Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید اسدی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، با بیان اینکه حضور مسئول فنی در مرکز مایه کوبی و داروخانه‌های دامپزشکی الزامی است، گفت: شرکت‌های پخش دارویی هنگام توزیع و پخش دارو باید دارای فاکتور معتبر فروش و گواهی بهداشتی قرنطینه‌ای حمل باشند و به مسئول فنی داروخانه دامپزشکی ارائه کنند، در غیر این صورت مسئول فنی مربوطه نباید از این گونه شرکت‌های پخش دارویی که فاقد مدارک معتبر هستند، دارو تهیه و خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بازرسان شبکه دامپزشکی شهربابک به صورت دوره‌ای و سرزده از مراکز مایه کوبی و داروخانه‌های دامپزشکی این شهرستان بازدید می‌کنند و در خصوص حضور فعال و مرتب مسئول فنی، توزیع مناسب دارو و واکسن، ممانعت از کم فروشی، احتکار، اختفاء، دارو و واکسن قاچاق، تاریخ گذشته، رعایت شرایط نگهداری انواع واکسن و داروها، داشتن برچسب قیمت بر روی داروها، فاکتور خرید دارو‌ها از شرکت‌های پخش دارویی و ... نظارت ویژه‌ای صورت می‌گیرد.

اسدی از دامداران خواست: نهایت دقت را در خصوص دوره منع مصرف گوشت و شیر و سایر فرآورده‌های خام دامی بعد از مصرف دارو که در روی بسته بندی دارو درج می‌شود، رعایت کنند.

او بیان داشت: از همشهریان می‌خواهیم دارو‌های دامی مورد نظر خود را حتما با مشورت دکتر دامپزشک و از داروخانه‌های دامپزشکی که مورد تأیید شبکه دامپزشکی است، تهیه کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف با شماره تلفن ۳۴۱۱۲۰۳۴ تماس حاصل کنند تا با متخلفان برخورد قانونی شود.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دامپزشکی کرمان فرآورده های خام دامی داروخانه های دامپزشکی شبکه دامپزشکی مسئول فنی پخش دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۴۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی ناصحی افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی در اولویت سازمان بیمه سلامت است و مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات فروردین ۱۴۰۳ نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

وی گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت در این بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تأمین کند.

وی گفت: تأمین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

کد خبر 6091489 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • مایه کوبی ۲۶ هزار رأس دام سبک در منطقه بارز و شوارز
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر