Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:29:13 GMT

عدم رضایت شغلی مانع پیشرفت و سازندگی است

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۳۳۳۸

عدم رضایت شغلی مانع پیشرفت و سازندگی است

به گزارش روز سه شنبه ایرنا،‌ «حسین کمالی» در پنجمین همایش ملی فرهنگ کار که در مجموعه تلاش برگزار شد، گفت: سال‌ها است که در مورد بازده پایین کاری زنان (۲۰ دقیقه) و مردان (یک ساعت) در جامعه صحبت می‌شود و اما این موضوع عارضه‌یابی نمی‌شود.

وی با اشاره به اهمیت آموزش در اشتغال، افزود: در کشور حداقل آموزش به کارگران ارائه می‌شود و در حالیکه یک چهارم اقتصاد کشور کشاورزی است، یک بیستم آموزش به کشاورزان اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمالی اظهارداشت: وقتی اختلاس‌ها در جامعه صورت گرفت، فاجعه غارت پول ملی نبود بلکه فرهنگ کار آسیب دید.

وی با تاکید بر اینکه باید کار را مقدس بدانیم گفت: برخی با اشاعه آخرت گرایی، کار را مذموم می‌کنند و تنها اصراف را منع کرده و تولید ثروت را امری پسندیده می‌داند.

وزیر اسبق وزارت تعاون گفت: تا زمانی که به سود و ارزش افزوده فکر نمی کنیم نمی توانیم به فرهنگ کار توجه کنیم.

در ادامه این مراسم «غلامرضا غفاری» معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: تاریخ جوامع و بشر براساس کار تعریف می‌شود و کار یک رابطه است که انسان در ابتدا با طبیعت و سپس با جهان فرهنگی و اجتماعی خود برقرار کرده و خود را با آن معرفی می‌کند.

وی ادامه داد: درهمه جوامع و کشورها برخی افراد، اهل کار، آموزش و مهارت نیستند و اگرچه در جامعه حضور دارند اما موثر نیستند به همین دلیل تمام کشورها سعی می‌کنند تعداد این افراد در جامعه خود را کاهش دهند تا شاخص توسعه آنها افزایش یابد.

معاون وزیر علوم تصریح کرد: در دانشگاه یک برنامه درسی  داریم که شامل واحدهایی است که دانشجو باید آنها را بگذراند اما تمام دانشگاه این نیست، بخشی دیگر فعالیت‌هایی است که فراتر از حوزه دانشجویی تعریف می‌شود که در گذشته به آن فوق برنامه می‌گفتند که اصلا درست نیست چون فوق برنامه در اذهان به معنای کار اضافی است.

وی گفت: هم اکنون ۶ هزار و ۷۰۰ کانون فرهنگی دانشجویی در کشور وجود دارد که در چهار سال اخیر رشد خوبی داشتند. درکانون‌های فرهنگی با کنشگری داوطلبانه دانشجویان رو به رو هستیم و دانشجویان در آن یک کار جمعی و تیمی را تجربه می‌کنند و انجام این کارها دانشجو را  برای کار کردن و قبول مسئولیت آماده می‌کند.

غفاری گفت: در چند سال اخیر در وزارت علوم مهارت افزایی و توانمندسازی دانشجویان را در اولویت قرار داده تا دانشجویان با جامعه و صنعت ارتباط برقرار کرده و کار جمعی در کشور صورت بگیرد.

در ادامه این همایش «ابراهیم صادقی فر» معاون فرهنگی وزارت تعاون گفت: فرهنگ کار همواره مورد توجه اقشار مختلف جامعه بوده و هر گروهی آن را از منظر خود نقد و بررسی می‌کند.

وی تاکید کرد: کارکردن یک مفهوم ارزشی است و بدون تردید کارکردن  زیربنای توسعه پایدار و رشد اقتصادی است. 

صادقی فر با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان جهش تولید گفت: بررسی شعارهای سال در ۱۰ سال گذشته نشان می‌دهد که در همه این نامگذاری‌ها واژگان اقتصادی وجود داشته است و نگاه به حوزه اقتصادی و رسیدن به هدف برنامه‌های اقتصادی از منظر اجتماعی حادث خواهد و سیاستگذارانی که گذرگاه‌های فرهنگی و تاریخی را نادیده گرفتند یقینه به اهداف نرسیدند. 
 

برچسب‌ها غلامرضا غفاری کارگر حسین کمالی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: غلامرضا غفاری کارگر حسین کمالی غلامرضا غفاری کارگر حسین کمالی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اخبار کنکور فرهنگ کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۳۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری