Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها - مدیرعامل شرکت کارخانجات مخابراتی ایران از تسویه حساب کامل با بازنشستگان این شرکت در آستانه عید سعید مبعث و عید باستانی نوروز خبر داد و گفت: تسویه حساب کامل با تمامی بازنشستگان تا ۱۴۰۰ انجام می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شیراز ، کارخانه مخابرات راه دور ایران از سال 83 خصوصی شد که پس از آن مشکلات بسیاری را به همراه داشت و سبب شد که پس از 5 سال یعنی در سال 88 سهامدار خلع ید شود و مدیریت کارخانه زیر نظر هیئت حمایت از صنایع قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از تاریخ تصویب قانون حمایت صنعتی و جلوگیری از تعطیل کارخانه‌های کشور در تاریخ 1343/03/19 هیئتی به نام هیئت حمایت از صنایع داخلی و جلوگیری از تعطیل کارخانه‌های کشور در وزارت اقتصاد تشکیل شد که مسئولیت آن از سال 1353 با حفظ شرح وظایف، به وزارت صنعت، معدن و تجارت کنونی واگذار شده است.

این هیئت دارای شخصیت حقوقی بوده و اعضای آن (یا جانشینان آن‌ها) به موجب پیشنهاد وزارتخانه‌ها و موسسات عضو و پس از تصویب هیئت وزیران تعیین می‌شوند.

پس از اینکه کارخانه زیرنظر هیئت حمایت قرار گرفت، چند سالی بیشتر دوام نیاورد تا اینکه در سال 90 - 91 کارخانه تعطیل شد، برای برطرف شدن مشکلات از سال 85 با استفاده از بازنشستگی پیش از موعد تلاش شد که فشار پرسنلی این کارخانه کم شود، اما همچنان مشکلات این کارخانه ادامه داشت و نزدیک به 1300 نفر از کارگران این کارخانه که بازنشسته شده‌ بودند مطالبات و سنوات خود را دریافت نکرده‌ بودند که بارها گلایه خود را در قالب تجمعات مطرح کردند.

حال در آستانه نوروز خبرهای خوشی از سوی مدیرعامل شرکت کارخانجات مخابراتی ایران  مطرح شده و آن پرداخت مطالبات بازنشستگان شرکت کارخانجات مخابراتی ایران پس از حدود سال‌ها است.

گزارش| مرثیه‌ای برای بزرگ‌ترین کارخانه تولید تجهیزات مخابراتی ایران / خصوصی‌سازی که به تعطیلی کارخانه انجامیدکارگران کارخانه «آی تی آی» شیراز هنوز مطالباتشان را دریافت نکرده‌اند1226 کارگر چشم انتظار برگزاری مزایده کارخانه آی.تی.آی شیراز

روح‌الله نصیری، عضو هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت کارخانجات مخابراتی ایران از تسویه حساب کامل با بازنشستگان این شرکت در آستانه عید سعید مبعث و عید باستانی نوروز  خبر داده است. 

به گفته وی  فاز اول پروژه تسویه حساب با بازنشستگان این شرکت از دهه فجر انقلاب اسلامی آغاز شده و در عید سعید مبعث پایان می‌یابد. نصیری در توضیح بیشتر این موضوع چنین بیان کرده «در فاز نخست با همکاری بانک قرض الحسنه مهر ایران با حدود نیمی از بازنشستگان شرکت تسویه حساب کامل انجام شد».

براساس این گزارش میزان کل مطالبات این افراد حدود 6.3 میلیارد تومان بوده که حدود 2.3 میلیارد تومان در فاز اول از طریق بانک قرض الحسنه مهر ایران به صورت قرض الحسنه به بازنشستگان پرداخت و شرکت نسبت به تسویه حساب با بانک اقدام خواهد کرد.

مدیر عامل کارخانجات مخابراتی ایران ابراز امیدواری کرده است که در فاز دوم این طرح در سال 1400 با تمام بازنشستگان تسویه حساب کامل صورت گیرد.

مشکلات بازنشستگان و اعتراضی که نسبت به دریافت مطالبات خود داشتند بارها مطرح و به گوش مقامات ارشد کشوری نیز رسانده شد که آخرین آنها در سفر آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضائیه به استان فارس در تاریخ 22 خردادماه امسال بود.

رئیسی در آن سفر مصوب کرد و دستور داد تا دادگستری استان فارس موضوع مطالبات بازنشستگان را پیگیری و این افراد را به حقوق حقه خود برساند.

انتهای پیام/424/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت کارخانجات مخابراتی ایران تسویه حساب کامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۱۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا قصد دارد مانع شود که هواوی، ZTE و سایر شرکت‌های خارجی که نگرانی امنیت ملی ایجاد می‌کنند، برای تجهیزات بی‌سیم، تائیدیه صادر کنند.

به گزارش ایسنا، مقامات آمریکایی روز چهارشنبه به رویترز گفتند: کمیسیون ارتباطات فدرال قصد دارد در ماه میلادی جاری، به پیشنهاد دو حزبی رای دهد تا اطمینان حاصل کند که نهادهای صدور گواهینامه مخابرات و لابراتوارهای تست که دستگاههای بی‌سیم را برای بازار آمریکا، تائید می‌کنند، تحت تاثیر شرکت‌هایی که نگرانیهای امنیتی ایجاد می‌کنند، قرار نمی گیرند. این رگولاتور آمریکایی، هفته گذشته، توانایی آزمایشگاه تست هواوی برای شرکت در برنامه مجوز تجهیزات را رد کرد.

کمیسیون ارتباطات فدرال اعلام کرد این پیشنهاد جدید، هواوی و سایر نهادهای موجود در فهرست این کمیسیون از شرکت‌هایی که خطرات امنیت ملی را به همراه دارند را برای همیشه از ایفای هر گونه نقشی در برنامه مجوز تجهیزات منع می‌کند و در عین حال، ابزارهای لازم را برای محافظت از این فرآیند مهم به کمیسیون ارتباطات فدرال و شرکای امنیت ملی آن فراهم می‌کند.

جسیکا روزن وورسل، رئیس کمیسیون ارتباطات فدرال، در بیانیه‌ای گفت: این آژانس باید اطمینان حاصل کند که برنامه مجوز تجهیزات ما و کسانی که مسئولیت نظارت بر آن را بر عهده دارند، می‌توانند با چالش‌های ناشی از تهدیدات امنیتی و زنجیره تامین مداوم و همیشه در حال تغییر مقابله کنند. تائید هواوی به عنوان یک لابراتوار معتبر قرار بود روز سه شنبه منقضی شود، اما این کمیسیون درخواست لابراتوار هواوی برای تمدید این تائیدیه را رد کرد.

کمیسیون ارتباطات فدرال در نوامبر سال ۲۰۲۲، تائید تجهیزات مخابراتی جدید از سوی هواوی، ZTE و همچنین تجهیزات مخابراتی و مراقبت ویدئویی شرکت‌های هایترا کامیونیکیشن، هانگژو هایک ویژن دیجیتال تکنولوژی و ژیجیانگ داهوا تکنولوژی را ممنوع کرد.

این آژانس در سال ۲۰۲۲، شرکت کسپرسکی لَب روسیه، چاینا تلکام، چاینا موبایل اینترنشنال یو اس ای، پسیفیک نت ورک و چاینا یونیکام را به فهرست شرکت‌هایی اضافه کرد که تحت قانون سال ۲۰۱۹ برای حمایت از شبکه های ارتباطی آمریکا، تهدیدهایی برای امنیت ملی این کشور ایجاد می‌کنند.

هواوی و هایک ویژن، در سال ۲۰۱۹، در فهرست کنترل صادرات آمریکا قرار گرفتند که فروش کالاها و فناوری توسط تامین کنندگان آمریکایی به این شرکت‌ها را بدون دریافت مجوز، ممنوع می‌کرد. کمیسیون ارتباطات فدرال در سال ۲۰۲۰، شرکت‌های هواوی و ZTE را به عنوان تهدید امنیت ملی برای شبکه های ارتباطی آمریکا معرفی کرد و به این ترتیب، استفاده شرکت‌های آمریکایی از برنامه ۸.۳ میلیارد دلاری دولت برای خرید تجهیزات از این شرکت‌ها، ممنوع شد.

بر اساس گزارش رویترز، برندن کار، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت: این پیشنهاد تضمین می‌کند که لابراتوارهای تست و نهادهای صدور گواهی که دستگاه‌های الکترونیکی را برای مطابقت با الزامات کمیسیون ارتباطات فدرال بررسی می‌کنند، خود بازیگران قابل اعتمادی هستند که این کمیسیون می‌تواند به آنها اتکا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از مطالبات جدی خانه کارگر است
  • اصواگرایان به دنبال تسویه حساب درون گروهی در مجلس دوازدهم؟/ پیش‌بینی متفاوت رشیدی کوچی از پارلمان آینده
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد