Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، این نمایشگاه از ۱۱ مارس و همزمان با دهمین سالگرد وقوع زلزله و سونامی به مدت دو هفته در ساختمان مرکزی این نهاد در توکیو برگزار می‌شود.  

والی نژاد درباره این نمایشگاه گفت: اولین بار در ماه نوامبر ۲۰۱۱ و هفت ماه بعد از سونامی به پیشنهاد و دعوت شادروان خانم ساداکو اوگاتا رئیس فقید جایکا نمایشگاه عکس‌های من با موضوع سونامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: پس از آن هر سال ضمن برگزاری یک نمایشگاه عکس، در یک همایش یک روزه، بعد از سخنرانی یکی از مدیران جایکا و من، فیلم کوتاهی که در مورد فاجعه سونامی ساخته بودم نیز برای شرکت کنندگان به نمایش در می آمد.

والی نژاد افزود: امسال نیز با وجود اینکه در ژاپن حضور ندارم، نمایشگاه مطابق روند هر ساله با عنوان «ردپای سونامی از نگاه یک عکاس خبرنگار ایرانی» برگزار خواهد شد.

زلزله بزرگ ژاپن در داخل اقیانوس آرام با بزرگی ۹ ریشتر و حداکثر شتابی معادل ۹۳/۲ برابر شتاب ثقل زمین در منطقه توهوکو خارج از ساحل ژاپن در ۱۱ مارس ۲۰۱۱ رخ داد.

مرکز زلزله در ۱۳۰ کیلومتری ساحل شرقی این منطقه با عمق کانونی ۳۲ کیلومتر قرار داشت. این زلزله سبب ایجاد سونامی بزرگی شد که تخریب زیادی در این منطقه را همراه داشت.

سونامی پدیده ای شامل یک سری امواج بسیار بلند و طولانی با دوره تناوب بزرگ است. این پدیده دارای امواج اقیانوسی بزرگی است که توسط حرکت تصادفی پوسته زمین ایجاد می شود.

ارتفاع امواج سونامی حاصل از زلزله ژاپن بیش از ۱۰ متر بود و چند دقیقه پس از زلزله، ۱۰ کیلومتر را در داخل این کشور طی کرد.

برچسب‌ها توکیو ژاپن اقیانوس آرام زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توکیو ژاپن اقیانوس آرام توکیو ژاپن اقیانوس آرام زلزله اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۵۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی

نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. این کنفرانس با تمرکز بر کلانشهرها، به ویژه تهران، به دنبال ارائه راه‌حل‌های عملی برای ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن در برابر زلزله خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدحسن بازیار؛ رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزل، در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از 18 تا 20 اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه 6 سخنران کلیدی خارجی و جمعاً 458 مقاله (415 داخلی و 43 خارجی) در این کنفرانس حضور خواهند داشت، افزود: از این مقالات، 211 مقاله به صورت شفاهی و 204 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محورهای اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از 15 کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهرهای ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، 16 کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به وقوع زلزله‌های اخیر با بزرگی بیش از 4 در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، پدیده‌ای دائمی است که از گذشته وجود داشته و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید یاد بگیریم چگونه با کمترین تلفات با زلزله زندگی کنیم، به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران اشاره کرد و گفت: این دوره ابتدا 120 سال، سپس 150 سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، 175 سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: زلزله 2000 سال قبل بم در منطقه‌ای رخ داد که پیش از آن سابقه زلزله نداشت.

وی اضافه کرد: با وجود گسل‌های فعال در شمال و جنوب تهران، وقوع زلزله بزرگ در این شهر حتمی است و باید با در نظر گرفتن همه جوانب، برای این موضوع آمادگی لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه گروهی عکس «مردم درود» در شهر درود برپا می‌شود
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • نظارت داور ایرانی در فینال جام باشگاه‌های فوتبال بانوان آسیا
  • جشن امضای «احتضار» برگزار می‌شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • حضور انتشارات نگاه با ۲ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب
  • حضور ناظر ایرانی در فینال جام باشگاه‌های فوتبال بانوان آسیا
  • رونمایی و جشن امضای کتاب عکس «احتضار»