Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام ارشد امنیتی به شبکه «پرس‌تی‌وی» خبر داد، تهران در صورت برداشته شدن تحریم‌ها حاضر به بازگشت به تعهدات برجامی خود است و حذف مرحله به مرحله تحریم‌ها را نمی‌پذیرد.

در حالی که مقام‌های مختلف آمریکایی همچنان برای بازگشت به تعهدات برجامی خود شرط و شروط می‌گذارند، یک مقام امنیتی ایرانی حذف مرحله به مرحله تحریم‌های ضد ایرانی را رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه «پرس‌تی‌وی» در خبری به نقل از «یک مقام امنیتی ارشد» گزارش داد، ایران با بازگشت مرحله به مرحله به توافق هسته‌ای برجام مخالف است.

به گفته این مقام امنیتی که نخواست نامش فاش شود، ایران بازگشت به پایبندی کامل به تعهدات برجامی را به برداشته شدن تحریم‌ها به روشی قابل راستی آزمایی منوط می‌داند.

این مقام امنیتی به پرس‌تی‌وی گفت، دولت جدید ایالات متحده در برداشتن تحریم‌هایی که تیم سابق مستقر در کاخ سفید (دولت دونالد ترامپ) بعد از خروج غیرقانونی از برجام علیه ایران وضع کرد، شکست خورده است.

وی افزود، تنها راه بازگشت تهران به تعهدات برجامی این است که واشنگتن همه تحریم‌های ضد ایرانی را رفع کند.

به گفته این مقام امنیتی، اگر تحریم‌های ایران برداشته نشوند تهران در آینده نزدیک طبق مفاد توافق (بند ۳۶ برجام)، اقدامات بعدی خود در زمینه کاهش دادن به تعهداتش را برخواهد داشت.

منبع امنیتی همچنین به پرس‌تی‌وی گفت، اظهارات کلامی و اقدامات ظاهری آمریکا برای ایران قابل قبول نیست و تهران فقط رفع همه تحریم‌ها را خواهد پذیرفت.

وی افزود، ایران تا پیش از رفع تحریم‌ها هیچ نشست و مذاکره رسمی یا غیر رسمی با آمریکا برگزار نخواهد کرد.

مقام‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران پیش از این بارها اعلام کرده بودند که اقدامات تهران در کاهش تعهدات برجامی خود در چارچوب بند 36 این توافق و در پاسخ به نقض عهد و خلف وعده‌های مکرر واشنگتن و متحدان اروپایی آمریکا صورت گرفته است.

ایران همچنین تصریح کرده است که دولت جو بایدن باید ضمن کنار گذاشتن مواضع غیرقانونی آمریکا در خروج از برجام و تداوم پیگیری سیاست فشار حداکثری، تحریم‌های ظالمانه علیه ایران را لغو کند./فارس

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تعهدات برجامی مرحله به مرحله مقام امنیتی پرس تی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۵۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیوزلند در حال بررسی پیوستن به پیمان «آکوس» است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «ویتسون پیترز» وزیر خارجه نیوزلند امروز چهارشنبه اعلام کرد که دولت نیوزلند «بحث‌های مربوط به جمع‌آوری اطلاعات» درباره همکاری‌های آینده با پیمان امنیتی «آکوس AUKUS» ادامه می‌دهد اما «فاصله زیادی» تا تصمیم‌گیری در این زمینه وجود دارد.

پیمان آکوس یک پیمان دفاعی دو مرحله‌ای است که در سال ۲۰۲۱ بین آمریکا، انگلیس و استرالیا به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای عقب راندن از نفوذ فزاینده چین در منطقه آسیا و اقیانوسیه شکل گرفت.

وزیر امور خارجه نیوزلند در ادامه گفت که «نیوزیلند باید فرصت های بالقوه همکاری با این پیمان امنیتی در زمینه فناوری ها را بهتر درک کند، مزایای اقتصادی و امنیتی را ارزیابی کند و تصمیم بگیرد که آیا این کار به نفع منافع ملی است یا خیر.»

وی که در موسسه امور بین الملل نیوزیلند در ولینگتون سخنرانی می‌کرد، افزود که «دولت تا این مرحله فاصله زیادی دارد تا بتواند چنین تصمیمی بگیرد.»

وزیر خارجه نیوزلند همچنین گفت که «ما باید تاکید کنیم که برای هر دولتی از هر نوعی کاملاً غیرمسئولانه خواهد بود که در نظر نگیرد که آیا همکاری با شرکای همفکر خود در زمینه پیشرفت فناوری به نفع منافع ملی ما است یا خیر.»

مرحله اول یا «ستون نخست» AUKUS برای تحویل زیردریایی های تهاجمی با موتور هسته ای به استرالیا طراحی شده است، در حالی که ستون دوم بر ارائه قابلیت های پیشرفته و به اشتراک گذاری فناوری ها در طیف وسیعی از مناطق متمرکز است.

هیچ پیشنهادی مبنی بر پیوستن نیوزلند به مرحله اول وجود ندارد که سابقه طولانی در عاری از سلاح هسته ای دارد؛ وزیر خارجه نیوزلند دراین‌باره گفت که قبل از اینکه نیوزلند بتواند به شرکت در «ستون دوم» نگاه کند، کسانی که در آکوس مشارکت دارند باید بخواهند نیوزلند در آن شرکت کند.

نیوزلند به طور فزاینده ای در مورد آنچه که به عنوان خطرات امنیتی فزاینده در اقیانوس آرام و بیشتر در سطح جهانی می بیند، صحبت می کند.

کد خبر 6093914

دیگر خبرها

  • کره شمالی تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران را غیرقانونی و غیرانسانی خواند
  • واکنش کره شمالی به تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران
  • مقام ارشد حماس: بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا
  • جمهوری اسلامی با جنگ‌ها و تحریم‌ها قوی‌تر می‌شود | حمله به اسرائیل همه جهان را آرام کرد | در عملیات وعده صادق هیچ ایرانی از واکنش دشمن نترسید
  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • نیوزلند در حال بررسی پیوستن به پیمان «آکوس» است
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • زحمات کارگران در حوزه اقتصادی پشتوانه ایران در حوزه امنیتی و دفاعی خواهد بود
  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد