Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالباسط پاکزاد گفت: بالغ بر پنج میلیون هکتار بیابان و یک میلیون هکتار شنزار در ایرانشهر، زابل، چابهار و کنارک این استان را به وضعیت بحرانی در آورده است که کاشت نهال و نگهداری از آن می تواند تا حدودی سبب بهبود وضعیت شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالباسط پاکزاد، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: در هفته منابع طبیعی از ۱۵تا ۲۱ اسفندماه ۵۰۰ هزار اصله نهال به منظور غرس در سیستان و بلوچستان در حال توزیع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این نهال ها از انواع سنجد، زیتون تلخ، زبان گنجشک، بادام، آکاسیا سالیسینا، گز روعنی، آکاسیا نیلوتیکا، کنار و کهور بوده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: همه نهال هایی که در هفته منابع طبیعی در سیستان و بلوچستان توزیع شده به صورت رایگان در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: سیستان و بلوچستان از جمله استان های بیابانی کشور است که خصوصیاتی هچون کمی نزولات جوی، درجه حرارت بالا، رطوبت نسبی اندک، پوشش گیاهی فقیر ومیزان فرسایش آبی و بادی زیاد شناخته می شود.

پاکزاد تصریح کرد: مهمترین عامل ایجاد این پدیده اقلیمی فعالیت های نامناسب انسانی و حوادث قهریه است و نتایج بارز آن هجوم ماسه های روان به اراضی کشاورزی، اماکن مسکونی و صنعتی، راه های مواصلاتی و خطوط ارتباطی است.

این مقام مسئول تصریح کرد: بالغ بر پنج میلیون هکتار بیابان و یک میلیون هکتار شنزار در ایرانشهر، زابل، چابهار و کنارک این استان را به وضعیت بحرانی در آورده است که کاشت نهال و نگهداری از آن می تواند تا حدودی سبب بهبود وضعیت شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان میلیون هکتار منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۲۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانی دوباره درتالاب هامون جازموریان سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، علیمرادی گفت: براثر بارش‌های فرا نرمال جنوب استان سیستان و بلوچستان حدود ۴۰ هزار هکتار از پهنه آبگیر تالاب هامون جازموریان از طریق رودخانه بمپور آبگیری شد.
وی افزود: تالاب جازموریان با ۱۰۸ هزار هکتار مساحت از طریق آورد سالانه رودخانه‌های هلیل رود استان کرمان و بمپور استان سیستان و بلوچستان آبگیری می‌شود و سالهاست که به عنوان یکی از کانون‌های اصلی گرد و غبار جنوب شرق کشور شناخته شده است.
علیمرادی تصریح کرد: با توجه به بارندگی‌های سیل آسای چند روز اخیر جنوب شرق کشور، پس از دو سال خشکسالی، هم اکنون جان دوباره گرفت.

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • جانی دوباره درتالاب هامون جازموریان سیستان وبلوچستان