دیوان عدالت اداری نباید به حدود صلاحیت وزارت علوم ورود کند
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۷۲۷۵۴
علی اسلامی پناه در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اینکه دیوان عدالت اداری تا چه حدی میتواند در محتوای علمی و آموزشی ورود داشته باشد گفت: اصولاً در کشورهای دیگر دیوان عدالت اداری زیر نظر قوه مجریه فعالیت میکند یعنی یک هیأت هایی به مسائل رسیدگی میکنند و در نهایت به دیوان ارائه میشود که به آن شورای دولتی میگویند و همان شورا به مسائل مربوطه رسیدگی میکند و کافی است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی ادامه داد: اما در کشور ما دیوان عدالت اداری زیر نظر قوه قضائیه قرار داشته و فعالیت میکند، از یک طرف مسائل آموزشی مطرح شده و کمیتههای انضباطی تشکیل میشوند و وقتی به رأی قطعی رسیدند، تازه به دیوان ارجاع داده میشود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی یک مصوبهای دارد که دیوان در مسائل آموزشی و تخصصی نباید زیاد ورود نکند، وزارت علوم خود یک هیأت عالی تجدد نظر دارد، دیوان عدالت اداری هم همکاری میکند.
وی ادامه داد: در مجموع تقریباً دیوان عدالت اداری نیز کم کم به این نتیجه میرسد که جاهایی که حدود صلاحیت وزارت علوم و دانشگاهها است، ورود نکند.
کد خبر 5166372منبع: مهر
کلیدواژه: علی اسلامی پناه دیوان عدالت اداری شورای عالی انقلاب فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه ها خوابگاه دانشجویی زبان فارسی دانشگاه تربیت مدرس منصور غلامی آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی آموزش مجازی آزمون دکتری تخصصی ویروس کرونا دیوان عدالت اداری
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۲۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
اجرای برنامه عدالت آموزشی به صورت پایلوت در سیستان و بلوچستان
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از اجرای برنامه عدالت آموزشی به صورت پایلوت در سیستان وبلوچستان خبرداد و گفت: در قدم اول دانش آموزان بازمانده از تحصیل قرار داده شده اند که به مدرسه برگردند و تحصیل را ادامه دهند.
علی عسگری معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا، اظهار داشت: دولت درحال پیشبرد برنامه عدالت آموزشی است که در همین راستا معاون اول رئیس جمهور وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه و نهادها را دعوت کردند تا با برنامه ریزی مدون بتوان این موضوع را حل کرد.
وی ادامه داد: برنامهای برای ایجاد عدالت آموزشی تدوین شده است، به این صورت است که در قدم اول دانش آموزان بازمانده از تحصیل قرار داده شده اند که به مدرسه برگردند و تحصیل را از ادامه دهند و در مرحله بعد هدف گذاری ستاد اجرایی فرمام امام (ره) این است که از سه هزار نفر اول کنکور ۱۰ درصد آنها از مناطق محروم باشند.
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بیان کرد: در نهایت تصمیم گیری شد این برنامه ابتدا به صورت پایلوت در استان سیستان و بلوچستان اجرا شود که اگر موفق بود در کل کشور اجرا شود.
عسگری عنوان کرد: در صورت اجرای کامل مرحله اول میتوانیم برنامه کلان عدالت آموزشی را اجرا کنیم
وی در خصوص زمان اجرای برنامهها خاطرنشان کرد: با دستور معاون اول رئیس جمهور برنامه عدالت آموزشی از اول مهر امسال آغاز خواهد شد.
انتهای پیام/
آیا این خبر مفید بود؟نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف