Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ساماندهی معابر و آب های سطحی، مقاوم سازی ساختمان ها، حل مشکل آب و فاضلاب و بهبود شرایط زندگی در روستای مرتضی گرد از سوی مجمع نمایندگان تهران درحال پیگیری است.

اقبال شاکری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به بازدید مجمع نمایندگان استان تهران از روستای مرتضی گرد و پیگیری ها برای حل مشکلات این روستا، بیان کرد: جهت رسیدگی به امور حوزه انتخابیه استان تهران و رفع مشکلات مناطق محروم استان تهران یکی از محل هایی که مورد بررسی مجمع نمایندگان تهران قرار گرفته روستای مرتضی گرد بوده که در حاشیه شهر تهران و در نزدیک شهر آفتاب قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه مجمع نمایندگان تهران به صورت مستمر از این روستا بازدید کرده و مسائل آن را دنبال می کنند، اظهار کرد: روز گذشته نیز به اتفاق آقای مالک شریعتی که به صورت مشخص موضوعات مرتضی گرد را دنبال می کنند نشستی با مسئولین محلی و مسئولین دستگاه های اجرایی برگزار کردیم. یکی از موضوعاتی که دنبال شد بحث تعیین تکلیف محل های مسکونی زیر دکل های فشار قوی برق بودند چراکه هشت دکل فشار قوی در منطقه مسکونی قرار گرفته و ساخت و ساز زیر این دکل ها انجام شده است.

نماینده مردم تهران در ادامه تصریح کرد: برای حل این مشکل چند گزینه مطرح شد. یکی اینکه دکل ها جابه جا شوند یا شبکه برق زیر زمینی شود یا به افرادی که در پلاک های مسکونی زیر دکل های برق ساکن هستند محل دیگری برای سکونت داده شود. بنابراین دو گزینه جابه جایی دکل های برق و جابه جابه جایی ساکنینی که در زیر دکل ها زندگی می کنند به عنوان راهکار های کاربردی و عملیاتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه تاکید کرد: از سوی دیگر در این نشست نقش سازمان برق تهران، بنیاد مسکن، شرکت توانیر. بخشداری و دهیاری و اداره اوقاف برای حل مشکلات این منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. ساماندهی شبکه برق در داخل مرتصی گرد شروع شده و شرکت توانیر در حال اجرای این موضوع است. در این نشست زمان بندی اجرای این طرح تعیین شد. قرار بر این شد تا واحدهای اعم از مسکونی و غیر مسکونی که غیرمجاز از شبکه برق استفاده می کنند هرچه زودتر داری کنتور برق شوند و خرید کنتور نیز برای آنان به صورت اقساطی انجام شود.

نماینده تهران افزود: قرار شد تا حداکثر کمک به خانواده ها برای گرفتن انشعاب صورت بگیرد. در مورد دکل های برق دو مطلب مورد بررسی قرار گرفت. بنیاد مسکن طبق موافقنامه ای که نوشته شده قرار است در یک بخش از روستای مرتضی گرد واحدهای مسکونی برای افراد فاقد مسکن احداث کند که بخشی از آن به خانواده هایی که زیر دکل های برق ساکن هستند اختصاص خواهد یافت. دومین مطلب این که مقرر شد تا برای ساماندهی واحدهای تجاری که عمدتا واحدهای تولیدی مبل هستند و چندبار آتش سوزی نیز رخ داده برای جابه جایی آن ها از زیر دکل های برق در طرح ساماندهی مرتضی گرد برنامه ریزی شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: بخش زیادی از واحدهای تجاری که خارج از محدوده مرتضی گرد وجود دارند در طرح ساماندهی مرتضی گرد تعیین تکلیف خواهند شد. بخشی از اراضی منطقه اوقافی است و با همکاری صورت گرفته قرار شد به خانواده ها سند مالکیت داده شود که اتفاق خوبی است و زمانی که خانواده ها مالکیت را داشته باشند بقیه مسائل قابل پیگیری است.

شاکری در پایان افزود: مسئله آب و فاضلاب هم از دیگر موضوعاتی است که در دست پیگیری است. برای فاضلاب یک طرح کوتاه مدت در نظر گرفته شده که در اراضی شهر آفتاب محل هایی برای تصفیه خانه فاضلاب احداث شود. تولیت آستان حضرت امام نیز اعلام آمادگی برای همکاری کردند. برای بحث آب نیز باید مخزن آبی زده شود. زمین آن در حوزه اوقاف است و مذاکره صورت گرفته و سازمان آب آمادگی دارد تا کار را زودتر پیش ببرد. ساماندهی معابر و آب های سطحی و مقاوم سازی ساختمان ها و بهبود شرایط در مرتضی گرد از سوی مجمع نمایندگان تهران در حال پیگیری است و ان شاءالله در این دوره بتوانیم این موضوع را سرانجام برسانیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجمع تهران مجلس یازدهم مرتضی گرد حاشیه شهر مجمع نمایندگان تهران روستای مرتضی گرد استان تهران دکل های برق زیر دکل خانواده ها زیر دکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۸۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد

ایسنا/همدان نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس گفت: انتقال آب از سد تالوار به شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ به ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار نیاز دارد که بعد از اخذ ماده ۲۳ این مهم را پیگیری خواهیم کرد.

فتح‌الله توسلی چهارشنبه ۵ اردیبهشت در شورای اداری شهرستان کبودراهنگ، اظهار کرد: ۶۵ روستای شهرستان  کبودراهنگ مشکل آب شرب دارد که مشکل تعدادی از این روستاها حل شده و به طور قطع انتقال آب از سد تالوار به شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ از نقش مؤثری در حل مشکل اساسی سایر روستاها برخوردار خواهد بود.

وی در ادامه تصریح کرد: طی صحبت و رایزنی با مجموعه  وزارت نیرو و وزارت جهادکشاورزی برای آبرسانی و قنوات اعتبار لازم تعریف شده و اکنون اعتبارات شهرستان کبودراهنگ به رقم قابل توجهی رسیده است.

توسلی با بیان اینکه همه تکلیف داریم که مسائل شهرستان را پیگیری کنیم و باید دلسوزانه برای مردم و پیشرفت شهرستان قدم برداریم، خاطرنشان کرد: در سال گذشته اگر پیگیری‌های مستمر در بحث آب شرب نبود به طور قطع با مشکلات جدی مواجه می‌شدیم که خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده چندین روستا از جمله روستای کوهین اکنون  دارای آب پایدار هستند و در آینده مشکل دیگر روستاها نیز مرتفع خواهد شد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در خانه ملت با اشاره به اینکه در پیوست یک  بودجه تا سال گذشته اعتباری برای شهرستان نداشتیم، گفت: از مدیران درخواست داریم برای خود پروژه تعریف کنند تا بتوانیم اعتبار جذب کنیم.

وی با تأکید بر توزیع عادلانه اعتبارات افزود: اجازه نخواهیم داد ظلمی به شهرستان در توزیع اعتبارات شود چرا که حق مردم است و مدام پیگیری می‌کنیم تا این روند تغییر کند و اگر شما کمک نکنید، تغییری رخ نخواهد داد.

توسلی ادامه داد: وضعیت استان همدان در موضوع درآمدها ۹۸ درصد از طریق مالیات بوده که این امر برای استان  فاجعه است و باید به سمت درآمدهای پایدار برود و دست به دست هم تولید را رونق دهیم چرا که افزایش درصدی وصول به اقشار مختلف جامعه فشار وارد می‌کند.

وی با تأکید بر حساسیت مدیران در اعتبارات ادارات گفت: متأسفانه سال گذشته حدود ۹۰۰  میلیارد تومان از اعتبارات استانی در حال بازگشت به خزانه بود که با پیگیری‌های نمایندگان و استاندار از آن جلوگیری شد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس ادامه داد: سال گذشته بیش از  ۱۵میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی مدارس و هفت میلیارد برای تجهیز مدارس اخذ کردیم.

وی همچنین با اشاره به نشست خود با رئیس بانک مرکزی گفت: در جلسه با رئیس بانک مرکزی پیگیر منابع بودیم و تأکید شد که مردم از  عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات راضی نیستند و خواهش داریم برای منطقه دلسوزی شود.

توسلی  ادامه داد: اورژانس جزو اولویت‌های شهرستان است و باید تا پایان سال تحویل مردم داده شود، همچنان که درمانگاه تأمین اجتماعی کبودراهنگ با سرعت در حال ساخت است و اعتبارات آن نیز وجود دارد.

بهسازی بیش از ۱۰۰ روستای کبودراهنگ

فرماندار کبودراهنگ هم از بهسازی بیش از ۱۰۰ روستای این شهرستان در سال‌جاری خبر داد و اظهار کرد: اعتبار لازم برای این تعداد از روستاهای تخصیص یافته و با این اعتبارات تخصیصی بهسازی بیش از ۱۰۰ روستای شهرستان در سال‌جاری انجام خواهد شد.

مسلم غلامی با بیان اینکه در سال گذشته شهرستان کبودراهنگ در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی و اجتماعی خوش درخشید، افزود: همه ما مسئولان دغدغه شهرستان را داریم، باید فرصت‌سوزی نکنیم و با تلاش لازم با استفاده از فرصت‌ها کمبودهای شهرستان را مرتفع و بیشترین اعتبارات و آورده را برای شهرستان کسب و پیگیری کنیم.

غلامی با اشاره به نامگذاری امسال از طرف مقام معظم رهبری به نام "جهش تولید با مشارکت مردمی" تصریح کرد: برای تحقق شعار سال همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان باید دارای برای مدون باشند.

وی با اشاره به نقش مهم مردم در تحقق شعار سال خاطرنشان کرد: شهرک خصوصی کبودراهنگ که توسط یکی از جوانان در شهرستان راه‌اندازی شده است، طی دو سال گذشته ۷۰ درصد این شهرک پر شده که این امر نشان از نقش مهم مردم و مشارکت مردمی در تولید دارد.

غلامی با تأکید بر شناسایی ظرفیت‌های شهرستان توسط دستگاه‌های اجرایی بیان کرد: برای تحقق شعار سال هر جایی که دارای ظرفیت هستیم شناسایی این ظرفیت‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی ضروری است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۱ تعاونی تولید زراعی در شهرستان کبودراهنگ تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای و سردخانه از جمله کمبودهای شهرستان کبودراهنک بوده که توجه به این حوزه‌ها از نقش مؤثری در تحقق شعار سال برخودار خواهد بود.

نماینده عالی دولت در شهرستان همچنین اظهار کرد: در سال گذشته با حضور وزیر صمت در روستای کردآباد قرار شد در ابن روستا دو تعاونی راه‌اندازی شود که هنوز این امر محقق نشده است و به طور قطع راه‌اندازی این دو تعاونی در کاهش قیمت مواد اولیه تولیدکنندگان نقش مؤثری می‌تواند داشته باشد.

غلامی در ادامه از پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) این شهرستان خبر داد و یادآور شد: اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و درمان شهرستان انجام شده و با شکل‌گیری و احداث بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی  کبودراهنگ به طور قطع حوزه بهداشت و درمان شهرستان پیشرفت دوچندانی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ساخت دو درمانگاه در شهرستان کبودراهنگ شروع شده و چهار خانه بهداشت به‌زودی آماده اجرای عملیات اجرایی است، گفت: انبار دارویی یکی از نیازهای مهم شهرستان بود که خوشبختانه این انبار دارویی در سال گذشته به بهره‌برداری رسید.

فرماندار کبودراهنگ مطرح کرد: ایمن‌سازی راه‌ها، روکش جاده‌ها، افتتاح چندین واحد اقتصادی، برگزاری همایش‌ها، اقدامات مختلف فرهنگی، کاهش طلاق و افزایش موالید از جمله مواردی است که در سال گذشته در این حوزها در شهرستان چشمگیر بوده است.

جذب اعتبارات سال گذشته، برنامه‌ریزی مدون برای سال جدید از دیگری مواردی بود که فرماندار کبودراهنگ در این‌جلسه نسبت به آن توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی دغدغه‌ی کارگران استان یزد
  • استاندار لرستان: عملکرد بانک‌های استان مطلوب نیست
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
  • پیگیری مشکلات فاضلاب منطقه ۲۲ تهران
  • برگزاری نشست کمیسیون‌های سه گانه فدراسیون دوومیدانی | انتخاب روسا و نمایندگان کمیسیون ها در مجمع
  • مشکلات کانال‌های آبیاری و زهکشی نخیلات آبپخش پیگیری می شود
  • رونمایی از مجمع پارلمانی جهانی شهید سلیمانی (ره)
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود