Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، اختتامیه جشنواره مجازی طبخ آبزیان پیش از ظهر امروز با حضور رئیس شیلات استان کرمان و نفرات برگزیده این جشنواره در این شهرستان برگزار شد.

عباس حاج‌عبداللهی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی وزارتخانه غذاست، اظهار کرد: آنچه این چندساله افزایش داشته رفتن به سمت غذاهای آماده و نیمه آماده بوده و استفاده از غذاهای دریایی مورد غفلت واقع شده استفاده از  غذاهای دریایی در کنار اثرات مفید برای سلامت، اشتغال ایجاد می‌کند و با توجه به اهمیت این موضوع اولین جشنواره مجازی طبخ آبزیان در کشور بدر رفسنجان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: امیدواریم این جشنواره مشوقی برای مصرف غذاهای دریایی باشد چراکه استاندارد مصرف غذاهای دریای در جهان ۲۲ کیلوگرم در سال است اما در ایران ۱۰ کیلوگرم است.

ابوالقاسمی رئیس شیلات استان کرمان نیز گفت: تولید شیلات در استان کرمان به سه هزار تن رسیده و رفسنجان هم به‌نوعی در این زمینه پیشتاز است و بزرگترین مزرعه پرورش آرتمیا کشور در شهرستان رفسنجان است.

وی بیان داشت: وظیفه کلی ما ترویج یا تغییرنگرش نسبت به مصرف مصرف ابزیان است به دلایل فرهنگی میزان مصرف آبزیان در کشور ما پایین است و در کرمان طبق مطالعه‌ای که انجام دادیم، حدود پنج کیلوگرم سرانه مصرف آبزیان در استان است و امسال کاهش تولید و مصرف به‌دلیل کرونا داشتیم.

ابوالقاسمی عنوان کرد: شهر کرمان را به چهار قسمت تقسیم کردیم که مصرف آبزیان در بعضی نقاط به زیر یک کیلوگرم در سال می‌رسد که اگر از دیدگاه سلامتی به آن نگاه کنیم زنگ خطری در حوزه تعذیه و بهداشتی است.

وی زنجیره تولید آیزان را در زمینه امنیت غذایی امری مهم دانست و گفت: آبزیان علی‌رغم فوایدی که در رژیم غذایی دارند جایگاهشان در سبد غذایی کم است و جایگاه  فست‌فودها پررنگ‌تر از غذاهای سالم است و طبق مطالعاتی که در کشور انجام شده؛ عدم دسترسی مناسب به آبزیان تازه  یکی از دلایل مصرف کم آبزیان است، شهرهای ساحلی دسترسی بیشتری دارند.

رئیس شیلات استان کرمان ادامه داد: دلیل دیگر کمبود آبزیان است اگر آبزیان مانند مرغ ماده استراتژیک به‌شمار می‌رفتند شاهد مصرف پایین آن نبودیم اگر گران یا کم شود نهایتا مردم نمی‌خورند اما ماده استراتژیکی مانند مرغ اگر کم شود مسائلی که اخیرا در کشور دیدیم به‌وجود خواهد آمد.

 وی یکی دیگر از دلایل عمده کمبود مصرف را عدم آشنایی خانم‌های خانه‌دار با روش طبخ ماهی عنوان کرد و گفت: چندین سال است سازمان شیلات برگزاری جشنواره غذاهای دریایی را برگزار می‌کند و این جشنواره برای اولین‌بار در کشور به صورت مجازی با ایده رفسنجان برگزار شد که جشنواره کشوری شد.

ابوالقاسمی در ادامه به فواید ماهی هم اشاره‌‌ای داشت و تصریح کرد: ماهی تنها گوشتی‌ست که هر ده نوع اسید آمینه مورد نیاز بدن را دارد و سریع هضم می‌شود و مدت‌ها انسان را سیر نگه می‌دارد و اثرات مثبت برای بیماران قلبی عروقی دارد، افرادی که ساحل‌نشین هستند دندان‌های سالمتری دارند همچنین در رشد بچه‌ها مفید بوده و برای خانم‌های باردار فواید زیادی دارد.

انتهای پیام/80016/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمان رفسنجان آبزیان تولید غذاهای دریایی استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۲۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد

به گزار، خبرگزاری مهر، همزمان با هفته سلامت، رویداد بزرگ دشت غذا با مشارکت و همکاری تعداد ۴۵۰ شهروند خلاق از اقوام و گویش‌های مختلف ایرانی در هجدهمین قسمت از پایتخت برگزار شد.

این رویداد بزرگ آموزشی و فرهنگی در هفته سلامت از سوی معاونت اجتماعی وفرهنگی منطقه، انجمن آشپزان و سر آشپزان پایتخت و صنایع تولید فرآورده های لبنی پگاه به میزبانی بوستان ۵۰ هکتاری قائم ترتیب داده شده بود، تعداد ۴۵۰ شهروند زن و مرد علاقمند به حرفه آشپزی مشارکت داشته و انواع و اقسام غذاهای بومی ومحلی را در معرض دید عموم و هیأت داوران جشنواره قرار دادند.

پس از ارزیابی غذاهای بومی ومحلی اقوام و گویش های لری، کردی، کویری، آذری، جنوبی، تهرانی، شمالی و خراسانی، تعداد ۲۳ برگزیده انتخاب و جوائز نقدی و غیر نقدی مدیریت شهری منطقه و صنایع تولید فرآورده های لبنی پگاه را از آن خود ساختند.

کد خبر 6092844

دیگر خبرها

  • شکست ناپذیری نویدکیا در دربی کرمان دو رقمی شد
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی