Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس گفت: زن به واسطه جایگاه تربیتی‌اش، محور کلیدی خانواده است و خانواده به عنوان مهم‌ترین عنصر نظام اجتماعی و هسته بنیادین تحولات آن، نهاد فعال جامعه‌ساز تلقی می‌شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پنجمین نشست از سلسله نشست‌های رهبران نهضت به همت خواهران ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ با محوریت نقش‌آفرینی بانوان در دوران دفاع مقدس با حضور مریم مجتهد زاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس و دختران دانشجوی بسیجی در موزه دفاع مقدس برگزار شذ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتهدزاده طی سخنانی در این نشست اظهار داشت: در طول تاریخ زنان عناصری موثر در تغییر ارزش‌ها، باور‌ها و رفتار‌های جامعه دانسته شده و می‌شوند. زن به واسطه جایگاه تربیتی‌اش، محور کلیدی خانواده است و خانواده به عنوان مهم‌ترین عنصر نظام اجتماعی و هسته بنیادین تحولات آن، نهاد فعال جامعه‌ساز تلقی می‌شود؛ بنابراین زن در خانواده نقش بی‌بدیلی در انتقال تکامل‌گرایی افراد خانواده و با واسطه به جامعه ایفا می‌کند.

رییس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس، انقلاب اسلامی را نقطه عطف تاریخ تکامل اجتماعی بشر و طلیعه تمدن اسلامی معرفی کرد و افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی ظرفیت‌سازی و زمینه‌سازی برای ایجاد تمدن اسلامی و نظام توحیدی از طریق پی‌ریزی کلیه مناسبات فرهنگی، سیاسی، اقتصادی مبتنی بر مبانی اسلامی و با توجه ویژه به موضوع زنان و خانواده محقق شد.

وی گفت: مجاهدت، حماسه‌سازی و دلاوری‌ها با بهره‌گیری از روح ایمان، فداکاری و عشق به دین و اسلام بود که زمینه‌ساز پیروزی انقلاب اسلامی شد.

مجتهدزاده با بیان اینکه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی هر اتفاقی وابسته به شرق و غرب بود، اظهار داشت: انقلاب ما یک نوع نوآوری و عرضه یک نوع مدیریت جدید به جهان بود؛ اولین باری بود که این نوع مدیریت جدید عرضه شد بنابراین ما باید شرایط آن زمان را برای نسل جوان تبیین کنیم تا بفهمند چه اتفاقی افتاد.

وی گفت: اگر زنان ما سرود جنگ را نمی‌سرودند و به عنوان یک ارزش در داخل خانواده‌ها مطرح نمی‌کردند و موجبات تشویق و ترغیب حضور مردانشان را در جبهه‌ها فراهم نمی‌کردند، ادعای صدام مبنی بر اینکه که دو روزه خوزستان را می‌گیرد و تهران را تسخیر می‌کند محقق می‌شد؛ چون شرایط ساختاری ما از لحاظ نظامی و از نظر اجتماعی هنوز آن قوام را پیدا نکرده بود و هنوز آن انسجام حاصل نشده بود و از طرفی نفوذی‌ها به شدت در همه ارکان نفوذ کرده بودند و این دقیقا روح فداکاری و ایمان و اعتقاد به خدا بود که ما را پیروز میدان کرد، لذا این دستاورد‌ها را باید برای نسل جوانمان تبیین کنیم.

مجتهدزاده افزود: در آن زمان اگر ما صبح تا غروب برای ترویج دین تلاش نمی‎کردیم فکر می‌کردیم ما شیعه و پیرو حضرت علی علیه السلام نیستیم و در مسیر عبودیت خدا گام برنمی‌داشتیم.

رییس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس گفت: زنان ما هم در پیدایش انقلاب اسلامی هم در استقرارش هم در دوران هشت ساله دفاع مقدس خیلی تلاش کردند ولی مهمترین کاری که انجام دادند، گفتمان‌سازی بود.

وی افزود: بانوان مسلمان ایرانی با این فکر و ایده تشکیل خانواده می‌دادند که مروج دین خدا باشند و فرزندانی تربیت کنند که سربازان امام زمان (عج) باشند و زمینه سازی برای ظهور را انجام دهند. طبیعی است که چنین ایده‌هایی باعث استحکام خانواده می‌شود.

مجتهدزاده تصریح کرد: زنان ما دل از تمام علایق دنیوی بریده بودند. با آنکه عاشق همسرانشان بودند، ولی برای یک هدف بالاتر از منافع فردی گذشتند و منافع ملی را ارجح دانستند. زنان ما عاشق همسرانشان بودند، ولی احساسات خودشان را مدیریت کردند، چون می‌دیدند کشور در خطر است؛ بنابراین تمام تلاش‌های کنونی باید در راستای فرایند تحقق تمدن نوین اسلامی انجام شود؛ چون اگر مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های آن دوران نبود آنچه که به واسطه داعش در سوریه و عراق اتفاق افتاد در کشور ما هم اتفاق می‌افتاد.

وی در پایان گفت: اگر رزمنده ما جان عزیز خودش را در مقابل آن آرمان‌های بلند بی‌ارزش نمی‌دید و آن را به میدان خطر نمی‌برد و تقدیم به جامعه نمی‌کرد الان وضعیت خوبی نداشتیم بنابراین آزادی کنونی ما مرهون ایثارگری مجاهدت و جانفشانی شیرزنان و دلیرمردان این مرز و بوم است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس انقلاب اسلامی زنان ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۴۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، گفت: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، در دیدار اعضای هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، گفت: کار ویژه بانوان با رویکرد اسلامی در قم نیازمند رویکردهای ویژه محتوایی است.

او با اشاره به اینکه فلسفه، اخلاق و فقه سه زاویه دید هستند که در عمق دانش تحول آفرین می‌شوند، مطرح کرد: این سه زاویه دید با شعار محقق نخواهند شد بلکه باید در لایه‌های عملیاتی به آن توجه کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه امروز در برخی از عرصه‌ها مانند معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم، عنوان کرد: وجود افرادی مانند شیخ بهایی در زمان صفویه موجب شد که امروز آثار برجسته معماری را در کشور داشته باشیم.

استاد حوزه علمیه اضافه کرد: علت این اتفاق این بود که شیخ بهایی بر فقه و معارف الهی مسلط و در علوم روز نیز صاحب نظر بودند و امروز باید به پرورش چنین افرادی توجه داشته باشیم.

 

آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی

 

اعرافی با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، خاطرنشان کرد: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه انقلاب اسلامی در موضوع زن الگوهایی در جامعه خلق کرده است، تصریح کرد: دشمن از این موضوعات آگاهی دارد ولی تلاش می‌کند با بزرگ‌نمایی نقاط ضعف این دستاوردها را نادیده بگیرد.

اعرافی با اشاره به اینکه منطق زن مسلمان پیشتاز موفق در عرصه‌های گوناگون و متعهد به ارزش‌های الهی الگوی مدنظر انقلاب اسلامی است، یادآور شد: این الگو باید ساخته شده و در متن تمام کارها قرار بگیرد.

او با بیان اینکه باید دانشگاه حضرت معصومه(س) به طور ویژه به این موضوع بپردازد، ابراز کرد: ارتباط دانشگاه با جامعه الزهرا(س) باید موجب نقش آفرینی‌های مشترک شود.

اعرافی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید بنیه علمی قوی داشته باشد، بیان کرد: بعد بین المللی دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند به عنوان یک محور مهم در دستور کار قرار بگیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه البته در درجه نخست باید دانش فنی لازم در این دانشگاه تولید شود، اظهار کرد: در عصری قرار داریم که دشمنان از بسیاری از اقدامات خود ناامید شده و کارزار فرهنگی سنگینی را به وجود آورده‌اند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه وظیفه اصلی حوزه و دانشگاه حضور اثرگذار در این کارزار فرهنگی است، مطرح کرد: جامعه خوبی داریم و اگر حوزه و دانشگاه به خوبی نقش آفرینی کنند، وضعیت بهبود خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود