Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه نگرانی در خصوص ورود ملخ از کشورهای عربستان، یمن و کویت به ایران وجود دارد، اظهار داشت: نگرانی در زمینه وزش باد و به همراه آن ورود ملخ به استان‌های جنوبی از جمله بوشهر، خوزستان و … است.

وی با بیان اینکه طی دو سال گذشته با توجه به مراقبت‌های صورت گرفته ملخ صحرایی در استان اصفهان مشاهده نشده است، تصریح کرد: امسال نیز تمهیدات لازم برای پیشگیری و کنترل شرایط به عمل آمده و تاکنون ورود ملخ به استان گزارش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه با توجه به وقوع باد موافق احتمال ورود ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی و پس از آن به استان اصفهان وجود دارد، ابراز داشت: این ملخ‌ها می‌توانند روزانه بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ کیلومتر پرواز کنند و باد نیز می‌تواند این سرعت را بیشتر کند.

مبارزه با آفت ملخ در ۱۱ هزار هکتار از اراضی اصفهان

وی با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته در ۱۱ هزار هکتار از اراضی استان اصفهان مبارزه با ملخ مراکشی، ایتالیایی و آسیایی را انجام دادیم، تصریح کرد: این امر توسط مبارزه با آفات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان انجام شده است.

شیشه فروش گفت: امسال نیز مبارزه با ملخ بومی در استان اصفهان در ۱۵ هزار هکتار از اراضی استان اصفهان در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در سال جاری افت سن گندم در برخی از مناطق استان اصفهان گزارش شده است، گفت: این پدیده در آران و بیدگل و اردستان بوده که البته طغیان نکرده و اقدامات مبارزه و کنترل در حال انجام است.

علف‌های هرز ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان اصفهان نابود شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه امسال در ۱۰ هزار از اراضی استان نیز مبارزه با جوندگان محصولات کشاورزی مانند موش انجام شده است، ادامه داد: نابودی علف‌های هرز در ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان نیز اجرایی شد.

وی با بیان اینکه مبارزه با کرم خراط در سطح چهار هزار هکتار انجام شده است، اضافه کرد: مدیریت مبارزه با نباتات این امر را کنترل کرده است.

شیشه فروش با بیان اینکه ضروری است سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی ۱۰ میلیارد تومان برای مبارزه با آفات کشاورزی اختصاص دهد، گفت: این امر برای استفاده در ۱۲۰ هزار هکتار از اراضی استان ضروری است.

کد خبر 5166742

منبع: مهر

کلیدواژه: منصور شیشه فروش ملخ مدیریت بحران جهاد کشاورزی اصفهان آفات نباتی ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر آمار کرونا گرگان شیوع کرونا شیراز انتخابات شورای شهر و روستا اردبیل انتخابات 1400 عکس استانها شهرستان کرج بیرجند همدان هزار هکتار از اراضی استان استان اصفهان ورود ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۷۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ فرشید رحمانی گفت: شهرستان گنبدکاووس بیش از ۳۴۰ هزار هکتار مرتع دارد و امسال، سطح سبز در آن به ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار رسید.

وی با بیان اینکه افزایش پوشش گیاهی در مراتع، مانعی برای پدیده ریزگرد‌ها است، افزود: حدود ۱۵٠٠ دامدار دارای پروانه نیز از این پوشش گیاهی برای چراندن دام‌های خود بهره برداری می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ