Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@02:53:23 GMT

اعضا و دبیر هیئت مرکزی بازرسی انتخابات منصوب شدند

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۵۶۳۰

اعضا و دبیر هیئت مرکزی بازرسی انتخابات منصوب شدند

اعضاء و دبیر هیئت مرکزی بازرسی سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، اولین میاندوره‌ای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و دومین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری منصوب شدند.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، علی طالبی رئیس هیئت مرکزی بازرسی انتخابات کشور، در احکامی مسعود نصرتی، محمد علی یاسینی، کیکاوس طاهری، رضا همایونی فر و یزدان خسروی را به سمت عضو و حسن فرخی را به عنوان عضو و دبیر هیئت مرکزی بازرسی انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، اولین میاندوره‌ای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و دومین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در احکام صادره از سوی طالبی برای انتصاب اعضای هیئت مرکزی بازرسی انتخابات، به ماده ۳۱ قانون انتخابات ریاست جمهوری، ماده ۶۶ انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، ماده ۲۵ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده ۷۶ آئین نامه اجرایی قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری و حکم شماره ۱۸۶۲۴۰ مورخ ۱۳۹۹.۱۱.۲۱ وزیر کشور استناد شده است.

پیش از این در بیست و یکم بهمن ماه سال جاری وزیر کشور در حکمی، علی طالبی رئیس مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی را به عنوان رئیس هیئت مرکزی بازرسی انتخابات وزارت کشور در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، اولین انتخابات میاندوره‌ای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و دومین انتخابات میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری منصوب کرد.

در حکم وزیر کشور، انتخاب و انتصاب اعضای هیئت مرکزی و هیئت‌های بازرسی در سراسر کشور، برنامه‌ریزی برای آموزش بازرسین و اتخاذ تمهیدات و اقدامات لازم برای کنترل جریان انتخابات، به عنوان اهم وظایف رئیس هیئت مرکزی بازرسی انتخابات کشور برشمرده شده است.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه، میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در سه حوزه انتخاباتی و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در یک هزار و ۳۷۲ شهر و چهل هزار و ۶۲۰ روستا و تیره عشایری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

کد خبر 480087

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت کشور انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات ۱۴۰۰ انتخابات شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق هیئت مرکزی بازرسی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا مجلس شورای اسلامی مجلس خبرگان رهبری سیزدهمین دوره ریاست جمهوری میاندوره ای دوره مجلس دوره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۵۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید

به گزارش همشهری‌آنلاین، محسن اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برپایی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این دور از انتخابات در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود، در ۲۲ حوزه انتخابیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای در نظر گرفته شده است. انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. وزارت کشور برای این ۸ حوزه، تعرفه کاغذی هم ارسال کرده که در صورت بروز هرگونه مشکلی، شیوه رای گیری در آن حوزه تغییر خواهد کرد.

وی با اشاره به شکل برگه تعرفه‌های رای، گفت: در مرحله اول به دلیل برگزاری همزمان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تعرفه‌ها یکپارچه بود، اما در مرحله دوم فقط برگه تعرفه رای مختص انتخابات مجلس است، بر این اساس تعرفه دور دوم انتخابات کوچک‌تر و به سبک ایرانی اسلامی طراحی و به استان‌های مربوط چاپ و ارسال شده است و درباره تعرفه‌های انتخاباتی مشکلی وجود ندارد.

وی ادامه داد: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت صفر بامداد ۱۳ اردیبهشت در فضای حقیقی و مجازی آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغاتی که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود، لذا از نامزدها انتخابات می‌خواهیم بر اساس آن عمل کنند. نامزدهای انتخابات حتما باید وارد سامانه مالی انتخابات شوند و منابعی که برای تبلیغات در اختیار گرفته اند ثبت کنند، همچنین نامزدها سعی کنند هزینه‌های انتخاباتیشان از سقف مصوب بالاتر نرود. سامانه انتخاب ایران، برای اطلاع مردم از زندگینامه، شرح حال و سوابق نامزدهای دوازهمین دوره انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به این سایت از سابقه کاری نامزدهای مورد نظر خود مطلع شوند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: کسانی می‌توانند در مرحله دوم رای بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رای داده باشند و یا اصلا در کل کشور رای نداده باشند.

کد خبر 848872 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت کشور خبر ویژه مجلس - انتخابات

دیگر خبرها

  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟
  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران اعلام شد
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌های انتخابیه برگزار می‌شود؟
  • سه نامزد دیگر به لیست شورای ائتلاف اضافه می‌شود
  • آشنایی با ۲ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرج
  • سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم برگزار شد + اسامی اعضا
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد + اسامی اعضا
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • اعلام اسامی و مشخصات نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس