Web Analytics Made Easy - Statcounter

طهماسبی گفت: اکنون مشکل اساسی انجمن کلیوی، افزایش هزینه‌های دارو و درمانی بیماران و در مقابل، کاهش کمک‌های مردمی به‌خصوص از ناحیه قلک‌ها و بنر مجالس است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا طهماسبی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: بعد از شیوع ویروس کرونا بیماران را در بخش دیالیز انجمن کلیوی، تجمیع کردیم تا بتوانند درمان و سایر خدمات را در یک محل دریافت کرده و از پراکندگی جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمام تلاش بر این بود که مراقبت‌های بهداشتی و فردی در بخش دیالیز انجمن و بخش بیماران پیوندی، رعایت شده و تجمیع به کمترین حد خود برسد، خاطرنشان کرد: در این راستا اطلاع‌رسانی خدمات و نشست‌ها را از طریق فضای مجازی انجام دادیم.

طهماسبی افزود: جهت جلوگیری از شیوع بیماری کووید ۱۹ به‌گونه‌ای عمل کردیم تا هم شیوه‌نامه‌ها و پروتکل‌های بهداشتی رعایت شده و هم تجمعات کمتر شود که خوشبختانه موثر هم بود.

رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان با بیان اینکه طی یک سال گذشته غیر از بخش دیالیز در سایر بخش‌ها کسی به ویروس کرونا مبتلای نشده است، گفت: ابتلا به کرونا در بخش دیالیز به دلیل تراکم زیاد بیماران بوده که الزاماً باید برای درمان، مراجعه می‌کردند.

وی اظهار داشت: علی‌رغم اینکه با دقت نظر و تهیه ابزارهای بهداشتی در بخش دیالیز، تمام سعی و تلاش ما بر رعایت پروتکل‌ها در کنار اقدامات درمانی بود اما تراکم زیاد بیماران سبب این اتحفاق و ابتلای چند مورد به بیماری کرونا شد.

طهماسبی خاطرنشان کرد: اکنون مشکل اساسی انجمن کلیوی، افزایش هزینه‌های دارو و درمانی بیماران و در مقابل، کاهش کمک‌های مردمی به‌خصوص از ناحیه قلک‌ها و بنر مجالس است.

وی با بیان اینکه کمک‌های متفرقه از احسان و نذورات طی این مدت خوب بوده است، ابراز کرد: با توجه به حذف و عدم برگزاری مجالس و مراسم جشن و عزا، انتظار می‌رود هزینه‌های این مراسم برای درمان و داروی بیماران از ناحیه انجمن به عنوان نهاد رسمی حامی بیماران کلیوی اختصاص یابد.

رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان با بیان اینکه خوشبختانه مشکلی با بیمه‌ها نداریم، گفت: بیمه‌ها وظایف خود در قبال بیماران را انجام داده و و هزینه‌ها مخصوصا بخش دیالیز که تمام خدمات رایگان بوده و از طریق بیمه‌ها پرداخت می‌شود را پرداخته‌اند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی در خصوص ارتباط بین بیماری کرونا و کلیوی خاطرنشان کرد: از این ناحیه، احساس خطر نمی‌کنیم زیرا هم خود بیماران به حد کافی، آگاهی پیدا کرده و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند و هم انجمن، شرایط لازم برای کنترل و مراقبت‌های بهداشتی در مجموعه را فراهم کرده است.

طهماسبی، تعداد بیماران مراقبتی دیالیز و پیوندی انجمن را ۱۸۶۹ مورد بیان کرد و افزود: ۸۰۳ بیمار پیوندی، ۷۱۴ بیمار مراقبتی و ۳۵۲ بیمار دیالیزی هم‌اکنون تحت حمایت انجمن هستند.

وی با بیان اینکه در سال جاری تاکنون در مجموع ۱۳ مورد پیوند کلیه در استان زنجان انجام شده است، ادامه داد: ۵ نفر از پیوند زنده و ۸ نفر از پیوند بیماران مرگ مغزی، بهره‌مند شده‌اند.

طهماسبی با بیان اینکه ۱۷۱ نفر از بیماران در سال جاری تاکنون فوت کرده‌اند ابراز کرد: در سال جاری تاکنون در مجموع ۱۴۷ بیمار به بیماران انجمن اضافه شده است.

 

*‌ امسال روز جهانی کلیه، کار خود را با شعار «زندگی خوب با بیماری کلیه» آغاز می‌کند

رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان در تشریح برنامه‌های هفته جهانی کلیه گفت: هدف اصلی از اجرای برنامه‌های متنوع در روز جهانی کلیه، آشنایی هرچه بیشتر مردم با این بیماری و بالا بردن سطح سلامت جامعه است.

وی اظهار داشت: امسال، روز جهانی کلیه با شعار «زندگی خوب با بیماری کلیه» ۱۱ مارس (مصادف با ۲۱ اسفندماه) کار خود را آغاز می‌کند و انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان با حمایت از این شعار، برنامه هایی را برای این روز ترتیب داده است.

طهماسبی با اشاره به برنامه‌های پیش روی انجمن کلیوی استان زنجان در هفته جهانی کلیه اخاطرنشان کرد: در این هفته، نشستی با اصحاب رسانه، کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری کلیه برای دانش‌آموزان در فضای مجازی (شبکه شاد) و مسابقات اینستاگرامی کلیه برگزار می‌شود.

وی افزود: تهیه بروشور و پوستر آموزش‌های پیشگیری از بیماری کلیه در فضای مجازی، تجلیل از خیرین و حامیان انجمن، ارتباط با انجمن‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد کشورهای همسایه، همایش پیاده‌روی هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا و همچنین گزارش تصویری و آموزشی از شبکه استانی اشراق نیز بخش دیگری از برنامه‌ها است.

طهماسبی خاطرنشان کرد: این اقدامات به منظور افزایش آموزش و آگاهی در مورد مدیریت موثر علائم و توانمندسازی بیمار با هدف نهایی تشویق به مشارکت در زندگی انجام شده است در حالی که اقدامات موثر برای جلوگیری از بیماری کلیوی و پیشرفت آن مهم است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان بخش دیالیز بیماری کلیه انجمن کلیوی جهانی کلیه برنامه ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۱۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید

ایسنا/کرمانشاه شهردار کرمانشاه با انتقاد از صحبت‌های رییس شورای شهر و نادرست دانستن این صحبت‌ها در خصوص لایحه بودجه امسال شهرداری، گفت: سوال من این است اگر با بنده مشکل دارید، چرا باید شهر و شهرداری متضرر شود و بودجه شهر را نگه دارید.

به گزارش ایسنا، نادر نوروزی در نشست خبری امروز (۱۰ اردیبهشت) با اشاره به نشست خبری اخیر رییس شورای شهر کرمانشاه گفت: توضیحاتی در خصوص بودجه در این جلسه داده شده که یا درست نیست و یا درست توضیح داده نشده و ایجاد شبهه کرده است.

نوروزی با اشاره به تحویل به موقع لایحه بودجه شهرداری به شورا، گفت: ما حتی زودتر از موعد مقرر لایحه را آماده کردیم، اما جلسات شورای شهر از مردادماه سال گذشته تا دی ماه همان سال کلا برگزار نشد و دی‌ماه بررسی لایحه آغاز شد.

شهردار کرمانشاه گفت: معاونین، شهرداران مناطق و روسای سازمان های شهرداری در جلسات شورا حاضر شده و پاسخگوی سوالات بودند اما بودجه به موقع مصوب نشد و با پیگیری های بسیار در نهایت کلیات بودجه پنجم اسفندماه مصوب شد، اما به فرمانداری ارسال نشد.

وی افزود: بازهم پیگیری کردیم و در نهایت مصوبه کلیات بودجه ۲۸ اسفندماه به فرمانداری ارسال شد و همین امر موجب تاخیر دوماهه در بحث بودجه شد، بعد هم که پیگیر شدیم متوجه شدیم شورا دو دوازدهم مصوب کرده که خلاف قانون است، چرا که کلیات بودجه از قبل مصوب شده است. این اعتراض را به کمیته تطبیق هم اعلام کردیم اما به خاطر شرایط شهر و شهرداری در نهایت این مصوبه تصویب شد تا کارهای شهر زمین نماند.

نوروزی گفت: اخیرا هم که طرح دو فوریتی لایحه بودجه امسال را به صحن شورا بردیم و باید بر اساس قانون دو فوریتی بودن آن به رای اعضای شورا گذاشته می شد، اما رییس شورا در یک حرکت عجیب که نقض قانون است، عنوان کرد که با اختیار خودم این کار را انجام نمی‌دهم و لایحه را باز به کمیسیون می‌فرستم که بررسی شود.

جوری حرف می‌زنند که انگار بنده ۴۲ میلیارد تومان غذا خورده‌ام!

شهردار کرمانشاه در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص هزینه های عجیب در لایحه بودجه امسال و اصلاحیه بودجه سال گذشته گفت: قبل از شفاف سازی کُدهای بودجه‌ای، باید عنوان کنم که فلوچارت بودجه بر اساس یک ساختار مشخص که در تمام شهرداری‌های کشور یکسان است تدوین می‌شود و نمی‌توان کُدهای ساختگی به آن اضافه کرد.

وی افزود: از طرفی بجز شورای شهر کرمانشاه، ۱۱ نهاد نظارتی از جمله دیوان محاسبات و سازمان بازرسی بر عملکرد ما در بودجه و خرج و مخارج شهرداری کاملا نظارت دارند و کوچکترین تخلفی در این زمینه با دقت رصد می‌شود و باید به این نهادها پاسخگو باشیم و این طور نیست که هر کاری دلمان بخواهد انجام دهیم و طبق قانون بودجه تقسیم بندی و توزیع می‌شود.

نوروزی گفت: یکی از هزینه‌های عجیبی که در جلسه مذکور رییس شورای شهر عنوان شده بود اینکه هزینه بازدیدهای بنده ۶۴ میلیارد تومان شده است و این در حالی است که اصلا بازدید هزینه‌ای ندارد. بنده وقتی جایی می‌روم چه خرجی دارم که باید ۶۴ میلیارد تومان شود؟ بازدیدهای شهرداری ذیل کُد بودجه‌ای هزینه‌های پیش بینی نشده قرار دارد و این یعنی بنده یا معاونین یا شهرداران مناطق بازدید می‌رویم و اگر به‌طور مثال آسفالت کوچه‌ای خراب باشد یا مرکز فرهنگی نیاز به وسایل سرمایشی یا گرمایشی داشته باشد و یا هر مورد پیش بینی نشده‌ای که در بودجه برای آن برنامه‌ریزی نکرده ایم، از این محل انجام می‌شود.

وی افزود: مورد بعدی بحث هزینه غذا است که عنوان شده ۴۲ میلیارد تومان هزینه غذا داده‌ایم و جوری این را عنوان کرده‌اند که انگار بنده و معاونین در طول سال ۴۲ میلیارد غذا خورده‌ایم. شهرداری ۱۷۰۰ کارگر دارد که دو شیفت کار می‌کنند و باید در طول روز وعده غذایی دریافت کنند و اگر هزینه هر پرس غذا را با حداقل قیمت هم حساب کنیم در طول سال بیش از ۴۲ میلیارد تومان می‌شود.

نوروزی گفت: طبق محاسبات ما هزینه غذا حدود ۹۰ میلیارد تومان می‌شود اما ما مواد اولیه را گرفته و در رستوران شهرداری غذا را تهیه می‌کنیم که هزینه‌ها کمتر شود و عملا هزینه را به نصف کاهش داده‌ایم.

شهردار کرمانشاه در خصوص اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی برای «تشویقی موردی» گفت: هر نیروی پرسنل شهرداری می‌تواند دوبار در سال تشویقی معادل یک ماه حقوق دریافت کند و این اعتبار هم برای همین گذاشته شده است.

اعتبارِ آسفالت نه تنها نصف نشده که افزایش هم پیدا کرده است/ با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید

وی درخصوص صحبت رییس شورای شهر مبنی بر نصف شدن اعتبار آسفالت و رسیدن اعتبار آن از ۱۴۰ میلیاردتومان به ۷۰ میلیارد تومان گفت: این عددها اشتباه است، چرا که ما سال گذشته ۲۹۰ میلیارد تومان برای آسفالت شهر هزینه کردیم و امسال هم این مبلغ را به ۳۲۰ میلیارد در لایحه بودجه رسانده ایم.

نوروزی با اشاره به مشکلاتی که برای شهر و شهرداری در پی تاخیر در تصویب لایحه بودجه امسال و لایحه اصلاحیه بودجه سال گذشته بوجود آمده، گفت: سوال من این است اگر کسی با بنده مشکل دارد چرا باید شهر و شهرداری دچار مشکل شود. چرا باید بودجه یک کلانشهر را به خاطر مشکلی که با بنده دارند نگه دارند.

در پایان این نشست با توجه به با توجه به اینکه شهردار کرمانشاه بسیاری از صحبت های رییس شورای شهر را رد کرده و عنوان کرد که اعداد و ارقام اشتباه بیان شده، اهالی رسانه از شهردار خواستند تا یک نشست دو نفره با رییس شورای شهر در حضور رسانه‌ها برگزار کرده تا حقایق این میان مشخص شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد