Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- کارشناس فوتبال ایران نگاه ویژه فدراسیون به تیم‌های ملی و برون سپاری امور باشگاه‌ها را اتفاق مثبتی قلمداد کرد و گفت: باید به وضعیت «بحرانی» تیم ملی توجه ویژه‌ای شود.

شهاب الدین عزیزی خادم پس از انتخاب به عنوان رئیس جدید فدراسیون فوتبال نخستین جلسه خود با هیات رئیسه را برگزار کرد تا اولویت‌های فدراسیون برای آینده و برنامه‌هایی که برای فوتبال کشور دارند مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اظهارنظرهای برخی اعضای هیات رئیسه چنین برداشت می‌شود که کادر مدیریتی جدید فدراسیون، قصد برون سپاری برخی امور اجرایی و اداری خود نظیر برگزاری مسابقات فوتبال باشگاهی کشور را دارد تا اولویت خود را رسیدگی به تیم‌های ملی بزرگسالان و رده‌های مختلف پایه قرار دهد.

امیر حاج رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص سیاست فدراسیون فوتبال گفت: اسم این رفتار و تصمیمات را تغییرات می‌گذارم نه تحولات! آقای عزیزی خادم پس از انتخاب به عنوان رئیس فدراسیون صحبت از نگاه ویژه و افکار نو کرد. در وضعیت کنونی فعلی که شرایط تیم ملی ایران بحرانی است اولویت باید با همین تیم باشد.

کارشناس فوتبال ایران ادامه داد: صعود تیم ملی ایران به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اهمیت بسزایی در نگاه جامعه جهانی فوتبال به بازیکنان تیم ملی و حتی باشگاه‌های ما دارد. طبیعی است همه چیز را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد. اینکه رسیدگی به تیم ملی بسیار مهم باشد در حال حاضر خوب است.

حاج رضایی درباره سپردن برگزاری بازی‌های باشگاهی به سازمان لیگ که آن هم با همکاری خود باشگاه‌ها باشد تاکید کرد: اگر فدراسیون بتواند راه‌های درآمدزایی باشگاه‌ها را فراهم کند بسیار خوب است. رفتار فدراسیون در قبال این پروژه اهمیت ویژه ای دارد. البته مشکلاتی نیز وجود دارد. بطور مثال تمام بازی‌های پرسپولیس و استقلال تهران پخش مستقیم دارد اما تیم‌های شهرستانی از چنین پوششی برخوردار نیستند. با توجه به این تبعیض‌های مشخص آیا امکان نگاه عادلانه به درآمدزایی باشگاه‌ها بطور یکسان وجود دارد؟

وی تصریح کرد: باید دید چه راهکارهایی از جانب فدراسیون فوتبال برای توسعه فوتبال در سراسر کشور در نظر گرفته می‌شود.

حاج رضایی افزود: من مخالفتی با این موضوع که پرسپولیس و استقلال تهران سوگلی‌های وزارت ورزش بمانند ندارم اما باید نگاه عادلانه به فوتبال را نیز در نظر گرفت. طبیعی است این دو تیم اقبال عمومی دارند اما آیا فقط همین دو باشگاه در فوتبال ایران وجود دارند؟ باید شرایط همه تیم‌ها را در لیگ‌های مختلف که مسابقات برگزار می‌شود.

مربی پیشین تیم ملی ایران یادآور شد: برای پرداخت پول به باشگاه‌ها باید دید از چه متر و معیاری استفاده می‌شود. جایگاه آنها در بین طرفداران فوتبالی، پخش مستقیم بازی‌هایشان، ستاره‌ها و نتایجی که می‌گیرند باید حائز اهمیت باشد.

او در این باره ادامه داد: وقتی الکس فرگوسن از منچستریونایتد رفت دوران افول این باشگاه با وجود آمدن چند مربی دیگر نظیر دیوید مویس، لوئیس فن‌خال و خوزه مورینیو آغاز شد. در چنین شرایطی اسپانسرهای این باشگاه تصمیم به اتمام همکاری با این مجموعه گرفتند چون دیگر برایشان مهم بود که چرا این تیم در لیگ قهرمانان اروپا نیست. در حقیقت می‌خواهم بگویم اگر بحث تبلیغات محیطی مطرح شده است باید به جزئیات آن پرداخت.

حاج رضایی افزود: بر هیچکس پوشیده نیست تیم‌های پرطرفدار باید پول بیشتری هم بگیرند اما باید هوای تیم‌های شهرستانی را هم داشت.

کارشناس فوتبال ایران در پایان ضمن حمایت از این دیدگاه گفت: بطور قطع از چنین نگاهی در فدراسیون فوتبال حمایت می‌کنم اما باید دید نحوه عمل کردن به آن چگونه است.

 

 

 مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال فوتبال ایران حاج رضایی باشگاه ها تیم ملی تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۴۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود

به گزارش ورزش سه، مهدی محمدنبی نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال ایران درباره واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی واکنش نشان داد و خاطرنشان کرد: قاعدتاً فکر می‌کنم بیش از ۲۰ سال بود که این قصه تکرار می‌شود. اگر خاطرتان باشد در دهه ۷۰، وزارت معادن و فلزات به نوعی این نقش را بازی کرد و در سال ۸۰ بود که آمدن اشخاصی که با فوتبال بیگانه بودند، این بحث خصوصی سازی متوقف شد. پرسپولیس در دهه ۷۰ این استارت را زد و حالا استمرار آقای هاشمی و آقای خاندوزی و اراده خوبی که در دولت بود، باعث شد این اتفاق بیفتد. ورزش فوتبال ورزشی است که باید به سمت درآمدهای پایدار برود و انشالله اگر این مسیر را طی کند، فکر می‌کنم مسیر خوبی است. البته شناختی که از حوزه ورزش کشور داریم و ساختار باشگاه‌ها به لحاظ منابع انسانی و سخت افزاری و در کنار همه این‌ها پروژه‌هایی که می‌تواند به درآمد پایدار منجر شود، را کنار هم قرار داد و این را فازی برای شروع بخش خصوصی دانست.

نبی تاکید کرد: بخش خصوصی به نرخ بازگشت از سرمایه توجه می‌کنند و این نرخ وابسته به این است که پلن خوبی داشته باشد و انشالله بتوانند این کار را انجام دهند. فدراسیون فوتبال هم به سهم خودش با توجه به الزامات AFC، کم کم به جلو قدم برداشت و خدا را شکر این تلاش به ثمره نشست. امیدوار هستیم چیزی که به حق است رخ دهد و تیم های قوی فوتبال ایران، پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور که سرمایه های ملی فوتبال هستند که امیدوارم رو به جلو حرکت کنند.

او با اشاره به موضوع حق پخش و درآمدزایی تیم های فوتبال گفت: آن چیزی که به دولت از طریق مجلس تاکید شده، بخشی است مربوط به آیین نامه اجرایی است که باید لحاظ شود. سازمان لیگ کشور و فدراسیون فوتبال در صدد نوشتن آیین نامه‌ای هستند که به ظرف مدت زمان تعیین شده به وزارت ورزش ارسال خواهد شد که در این لایحه و این بخش دیده می‌شود.

دیگر خبرها

  • استقلال و یاسین سلمانی، بیرانوند و سپاهان!
  • با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد
  • کتک‌زدن وحشتناک داور در فوتبال تهران+فیلم
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی فوتبال ایران
  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا معرفی شد
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک صحت ندارد
  • کریستیانو رونالدوی کوچک؛ انتقاد ماریو گومز از بدنسازی و تغییرات عضلات مسوت اوزیل!
  • نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود