Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه ویروس منحوس کرونا جهشی شده است، گفت: ریسک ابتلا به کرونا در مدیران افزایش یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  ساری ، سید عباس موسوی عصر امروز در حاشیه بررسی وضعیت جسمانی منصورعلی زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای که مبتلا به کرونا شد، اظهار داشت: روز گذشته آقای زارعی با توجه به برخی علائم تست کووید دادند متاسفانه مثبت بود،اکنون حال عمومی وی خوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل خاصی از نظر سطح اکسیژن خون و مسائل  عمو‌می کلی ندارند.

وی افزود: با توجه به بیماری‌های زمینه‌ای که برای این نماینده مجلس وجود داشت همکاران ترجیح دادند بستری شود و یک سری اقدامات درمانی و پیشگیرانه  را انجام دهند که وضع جسمانی وی خوب است و وضعیت مناسبی دارند و وضعیتشان توسط تیم پزشکی رصد می‌شود.

موسوی بیان کرد: بارها گفته شد این ویروس در گردش است و هر جایی ممکن است وجود داشته باشد  و فرد را مبتلا کند. افرادی مثل نمایندگان، مسئولان و مدیران که  ارتباطات و ملاقات بیشتری دارند، ریسک ابتلا را افزایش می‌دهد که امیدواریم فاصله‌گذاری بحث ماسک و حضور در فضاهای بسته را کم کنیم و در هرمکانی به  میزان تهویه توجه کنیم.

تشدید بیماریابی در طرح شهید سلیمانی/ افزایش بکارگیری ظرفیت نیروهای مسلح برای مقابله با کرونانمکی: سفر نروید/ واردات 400 هزار دوز واکسن کرونا از هندآغاز تزریق واکسن کرونا به نیروهای اورژانس تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: مجموعا در استان از حیث وضعیت کلی بیماری روند کاهشی ملایم را دارد و به یک وضعیت تثبیت شده رسیدیم. با توجه به بحث خرید نوروزی، دید و بازدیدها و مسافرت‌ها و حضور در مراسمات دوری کنیم زیرا این ویروس از کوچک‌ترین فرصتی برای انتقال استفاده می‌کند که  باید مردم مراقبت کنند هر چه زودتر زنجیره انتقال را قطع کنند.

انتهای پیام/681 /ی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۶۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشت پروژه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است، اظهار داشت: یکی از این پروژه‌ها بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد بوده که ابتدا ۲۳ درصد پیشرفت داشت که الان پیشرفت فیزیکی آن به ۶۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت به ۶۱۱ تخت رسیده است، افزود: اگر پرداخت اعتبار این بیمارستان به همین روال باشد، سال آینده افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه بیمارستان «رازی» کوهدشت نیز ۵۵ درصد پیشرفت داشته که اعتبارات آن تأمین نشده است، ادامه داد: اگر اعتبار آن اختصاص پیدا می‌کرد، روند پیشرفت آن بیشتر می‌شد.

دلفان با بیان اینکه بخشی از اعتبارات این بیمارستان باید از سوی سازمان مدیریت و بخشی هم توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد، گفت: سازمان مدیریت نتوانسته سهم خودش را عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه بیمارستان «گهر» دورود نیز ۲۵۶ تخت دارد و ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: سه پروژه دیگر سفر دولت شامل درمانگاه «بزنوید»، «چمن سلطان» و امامزاده «محمدحسن» تکمیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: همچنین زایشگاه خرم‌آباد که جز مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوده نیز عملیاتی و تکمیل شده است.

کد خبر 6087655

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است