Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست مجازی معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی که عصر امروز در محل این وزارت برگزار شد، گفت: جایگاه معاونت فرهنگی در دانشگاه‌ها، جایگاهی تغییر ناپذیر است.

 غلامی با بیان اینکه حوزه فرهنگی دانشگاه‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد و به لحاظ حساسیت و مدل مدیریت، انتظارات از این مجموعه بسیار زیاد است، اظهار داشت: جامعه دانشگاهی جامعه‌ای پویا است و جریان دانشجویی یک جریان سیال است و در هر دوره با دانشجویان جدید، تجربیات جدیدی کسب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به نوعی در کنار مسیر حرکت دانشجویان قرار گرفته ایم و آن‌ها را در حین عبور از کنار خودمان، تحت تاثیر قرار می‌دهیم.

وزیر علوم با بیان اینکه به دلیل کوتاه بودن حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها قبل از فارغ التحصیلی، ارزیابی عملکرد‌ها هم در دوران کوتاهی صورت میگیرد، افزود: این ارزیابی‌ها با توجه به اینکه مخاطبان ما در دانشگاه‌ها نسل جوان و با هوش و تحصیل کرده هستند، برون داد و بازخورد بیشتری خواهد داشت و ما باید در محیط‌های دانشگاهی در راستای تربیت نسل آینده، جدای از نگرش علمی، به مقوله فرهنگ و یافته‌های فرهنگی هم توجه داشته باشیم.

او افزود: هدف از بعثت پیامبر اکرم ص نیز تکمیل مکارم اخلاقی بود که در فضا‌های گفتمانی حاکم بر فرهنگ کاملاً جاری و ساری بوده و یکی از مباحث مهم در محیط‌های دانشگاهی و بیرون از دانشگاه‌ها است.

غلامی با بیان اینکه در حوزه‌های فرهنگی باید دیدگاه اسلامی بر مبنای یافته‌های دینی حاکم باشد، اظهار داشت: سایر موارد فرهنگی نیز اگر بر مبنای اخلاق اسلامی باشد، حتماً از سلامت کامل برخوردار خواهد بود.

او افزود: در طول تاریخ بعد از اسلام، مبلغان فراوانی در حوزه فرهنگ اسلامی فعالیت کرده اند و الان هم فعال هستند و این امری مستمر است. در این راستا سهم حوزه‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها بسیار مهم و ویژه است. دکتر غلامی با بیان اینکه گزارش‌های رسیده حاکیست که شرایط کرونایی نتوانسته به حجم فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان آسیب بزند، اظهار داشت: در محیط‌های دانشگاهی باید تمام سعی و تلاش مان این باشد که امید و اعتماد به زندگی و آینده را در میان دانشجویان تقویت کنیم به خصوص در فضای امروزی که مباحث مختلف به هم آمیخته شده و جوانان بعضاً قدرت تشخیص کامل و درست همه موارد را ندارند و ما باید جوانان را به آینده خوب و روشن رهنمون باشیم.

وزیر علوم با بیان اینکه نسل جدید با ویژگی‌های خاص خود یک نسل توانمند از لحاظ ذهن و هوش و عملکرد است، گفت: ما وظیفه داریم فرصت‌های پیشرفت را برای آن‌ها ایجاد کنیم. مجموعه فرهنگی دانشگاه‌ها باید تجربه استفاده از فناوری‌های جدید در سال گذشته و ایجاد ظرفیت‌های جدید را قدر بدانند و این ظرفیت را در آینده نیز به کار گیرند.

غلامی در پایان سخنان خود با تاکید بر اینکه جایگاه معاونت فرهنگی در دانشگاه ها، جایگاهی تغییر ناپذیر است، اظهارداشت: اخیراً برخی دانشگاه‌ها معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی را ادغام کرده اند که البته تاکید شده است که در نام جدید اول معاونت فرهنگی و بعد دانشجویی بیاید. در این راستا سازمان امور دانشجویان متولی تمام امور دانشجویی دانشگاه هاست و باید با ارتباطی مستقیم بخش رفاه دانشجویی را مدیریت کند و ظرفیت اصلی این معاونت به معاونت فرهنگی و اجتماعی اختصاص می‌یابد. امیدوارم در سال ۱۴۰۰ این امر مهم محقق شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم معاونت فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۰۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات دانشجویان مراکشی در حمایت از غزه

به گزارش قدس آنلاین، صدها تن از دانشجویان دانشگاه شهر «الدار البیضاء» مراکش در راستای همبستگی با دانشجویان دانشگاه‌های غربی برای حمایت از نوار غزه تظاهراتی برپا کردند.

براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، شرکت‌کنندگان در این تظاهرات با سردادن شعارهایی مخالفت قاطعانه خود را نسبت به هرگونه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی اعلام و نسل‌کشی ملت فلسطین را محکوم کردند.

آنها همچنین همبستگی خود را با دانشجویان تمام کشورهای جهان حامی فلسطین و در رأس آن دانشجویان آمریکایی اعلام کردند.

در کنار مراکش کشورهای دیگر از جمله ترکیه و یمن نیز شاهد برگزاری تجمعات و تظاهرات در همبستگی با دانشجویان دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه بوده است.

شهرهای مختلف مراکش از جمله رباط پایتخت آن تقریبا هر روز شاهد تجمع‌های گسترده مراکشی‌ها برای اعلام همبستگی با ملت فلسطین و درخواست برای توقف حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، لغو محاصره و کمک‌رسانی هستند.

از سوی دیگر، همزمان با تظاهرات دانشجویی دانشگاه‌های آمریکایی و اروپایی، دانشجویان اردنی نیز در حال آماده شدن برای برگزاری تجمعات اعتراض‌آمیز برای اعلام همبستگی با ساکنان غزه در روز سه‌شنبه هستند.

در همین رابطه، «انجمن دانشجویی حمایت از مقاومت» با صدور بیانیه‌ای خواستار برگزاری تجمع دانشجویی در روز سه‌شنبه برای حمایت از غزه، ساکنان آن و مقاومت فلسطینی شد.

در این بیانیه همچنین آمده است این تجمع تحت عنوان «دانشجویان اردن از غزه حمایت می‌کنند» با هماهنگی تمامی گروه‌ها و فراکسیون‌های دانشجویی برگزار خواهد شد.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت، ساکنان نوار غزه به‌ویژه در شمال نوار غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • چرایی تشدید اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • حمایت ها از جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی ادامه دارد
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • چرا صدای جنبش‌های دانشجویی عربی در حمایت از فلسطین بلند نمی‌شود؟
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • تظاهرات دانشجویان مراکشی در حمایت از غزه