Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@08:39:46 GMT

ارزآوری 450 میلیون دلاری طلای سرخ

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۷۰۱۷۵

ارزآوری 450 میلیون دلاری طلای سرخ

سید احسان مصطفوی اظهار کرد: من پیشنهادی داده‌ام که سازمانی شبیه اوپک باید تشکیل شود که برای کشورهای تولیدکننده و صادرکننده زعفران باشد و اسم آن را اوسک (osec) پیشنهاد کرده‌ام که باید این سازمان تشکیل شود.

وی در مورد آیا زعفران ایران با برند و بسته‌بندی ایرانی صادر می‌شود یا این که در بسته‌های چند کیلویی انجام می‌شود، گفت: برای صادرات زعفران ایرانی بسته‌های نیم کیلویی و نیز بسته‌های کوچک‌تر نیم‌گرمی و دو گرمی با برند و نام ایرانی صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمینه برندسازی یا نام تجاری برای صادرات زعفران پیشنهاد کرده‌ایم برند سافارکس safarex که برگرفته از کلمات زعفران، مزرعه و صادرات است و هر کشاورز به عنوان یک صادرکننده در این تعریف شناخته می‌شود و ارزش افزوده صادرات زعفران باید نصیب کشاورز شود.

وی ادامه داد: زعفران ایرانی به 64 کشور جهان صادر می‌شود، حجم صادرات از نظر وزنی 280 تن در سال و از نظر ارزشی 450 میلیون دلار است و برای نام تجاری برای کشاورزان ایرانی در تلاش هستیم.

مصطفوی تصریح کرد: اگر سازمان اوسک تشکیل شود، نخواهد گذاشت زعفران ایرانی از کف ایران خارج شود، همان طور که قبلا زیره، پسته، فرش و خاویار ایرانی از دست ما خارج شد. این محصولات در ایران تولید می‌شدند، اما الان زیره به نام ترکیه، فرش به نام هند، ابریشم به نام چین و پسته به نام آمریکا شناخته شده است، اما اگر اوسک تشکیل شود نخواهد گذاشت اصالت ایرانی طلای سرخ یعنی زعفران از دست برود، چون همه کشاورزان را به عنوان صادرکننده و صاحب برند تبدیل خواهد کرد.

وی افزود: ما الان 11 هزار کشاورز در بانک اطلاعاتی خود داریم، 2800 کشاورز آموزش دیده‌اند و این 11 هزار کشاورز محصولات خود را صادر می‌کنند که به نام آنها خواهد بود و در این سامانه تمامی مشکلات تولید زعفران را می‌گویند و کارشناسان ما آن مشکلات را برطرف می‌کنند.

مصطفوی در پاسخ به این پرسش که زعفران در کجاهای کشور کاشته می‌شود، بیان کرد: الان در همه کشور زعفران کاشته می‌شود؛ یکی از کارهای مدیریت ما کاشت زعفران در کل کشور است.

این صادرکننده زعفران در مورد این که سازمان بسیج چه کمکی به آنها انجام داده است که در نمایشگاه اولین رویداد تا ثریا حضور پیدا کرده‌اند گفت: ما به مسؤولان بسیج پیشنهاد داده‌ایم در برخی از پادگان‌ها و مراکز نظامی که زمین قابل توجهی دارند،‌ زمین و نیروی سرباز به ما بدهند و ما زعفران ارگانیک در آنجاها بکاریم. به سربازان آموزش می‌دهیم و حتی برای آنها گواهی اوسک هم می‌دهیم و سازمان فنی حرفه‌ای هم این گواهی ما را تأیید می‌کند.

مصطفوی در مورد این که آیا ایده تشکیل سازمان اوسک در جایی ثبت شده است گفت: فعلا به عنوان یک سازمان مردم نهاد یا ان جی او در وزارت کشور در حال ثبت است و مرحله بعدی این است که این ایده را به ثبت جهانی هم برسانیم.

223224

کد خبر 1494221

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: زعفران صادرات غیرنفتی ارز کشاورزی محصولات کشاورزی تشکیل شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۰۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • (ویدئو) یک ایرانی این خودروری یک و نیم میلیون دلاری را نابود کرد!
  • یک ایرانی این خودروری یک و نیم میلیون دلاری را نابود کرد! | تصاویر
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • مشتری ۲میلیون دلاری تیم ایرانی به جهانبخش
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • واکنش سخنگوی دولت به رکوردشکنی دونده زن ایرانی در آسیا
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • خسارت سیل به مزارع زعفران آبیز 
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید