Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: اینکه فکرکنیم با پول نفت یا مالیات مردم صاحب تکنولوژی می شوند کاملا اشتباه است.
به گزارش خبرگزاری آریا، سورنا ستاری دیروز در مراسم اختتامیه اولین دوره مسابقه مسئله محور بنیاد ملی نخبگان که در سالن همایش های وزارت کشور برگزار شد گفت: محصول حاصل سرمایه گذاری بخش خصوصی در پژوهش است نه دولت؛ هیچ دولتی نمیتواند واکسن بسازد، خودرو بسازد چرا که این دو محصول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه خیلی فرق است بین پولی که از جیب یک بخش خصوصی در پژوهش سرمایه گذاری می شود تا پول مردم که دولت در این حوزه سرمایه گذاری کند افزود: اشتباه بزرگی که ما در بخش پژوهش داریم این است که فکر می کنیم پژوهش را باید دولت انجام دهد در صورتی که این کار، کار بخش خصوصی است و دولت تنها باید زمینه آن را برای بخش خصوصی فراهم کند.
ستاری اضافه کرد: اینکه ما فکر کنیم با پول نفت یا مالیات مردم می توانند صاحب تکنولوژی شوند، کاملا اشتباه است؛ اینکه درحال حاضر بیش از 10 هزار استارت آپ و 5 هزار و 800 شرکت در بخش های مختلف فعالیت دارند و تنها در بخش بیوتکنولوژی سال گذشته 400 میلیارد تومان هزینه آر اند دی داده، دولت اگر 10 هزارتای آن را هم می گذاشت قطعا نتیجه آن را نمی گرفت.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به سرمایه گذاری سنگین در حوزه آموزش و پژوهش کشور اشاره و عنوان کرد: بودجه کشور سه پایه "آموزش"، "بهداشت" و "دفاع" دارد، چرا با این همه هزینه در آموزش، نتیجه آن 5 یا 10 سال بعد در اقتصاد دیده نمی شود؟
سورنا ستاری اضافه کرد: این ها همه به فرهنگ غلطی که روز اول درست شده بر می گردد، یعنی ما در خارج از کشور دیده ایم دانشگاه زده اند و توسعه پیدا کردند، بعد از آن با ساخت یک ساختمان به اسم دانشگاه فکر کردیم همه چیز درست می شود.
وی با بیان اینکه محیط کارآفرینی، محیط بچه پولداری نیست گفت: از فیس بوک و اپل و مایکروسافت در خارج از کشور گرفته تا دیجی کالا و کافه بازار و... در کشور ایران، همه از یک زیرزمین رشد کرده اند و هیچ کدوم بابای پولداری نداشتند.
ستاری از استخدام به عنوان بزرگترین خیانت برای جوانان کشور یاد کرد و افزود: همان فرهنگ اقتصاد نفتی است که جوان کشور به دنبال استخدام است و جوانان بدانند که استخدام بزرگترین خیانتی است که می توانند به خودشان کنند و با این کار نوآوری و اعتماد به نفس خود را نابود می کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: ما مدیران دولتی فکر می کنیم که اگر این مسئولیت ها را از ما بگیرند وسط تهران از گرسنگی می میریم، برای همین است که ایستاده ایم؛ فکر می کنیم هنر دیگه ای نداریم.
سورنا ستاری افزود: نوآوری بزرگترین موهبت خدا به انسان و موضوعی است که انسان را از حیوان جدا می کند و اگر نوآوری بشر نبود الان بشر این جا نبود چرا که نوآوری است که باعث شده تا بشر توسعه پیدا کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه صنعت جایی است که در آن طراحی و ماشین سازی انجام می شود بیان کرد: اینکه یک کارخانه را از خارج از کشوربیاوریم و در کشور نصب و فکر کنیم در حال تولید فولاد، سیمان و یا خودرو هستیم غلط است و چنین چیزی نیاز به دانشگاه ندارد و چهار تکنسین با یک آموزش کوتاه می تواند این کار را انجام دهد.
ستاری اضافه کرد: دانشگاه برای این است که ما بتوانیم طراحی کنیم و ایده و نوآوری داشته باشیم؛ دانشگاهی موفق است که عدد قابل توجهی از درآمدش را از محل فروش تکنولوژی قراردادهای ارتباط با صنعت خود تامین کند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نقش اصلی دانشگاه را ایجاد تغییرات در جامعه دانست و گفت: دانشگاه صنعتی شریف در زمان تحصیل ما، دور آن مکانیکی یا ساندویچی بود اما در حال حاضر در ناحیه نوآوری شریف بیش از 600 شرکت فعالیت دارند که این نشان دهنده تعامل دانشگاه با محیط بیرون است.
سورنا ستاری گفت: ایران دارای بزرگترین شرکت های حوزه بیوتکنولوژی منطقه و یکی از قدرت های آسیا است که 26 نوع داروی بیوتکنولوژی تولید می کند.
وی خطاب به دانشجویان شرکت کننده در مسابقه مسئله محور بنیاد ملی نخبگان گفت: همه ما باید کمک کنیم تا کشوری که 5 هزار سال تاریخ تجارت، آقایی بر دنیا و دانش و فناوری دارد به جایی برسانیم که بتوانیم در این حوزه ارسال دانش انجام دهیم.
در نخستین دوره مسابقه مسئله محور بنیاد ملی نخبگان با عنوان " ره نشان" 4 هزار و 510 دانشجو از 85 دانشگاه کشور در مدت پنج ماه در 56 طرح تعریف شده در پنج حوزه "آب و محیط زیست"، "انرژی"، "هوشمندسازی"، "حمل و نقل" و "زیست فناوری" بایکدیگر رقابت کردند و عصر امروز با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد و افراد برتر به شرکت‌های دانش بنیان معرفی شدند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نفت مالیات معاون علمی و فناوری رئیس جمهور سرمایه گذاری سورنا ستاری بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۸۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: در بعد اقتصادی باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی خلیج فارس برای اشتغال‌زایی ودرآمدزایی برای کشور استفاده کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سید‌محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در حاشیه جشنواره خلیج فارس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خلیج فارس از جهت‌ تاریخی، تمدنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی اهمیت خاص و ویژه‌ای دارد و این مطلب از این دیرباز مطرح بوده است.

وی افزود: در دولت دهم تصمیم گرفته شد که جشنواره برگزار شود و هنرمندان بیایند به این مضمون و مسئله مهم بپردازند چرا که رهبر معظم انقلاب نیز نظرشان بر این بود که هر ایده، تفکر و اندیشه وقتی در قالب جذاب هنر جلوه کند دلنشین و ماندگار می‌شود و از این جهت این کار آغاز شد.

معاون رئیس جمهور گفت: امسال هم چهاردهمین جشنواره را شاهد هستیم و امیدواریم هر سال نسبت به گذشته با استفاده از تجربیات، این کار ژرف‌تر و عمیق تر و مبنایی‌تر برگزار و آثار متنوعی که هم بتوان در ایران و هم در خارج از کشور آنها را ارائه داد تولید شود.

وی کرد: علیرغم برخی توطئه‌ها که وجود دارد خلیج فارس همیشه به عنوان خلیجی که ایرانیان در آن سهم بسیار زیادی داشته‌اند باقی مانده و خواهد ماند.

حسینی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریاپایه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: در بعد اقتصادی که حرف‌ها و راهبردهایی مطرح است و سیاست‌های آن ابلاغ شد باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی شامل خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی دریا استفاده کنیم تا بتوان فرصت شغلی ایجاد و برای کشور نیز درآمدزایی ایجاد کند.

وی ادامه داد: در مقایسه با سایر کشورها ما در حال حاضر از ظرفیت دریا و ساحل کمتر استفاده می‌کنیم از این جهت در این زمینه باید اهتمام جدی‌تری داشته باشیم و این جشنواره هم فرصتی است که همگان ترغیب شوند و نگاه‌ها به سمت خلیج فارس جذب شوند و همه در حوزه افزایش تولید مشارکت کنند.

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به شعار سال گفت: ما سرمایه‌دارانی در داخل و خارج کشور داریم که بایستی آنها را تشویق کنیم بیایند و در کشور خودشان و در مناطق مختلف سرمایه گذاری کنند که مشکلات کشور کاهش یابد.

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • ایران تحریم‌ناپذیر است