Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، محسن اسپری در نشست گفت وگوی صمیمانه و تعاملی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با سفرا و نمایندگان سیاسی مستقر در تهران که با هدف ارتقاء همکاری‌های بین‌المللی در مبارزه با مسئله جهانی موادمخدر برگزار شد، با بیان اینکه براساس گزارش جهانی موادمخدر در سال ۲۰۲۰، مصرف موادمخدر در سراسر جهان رو به افزایش است، گفت: نوجوانان و جوانان بیشترین سهم مصرف‌کنندگان موادمخدر را تشکیل می‌دهند و موادی مانند کوکائین اساساً متعلق به افراد ثروتمند جوامع و جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: ابتلا به اختلالات ناشی از مصرف موادمخدر در میان جمعیت کم بهره‌مند اقتصادی رواج بیشتری دارد.
 مدیرکل امور بین‌المللی محیط زیست و توسعه پایدار وزارت امور خارجه با یادآوری اینکه همه‌گیری جهانی کووید ۱۹، جهان را در یک بحران اقتصادی بی‌سابقه قرار داده که می‌تواند به‌طور بالقوه‌ای در بازار موادمخدر اختلال ایجاد کند، تصریح کرد: افزایش بیکاری و فقدان فرصت باعث می‌شود تا افراد فقیر و محروم درگیر الگوی مصرف پرخطر مواد و همچنین دچار اختلالات مصرف موادمخدر شوند و به سمت فعالیت‌های غیرقانونی مرتبط با موادمخدر - چه تولید و یا حمل‌ونقل - روی آورند.
وی افزود: کشت و تولید مواد افیونی در افغانستان در حال گسترش و رو به فزونی است و ایران هم‌جوار با بزرگ‌ترین تولیدکننده مواد افیونی است که هر گونه تحول در کشت و تولید مواد افیونی در آن کشور می‌تواند برنامه‌های کاهش تقاضا و کاهش عرضه ایران را تحت تأثیر بگذارد.
مدیرکل امور بین‌المللی محیط زیست و توسعه پایدار وزارت امور خارجه تاکید کرد: به‌رغم این مشکلات و موانع، ایران با سازمان‌های بین‌المللی ذی‌ربط از جمله آژانس‌های تخصصی موادمخدر و هیات بین‌المللی کنترل موادمخدر سازمان ملل متحد همکاری تنگاتنگی دارد که می‌توان به تأسیس مرکز منطقه‌ای ظرفیت‌سازی و پژوهش در درمان اختلالات ناشی از سو مصرف در تهران اشاره کرد.
اسپری گفت: جمهوری اسلامی ایران آماده است تا دستاوردها، تجارب موفق و همچنین ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را در عرصه کاهش عرضه و کاهش تقاضا با جامعه جهانی از طریق کمیسیون موادمخدر سازمان ملل به اشتراک گذارد، همچنین نیاز است تا به برنامه‌های مبارزه با موادمخدر جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش کمک و مساعدت شود.

برنامه جدید مشارکت ایران برای سال‌های ۲۰۲۵- ۲۰۲۱ در حال نهایی شدن است
همچنین الکساندر فدولوف نماینده دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNODC) در این نشست با بیان اینکه این دفتر از سال ۱۹۹۹ در زمینه‌های کاهش عرضه و ظرفیت‌سازی در مدیریت مرزها و کنترل مرزها، کاهش تقاضا، کاهش آسیب و HIV و توسعه جایگزین و معیشت پایدار با دولت جمهوری اسلامی ایران رابطه نزدیک و تنگاتنگی دارد، گفت: برنامه جدید مشارکت کشوری ایران برای سال‌های ۲۰۲۵- ۲۰۲۱ در حال نهایی شدن است.
وی افزود: ایران در یکی از مسیرهای عمده قاچاق و ترانزیت موادمخدر از منشاء افغانستان به مقصد اروپا، خاورمیانه و شمال و شرق آفریقا واقع شده است.
فدولوف خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش جهانی موادمخدر دفتر UNODC در سال ۲۰۲۰، ۹۱ درصد کشفیات جهانی تریاک و ۳۳ درصد کشفیات جهانی هروئین و مرفین توسط جمهوری اسلامی ایران انجام شده است.
وی با بیان اینکه موادمخدر و شبکه‌های جرایم سازمان یافته موادمخدر همچنان یک چالش جهانی هستند، اظهار داشت: موادمخدر جنبه‌های مختلف زندگی را از بین می برد و به جوامع آسیب می زند و همه کشورها از این مسئله متاثر هستند.

برچسب‌ها سازمان ملل متحد افغانستان وزارت امور خارجه ستاد مبارزه با مواد مخدر پروندهٔ خبری معضل اعتیاد و ضرورت به روزرسانی قوانین سلبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد افغانستان وزارت امور خارجه سازمان ملل متحد افغانستان وزارت امور خارجه ستاد مبارزه با مواد مخدر اخبار کنکور جمهوری اسلامی ایران مصرف موادمخدر سازمان ملل بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۷۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه کشورمان در آیین گشایش مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) در اصفهان گفت: پیش بردن اهداف اقتصادی در جهان به‌تن‌هایی نتیجه‌بخش نیست و به همکاری همه‌جانبه نیاز دارد، زیرا رشد اقتصادی در گیتی نیازمند برقراری رفاه و صلح است تا بتوان امکان همکاری‌های بین‌المللی را از طریق مبادی ذی‌صلاح فراهم ساخت.


علی چگنی افزود: هدف ایران در این اجلاس، جلب همکاری‌های همه‌جانبه برای رسیدن به اهداف نشست حاضر است افزود: 

او  با تاکید بر اهمیت تکوین چنین مجامعی گفت: قابلیت‌های زیادی وجود دارد که در این مجمع می‌توان به آنها پرداخت و ‍‍ هر کشور بر اساس توانایی‌های خاص خود در نیل به اهداف مجمع دخیل باشد.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه تصریح کرد: اجلاس اصفهان می‌تواند به الگو‌های بین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

چگنی ادامه داد: وزارت امور خارجه ایران آمادگی دارد تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و همکاری دیگر کشور‌های عضو مجمع، خود را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نخواهد بود و از طریق همکاری‌های متقابل بوجود می‌آید.

او گفت:ما باید بدانیم کشور‌های دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند در این زمینه انجام دهند ضمن‌اینکه جلسات نشست بسیار مهم است و می‌تواند نقش مهمی را در ارتقای سطح ارتباطات فی‌مابین ایفا کند.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه ایران افزود: کشور‌های عضو ACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، زیرا حضور آنها در این مجمع نشان می‌دهد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه‌ای را با یکدیگر داشته باشیم.

مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات عربی متحده نیز در این اجلاس گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دُبی برگزار و در آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد و بر همین اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی را در این زمینه بوجود آوریم.

عبدالله حسن محمد العامری افزود: بر همین اساس باید سرویس‌های جدیدی ایجاد شود و سپس ارتقاء یابد که در این راستا باید از هوش مصنوعی استفاده کنیم و بعنوان اتاق‌های بازرگانی این اطمینان را داشته باشیم که فعالیت‌ها بصورت پیوسته خواهد بود.


مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی با تاکید بر اینکه در مجمع اصفهان باید توانایی کشور‌ها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در اتاق بازرگانی کشورمان آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را بیاموزیم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم و تاکنون نیز روابط خوبی را با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم که بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای فعالی بخش‌های خصوصی نیز هموار سازیم.

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی