Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - پنجمین نشست از سلسله نشست‌های مجازی تشکل‌های حامی زنان آسیب‌دیده کشور با عنوان "تجربیات موفق تشکل های حامی زنان آسیب‌دیده کشور" با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و مشارکت نمایندگان دستگاه های مرتبط برگزار شد.
پنجمین نشست از سلسله نشست‌های مجازی تشکل‌های حامی زنان آسیب‌دیده کشور با عنوان "تجربیات موفق تشکل های حامی زنان آسیب‌دیده کشور" با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و مشارکت نمایندگان دستگاه های مرتبط برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پنجمین نشست از سلسله نشست‌های مجازی تشکل‌های حامی زنان آسیب‌دیده کشور با عنوان "تجربیات موفق تشکل های حامی زنان آسیب‌دیده کشور" با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و مشارکت نمایندگانی از تشکل‌های حامی‌زنان آسیب‌دیده سراسر کشور، مدیران کل دفاتر زنان و خانواده استانداری های کشور، مسئولان سازمان بهزیستی کشور و نماینده معاونت اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
در ابتدای این نشست طیبه سیاوشی شاه‌عنایتی مشاور عالی معاونت‌ ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به هماهنگی‌ها و همکاری‌های بین بخشی که تاکنون در خصوص شکل‌گیری این نشست‌ها در مرتفع ساختن مشکلات تشکل‌ها صورت گرفت، ابراز امیدواری کرد در آینده بسیاری از مسائل تشکل‌ها با ارتباطاتی که بین دستگاههای ذیربط شکل گرفته به مراتب کمتر خواهد بود و همکاری میان تشکل‌ها با یکدیگر نیز تقویت شده است.
سپس ‌مدیران کل دفاتر زنان و خانواده استانداری‌ها به تشریح مسائل و ارائه گزارش سمن‌های حوزه آسیب زنان و خانواده در استان‌های خود پرداختند که از مهم ترین این مسائل خواستِ طراحی الگوی بومی هر استان به منظور کاهش آسیب‌ها در حوزه زنان و خانواده است که با تایید حاضران در جلسه خصوصا تشکل‌ها روبرو شد.
پس از آن در وقت باقی مانده برخی از نمایندگان تشکل‌های حامی زنان آسیب دیده به طرح مسائل و دیدگاه‌های خود پرداختند که با توجه به حضور مسئولان بهزیستی بخشی از مسائل حول محور مشکلات اداری سمن‌ها در بهزیستی طرح شد. همچنین‌مسائلی در خصوص ارتباط این جلسات با نیروی انتظامی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سوی تشکل‌ها مطرح شد.
محمود علی‌گو مدیرکل امور آسیب‌دیدگان و رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور و فرزانه امیریزدانی رئیس گروه دفتر آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در این جلسه به سوالات تشکل ها براساس دستورالعمل‌های سازمان بهزیستی کشور پاسخ گفتند.
در پایان معصومه ابتکار با تشکر از طرح دیدگاه‌های تشکل‌ها و به اشتراک گذاری تجربیات موفق‌شان در این ‌مسیر خطیر، بر موارد زیر به عنوان مصوبات این نشست تاکید کرد:
1- ایجاد الگوهای جایگزین و بومی شده تشکل های حامی زنان آسیب دیده در تعاملی چندگانه میان سازمان بهزیستی کشور، معاونت امور زنان و خانواده، مدیران کل دفاتر زنان و خانواده استانداری ها در استان های دارای بافت فرهنگی خاص و مدیران کل بهزیستی این استان ها
2- تعامل روزافزون با سازمان بهزیستی کشور در مورد مسائل تشکل های حامی زنان آسیب دیده خصوصا مواردی که به ضوابط شکلی ایجاد این تشکل‌ها باز می‌گردد.
3- تاکید بر نقش حیاتی نیروی انتظامی جمهوری و معاونت اجتماعی ناجا در کاهش آسیب های اجتماعی در موضوع زنان و خانواده
4_ تاکید بر تعامل معاونت امور زنان و خانواده در کلیه فعالیت‌های خود با قوه قضاییه
5- تعامل بیش از پیش معاونت امور زنان و خانواده با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور مرتفع ساختن مشکلات تشکل‌های حامی‌ زنان آسیب‌دیده سراسر کشور

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: امور زنان و خانواده سازمان بهزیستی کشور مدیران کل نشست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۱۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ،رئیس سازمان مدیریت بحران کشور  گفت : مسؤلان دولت گذشته بدون توجه به وضعیت این بناها، با برگزاری یک جشن رسانه ای، اعلام کردند که بازسازی خرابی‌های زلزله تمام شده است.

محمد حسن نامی دیروز در سفری دو روزه با هدف بازدید از برخی حوزه‌های مدیریت بحران و ساختمان‌های آسیب دیده از زلزله ۱۳۹۶ به استان کرمانشاه سفر کرده است.

برنامه سفر معاون وزیر با حضور در شهرستان سرپل ذهاب با دیدار با خانواده شهدا و بازدید از ساختمان‌های زلزله زده و آسیب دیده شهرستان آغاز شد.

بازدید از آبشوران، قره سو، سالن‌های چند منظوره شهر کرمانشاه، بافت فرسوده کرمانشاه و... از دیگر برنامه‌های معاون وزیر است.

دیگر خبرها

  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد