Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدرضا پورمحمدی در جلسه ستاد سامان‌دهی امور جوانان استان با حضور معاون وزیر ورزش و جوانان، اظهار داشت: متوسط نرخ رشد جمعیت در آذربایجان شرقی، پایین‌تر از متوسط کشوری است و با استمرار روند فعلی، استان ما از جمله نخستین استان‌های سالمند خواهد بود.

وی به پایین بودن نرخ بیکاری استان در مقایسه با متوسط کشوری نیز اشاره کرد و گفت: علت این موضوع، توسعه سرمایه‌گذاری‌های مولد و اشتغال‌زا از یک سو و مهاجرت تعداد زیادی از نیروی فعال کار استان از سوی دیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه جوانان، سرمایه‌های اصلی و آینده سازان کشورند که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند، افزود: در چند سال اخیر، اقدامات بسیار خوبی برای رفع مشکلات جوانان در استان انجام شده و رفع کامل این مشکلات، نیازمند همت همگانی است.

پورمحمدی با تأکید بر اینکه اشتغال و ازدواج جوانان باید در اولویت مسئولان و خیران قرار گیرد، گفت: در حال حاضر امکان استخدام دولتی برای جوانان جویای کار مقدور نیست؛ بنابراین توسعه مهارت‌آموزی در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و توجه دانشگاه‌ها به موضوع کارآفرینی و آموزش کاربردی دانشجویان از جمله موضوعاتی است که می‌تواند نقش موثری در ایجاد اشتغال برای جوانان داشته باشد.

وی همچنین از افزایش میانگین سن ازدواج در استان گلایه کرد و گفت: سخت‌گیری برخی خانواده‌ها نسبت به امر مبارک و الهی ازدواج، باعث افزایش سن ازدواج جوانان و رواج رویدادهای نامیمون اجتماعی همچون خانه‌های مجردی و ازدواج سفید شده است.

پورمحمدی ادامه داد: همه باید بدانیم که آینده، اکنون است و هر گونه تاخیر و غفلت در موضوع تشویق جوانان به ازدواج، باعث پشیمانی در آینده می شود.

 استاندار آذربایجان شرقی همچنین از مردم خواست که در روزهای پایانی سال، از هرگونه ازدحام در بازار و اماکن شلوغ، خودداری کرده و برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا، شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی آذربایجان استاندار آذربایجان شرقی نرخ رشد جمعیت در آذربایجان شرقی خانه های مجردی ازدواج سفید استخدام دولتی تشویق جوانان به ازدواج بیماری کرونا فارغ التحصیلان دانشگاهی کارآفرینی نرخ رشد در آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۰۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام متقی‌فر، در اولین نشست تخصصی وصال شیرین که با حضور نمایندگان این طرح از استان‌های مختلف برگزار شد، ضمن تشریح این طرح گفت: کانون‌های ازدواج آسان از گذشته در حال فعالیت بودند. در بعضی شهرها هم شبکه فعالین ازدواج به راه افتاد که همچنان در برخی از شهرها فعال هستند.

وی با اشاره به تجملات مرسوم در حوزه برگزاری مراسم ازدواج که هزینه‌های گزافی به جوانان تحمیل میکند یادآور شد: از سال ۸۸ آمار سالیانه ازدواج افزایش نیافته بود، اما از سال ۹۸ در دوران کرونا آمار ازدواج افزایش یافت. این به دلیل کاهش تجملات بود که جوانان به ازدواج روی آوردند.

متقی فر خاطرنشان کرد: مخاطب در وصال شیرین همه جوانان هستند نه اینکه صرفاً برای محرومین کار کنیم. از با کیفیت‌ترین خدمات تا خدمات معمولی‌تر را می‌توان هماهنگ کرد و از طریق پلتفرم «همراه» در اختیار جوانان قرار داد تا بدون بدهی زندگی خود را شروع کنند.

وی با اشاره به اینکه کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج برای اینکه بتوانند خدماتی بدهد و مجموعه خود را بچرخانند باید مبالغی دریافت کنند، اظهار داشت: ما هیچ انتفاعی از ستاد وصال شیرین نخواهیم برد. یعنی ما از جوانان در ازای ارایه خدمات پول نمی‌گیریم. البته منظور ما این نیست که همه ملزومات رایگان شود اما می‌توان کاری کرد که با قیمت مناسب تمام شود و تا جای ممکن هزینه ها را کاهش داد.

متقی‌فر نقطه عطف کار را عدم رقابت طرح وصال شیرین با کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج دانست و بیان کرد: ما در طرح وصال شیرین وارد کار اجرایی نمی‌شویم و فعالیت ما در حد ستادی باقی خواهد ماند. اما با طراحی سامانه همراه در صدد کمک به کانون‌ها و شبکه‌های ازدواج آسان و مراکز مشاوره در استان‌ها هستیم و آن‌ها را از نظر نیازمندی‌ها و تجهیزات تامین مالی می‌کنیم.

وی در تشریح طرح وصال شیرین گام های تعریف شده در مراکز استان و شهرستان‌ها را برشمرد و گفت: گام اول شناسایی مغازه‌داران، خیرین و خدمات‌دهندگانی مانند تالار و رستوران است که حاضرند تخفیف بدهند. گام دوم ارزیابی فعالیت‌ها است و گام بعدی ثبت این مجموعه‌ها در سامانه همراه خواهد بود که این امر به مجموعه‌های وصال شیرین در استان‌ها سپرده شده است. جوانان با مراجعه به سامانه، خدمات را می‌بینند و انتخاب می‌کنند و با دریافت معرفی‌نامه از طریق سامانه خدمات می‌گیرند.

متقی فر در پایان ضمن اعلام خبر رونمایی از این طرح در هفته ازدواج در خردادماه امسال گفت: تلاش می‌کنیم امسال نسبت به گذشته میزان هزینه تمام شده ازدواج را تا حدی کاهش دهیم. این امر با همکاری و انتقال تجربه مسوولین طرح در استان‌ها تسهیل خواهد شد.

کد خبر 6092423

دیگر خبرها

  • سیاست‌های مشوق جمعیتی دولت در فرهنگ جوانی جمعیت اثرگذار است
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار تسهیلات ازدواج هستند
  • عروس و داماد درچه‌ای راهی خانه بخت شدند
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد