتی بیش از اعتبار تعیین شده، تحصیل منفعت به نحو متقلبانه و مداخله در معاملات، از سوی این دادسرا تحت تعقیب قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در خصوص برخی از این مدیران با توجه به اهمیت موضوع اتهامی و وجوه غیر قانونی تحصیل و تصاحب شده، قرار بازداشت موقت صادر شده و 20 نفر  از این افراد بازداشت گردیده اند.

دادستان مرکز استان کرمان تصریح کرد: متهمان احضار شده در سمت های مختلفی از جمله فرمانداران سابق، شهردار ، بخشدار، مدیر کل، معاون مدیر کل ، رئیس اداره ، رئیس شورا، کارمندان دولتی ،عضو شورا، ذیحساب ، کارشناسان و مدیران بانکی و بیمه ای  و کارشناسان رسمی دادگستری بوده اند.

سالاری با تاکید بر این مطلب که برخورد با اتهامات افراد و مدیران در اسرع وقت انجام می شود، اظهارداشت: درراستای برخورد سریع و قاطع با هرگونه جرم،  امر تعقیب به زمان بعد از مسئولیت افراد موکول نمی شود و از این رهگذر از ارتکاب جرم به وسیله سایر افراد نیز جلوگیری شده و جنبه پیشگیری از وقوع جرم توسط سایر افرد نیز حفظ می شود .

وی با تاکید براین مطلب که رسیدگی فوری و قاطع به جرائم مفاسد اداری عامل مهمی در پیشگیری محسوب می شود، گفت: با تلاش های شبانه روزی و مجاهدانه بازپرسان و قضات ویژه، سربازان گمنام امام زمان در اداره کل اطلاعات ، اداره کل بازرسی استان کرمان، سازمان اطلاعات سپاه ثارالله، پلیس اقتصادی و گزارشات مردمی 20 نفر از مدیران و مسئولین متخلف بازداشت و قانون در خصوص آنان اعمال و اجرا گردیده است .

دادستان مرکز استان اضافه کرد:  در سال گذشته با پیگیری های مستمر دادسرای کرمان مبلغ 30 هزار میلیارد ریال از حقوق و عوارض گمرکی به  بیت المال اعاده گردیده است و  طی چند ماه اخیر نیز با اقدامات و تمهیدات انجام شده در مرحله تحقیقات مقدماتی و در دادسرا، قریب ۶۰۰ میلیارد ریال از وجوه و اموال  دولتی به بیت المال اعاده و 9 واحد آپارتمان و 37 سکه بهار آزادی و همچنین یک قطعه زمین مسکونی به ارزش 200 میلیارد ریال از متهمین کشف و توقیف شده است .

سالاری افزود: براساس تاکیدات ریاست قوه قضائیه هیچ متخلفی در هیچ  پست و مقامی حاشیه امنی نخواهد داشت و خط قرمز دستگاه قضایی، اجرای قانون و مبارزه با فساد در هر سطح و جایگاهی است .

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان در ادامه از زحمات و تلاشهای صورت گرفته توسط بازپرسان و قضات دادگاه های دست اندرکار و مجاهدتهای صورت گرفته در سازمان بازرسی استان ،اداره کل اطلاعات استان، سازمان اطلاعات سپاه و پلیس امنیت اقتصادی در مسیر مبارزه با فساد اداری تقدیر کرد.

وی همچنین با اشاره به تعامل و همراهی بسیار خوب دادسرای مرکز استان با رسانه ها به منظور انعکاس خدمات انجام شده، توجه به بعد پیشگیرانه برخوردهای انجام شده و نیز شفاف سازی اذهان عمومی، عنوان کرد: صدا و سیمای مرکز استان و رسانه های مکتوب و مجازی استان طی سال جاری همراهی شایسته ای با دادسرای مرکز استان داشته اند و به نوعی از همکاران این مجموعه در زمینه پیشگیری از وقوع جرم محسوب می شوند که در این فرصت، از تلاش های اصحاب رسانه و خبرنگاران استان نیز تقدیر می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دادستان کرمان مبارزه با فساد استان کرمان فساد اداری مرکز استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۳۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه سال انتظار برای ارشاد مدیران

اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

به گزارش هم میهن، ابراهیم رئیسی، از ریاست قوه‌قضائیه به ریاست‌جمهوری (حوزه اجرایی کشور) آمد. از جمله مهمترین موضوعات در مناظرات انتخابات مبارزه با فساد بود که موجب بحث‎هایی بین عبدالناصر همتی و ابراهیم رئیسی شد. همان زمانی که تازه چندی از طرح و شروع بررسی پرونده اکبر طبری، از معاونان سابق رئیس قوه قضائیه گذشته بود و ابراهیم رئیسی در قامت رئیس قوه قضائیه آن را به‌عنوان برگ برنده‌ای در مقابله با فساد در اختیار داشت.

در همین اثنا او درباره گشت ارشاد به صراحت اعلام کرد: «ما معتقدیم فضای مجازی بهترین بستر است برای نظارت مردم بر دولتمردان. ما این کار را در دادگستری اجرا کردیم. نه که بعدها خواهیم کرد بلکه در حال حاضر به آن عمل می‌شود. چرا برخوردهایی می‌شود؟ ما گشت ارشاد خواهیم داشت برای مدیران؛ «الناس علی دین ملوکهم» اگر دولتمردان خوب عمل کنند مردم خوب هستند. »

البته رئیسی چندی بعد اعلام کرد که «گشت ارشاد مدیران زیر نظر بازرسی ریاست‌جمهوری تشکیل شد و به دستگاه‌های مختلف سرکشی می‌شود.» در این بین خبرگزاری فارس در گزارشی در حمایت از عملکرد دولت در این زمینه نوشته بود: «نگاهی به تصمیمات مدیران ارشد دولتی نشان می‌دهد در سه ماه گذشته، ۲۰ مدیر دولتی پس از ارزیابی عملکردشان از مجموعه دولت کنار گذاشته شدند. این تغییرات در سطح بالای مدیریتی دولت هم صورت گرفته است؛ که از آن میان می‌توان به پذیرش استعفای عبدالملکی وزیر سابق کار، یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش و برکناری سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲).»

در آذرماه سال گذشته هم رئیسی در یکی از جلسات هیئت‌دولت گفته بود: «دولت مردمی با عزمی که برای مقابله با هرگونه فساد دارد، در دوسال گذشته محور شناسایی، رسیدگی و برخورد با گلوگاه‌های فسادزا بوده و برخی از پرونده‌های فساد را نیز به دستگاه قضایی ارجاع داده و حال انتظار عمومی از قوه قضائیه رسیدگی به این پرونده‌هاست.»

حالا پس از ۳ سال از آن وعده و با وجود این اظهارنظرها هم محدودیت‌های فضای مجازی که رئیسی آن را بستری برای نظارت مردم بر دولتمردان عنوان کرده بود، به ستوه آورده و هم آن گشت ارشادی که از آن سخن گفته‌اند و آن تلاش برای مقابله با فساد که رئیسی ادعا کرده بود هم افکار عمومی را پاسخگو نبوده و «بوی بهبود ز اوضاع جهان (بخوانید مملکت در مسئله فساد)» شنیده نمی‎شود.

هرچند دولت سیزدهم برکناری چند مدیر رده میانی را به‌عنوان گشت ارشاد مسئولان به خورد رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی داد، اما فسادهای بزرگ مانند تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه، فساد ۳/۷میلیارد دلاری چای دبش و در آخر نیز تخلف مالی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی کاظم صدیقی و پسرانش که گویا در برخورد مومنانه با آن کسی دنبال شفاف‌سازی و اقناع افکار عمومی نرفت.

در چنین شرایطی و در سال آخر دولت موضوع عملکرد دولت در حوزه مقابله با فساد و گشت ارشاد مدیران که وعده‌ای از وعده‌های آن بود نیز گاهی در میانه مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به‌عنوان یک مطالبه مطرح می‎شود.

چنانچه معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار روز سوم اردیبهشت در صحن علنی مجلس هم به این موضوع به عنوان یک مطالبه اشاره کرده است.

حالا این سوالات باقی است که اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • معلمان و کارگران، افسران جنگ فرهنگی و اقتصادی هستند
  • مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • عجیب‌ترین دستور در یک استان؛ منشی‌های خانم ممنوع شدند!
  • بحران دولتی در اسپانیا در سایه اتهام فساد علیه همسر سانچز
  • منشی زن در ادارات دولتی ممنوع شد
  • دستوری تازه در مورد استفاده از منشی های زن : «در ادارات دولتی ممنوع شد!»
  • دستوری تازه در مورد استفاده از منشی‌های زن: «در ادارات دولتی ممنوع شد!»