Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@00:17:43 GMT

آخرین اخبار سینما در روزی که گذشت

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۸۰۶۳۰

آخرین اخبار سینما در روزی که گذشت

سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال پس از کاهش ابتلا به کرونا سینماها بار دیگر شاهد بازگشایی شد.

خبرگزاری میزان - سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال پس از کاهش ابتلا به کرونا سینماها بار دیگر شاهد بازگشایی شد. 

بازگشایی سینماها در آستانه جشنواره فیلم فجر در دوره سی و نهم در نوع خود خبری خودب برای دوست داران هنر هفتم است و باید دید تا پایان سال و دو ماه باقی مانده از زمستان این بازگشایی چه نتیجه ای را برای سینمای کشور رقم می زند. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

قدردانی رییس سازمان سینمایی از برگزارکنندگان «فیلم فجر ۳۹»

رییس سازمان سینمایی در نشستی با دست اندرکاران سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، از تلاش‌های آنها برای برپایی این دوره جشنواره قدردانی کرد.

رییس سازمان سینمایی در نشستی با دست‌اندرکاران سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، از تلاش‌های آنها برای برپایی این دوره جشنواره قدردانی کرد.

در ابتدای این جلسه حسین انتظامی رییس سازمان سینمایی با بیان اینکه مدیران جشنواره کار بزرگی انجام دادید گفت: ساده‌ترین راه ممکن این بود که بگوییم در شرایط فعلی کرونا جشنواره را برگزار نمی‌کنیم که اگر هم می‌گفتید از شما پذیرفته بود اما مدیر با نحوه تصمیماتش در شرایط سخت شناخته می‌شود و شما دشواری این تصمیم سخت را پذیرفتید.

وی با بیان اینکه کارهای بزرگ و جدیدی انجام شد که امیدوارم به عنوان تجربه بماند، ادامه داد: به سهم خودم از اقدامات و برنامه‌ریزی‌های شما از آقای طباطبایی نژاد که با تدبیر مدیریت کرد و همه مدیران بخش‌های مختلف که از مدیران ارزشمند هستند، تشکر می‌کنم، مجموعه مدیران سازمان سینمایی ترکیبی از دانش، مهارت، ارتباط با صنوف، دید وسیع و هماهنگی خوب با یکدیگر هستند که این موارد آنها را از دیگران متمایز می‌کند.

انتظامی ادامه داد: هرسال به دلیل اینکه خود را موظف می‌دانستیم حتماً ۲۲ فیلم در بخش مسابقه باشد مجبور بودیم برخی فیلم‌هایی که کیفیت هنری بالایی ندارند را به بخش مسابقه راه دهیم. این امر موجب می‌شد معدل کیفیت آثار سینمایی پایین بیاید زیرا سینمای ایران را با جشنواره فیلم فجر می‌شناسند. در جشنواره امسال خوشبختانه فیلم ضعیف نداشتیم همین تدبیر می‌تواند زمینه آزمایشی برای سال‌های آینده باشد.

رئیس سازمان سینمایی همچنین بر انتشار بیلان کار جشنواره پیش از پایان سال تاکید کرد.

در ادامه سید محمدمهدی طباطبایی نژاد دبیر سی و نهمین جشنواره فیلم فجر هم با تشکر از رییس سازمان سینمایی به خاطر توجه به جشنواره، پیگیری و حضور مداوم در طول برگزاری جشنواره گفت: ۴۸ ساعت قبل از انتشار فراخوان نظرها بر این بود که امسال جشنواره را برگزار نکنیم و رای مثبت آقای انتظامی و پایمردی ایشان برگزاری جشنواره را ممکن کرد.

وی ادامه داد: می‌خواستیم جشنواره به سلامت مسیر خود را بدون حاشیه پیش ببرد و امروز که خوشبختانه همه از شکل برگزاری با شرایط کرونا رضایت دارند باید قدردان شما باشیم. آنچه از منظر قضاوت بیرونی اتفاق افتاد با توجه به شرایط سخت کرونا خوشبختانه خوب بود. شرایط دشواری بود اما به لطف خدا و همدلی دوستان در مجموعه جشنواره به شایستگی به سرانجام رسید که از همه دوستان سپاسگزارم.

علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی نیز در سخنانی با خشنودی از اینکه امسال چراغ سینماها روشن بود گفت: هنرمندان در این شرایط سخت فیلم می‌سازند، جشنواره سرپا است، رسانه‌ها فعال هستند و این هنر صنعت زنده است و همه تلاش این است که عقب نمانیم.

وی در پایان گفت: در سال کرونا سال پرکاری در بنیاد سینمایی فارابی از جهت حمایت از پروژه‌های تولیدی در سراسر کشور و پشتیبانی از فجر ملی، جهانی و کودک داشتیم. پیشنهاد می‌کنم نتایج این زحمات و دستاوردی که امسال شاهد آن بودیم با همت آقای طباطبایی نژاد و سایر دست‌اندرکاران جشنواره به نوعی آسیب شناسی و ارزیابی و مدون شود و برای دوره‌های بعد از این تجارب استفاده شود و چشم‌انداز روشن‌تری پیش روی مدیران و دست‌اندرکاران سینمایی باشد.

عزت الله علیزاده، سیمون سیمونیان، مسعود احمدیان، محمد رضا فرجی، محمدعلی دولتی، علی رمضانپور، طاها ذاکر، علی تاجیک و سید مهدی سجادی از مدیران حاضر در این جلسه بودند که نکاتی را درباره سی و نهمین جشنواره فیلم فجر مطرح کردند.

بزرگداشت جمشید هاشم پور و ۲ چهره دیگر در جشنواره فیلم های ورزشی

پنجشنبه ۲۱ اسفند در مراسم پایانی دوره دوازدهم جشنواره فیلم‌های ورزشی ایران از حشمت مهاجرانی سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران، مسعود اسکویی گوینده رادیو و جمشید هاشم پور تجلیل می شود.

پنجشنبه ۲۱ اسفند مراسم پایانی دوره دوازدهم جشنواره فیلم‌های ورزشی ایران با معرفی برگزیدگان و با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل‌های مدنظر در سالن همایش‌های مجموعه فرهنگی ورزشی انقلاب «راگا دید» برگزار می‌شود، در این مراسم از سال‌ها فعالیت ارزنده حشمت مهاجرانی سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران، مسعود اسکویی گوینده رادیو و جمشید هاشم پور بازیگر مطرح سینمای ایران تجلیل و مراسم بزرگداشت برگزار می‌شود.

جشنواره فیلم‌های ورزشی ایران با مجوز سازمان سینمایی و در بخش خصوصی برگزار می‌شود. شبکه ورزش سیما، وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و دیگر نهادهای دولتی حامیان معنوی این جشنواره هستند و این رویداد در بخش غیردولتی به صورت مستقل و با هیات داوران شناخته شده در بخش‌های مختلف که آثار مستند، داستانی کوتاه و نیمه بلند و سینمایی را داوری کرده‌اند، برگزار می‌شود.

نکوداشت علی انصاریان و تجلیل از مقام مادر، اهدای نشان سفیران فرهنگی ورزش به چند چهره ورزشی و سینمایی و تجلیل از برگزیدگان سینمای ایران در جشنواره جهانی فیلم‌های ورزشی میلان ایتالیا از دیگر بخش‌های مراسم اختتامیه این رویداد خواهد بود.

در این دوره جشنواره علاوه بر فیلم‌های سینمایی، داستانی در قالب‌های کوتاه، بلند و پویانمایی، فیلم‌های مستند، برنامه‌های تلویزیونی، تیزر و نماهنگ تولید شده در فاصله سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸، آثاری با موضوعات المپیک و پارالمپیک، ورزش و مبارزه با اعتیاد و فیلم‌های کوتاه موبایلی و ویدئویی با موضوع بازی‌های محلی، بومی و عشایری در بخش ویژه این رویداد حضور دارند. بیش از ۷۰۰ اثر از ۵۴ کشور در این دوره حضور داشته و داوری شده است.

نیکی کریمی «تا فردا» را تهیه می کند/ صدور مجوز سه فیلم دیگر

در جلسه اخیر شورای پروانه ساخت سینمایی ۴ فیلم سینمایی مجوز ساخت گرفتند.

در این جلسه با ساخت فیلم های «ملاقات خصوصی» به نویسندگی مشترک امید شمس و علی سرآهنگ، کارگردانی امید شمس و تهیه کنندگی امیر بنان، «سیرک سگ» به نویسندگی و کارگردانی داریوش رضایی و تهیه کنندگی کامران مجیدی، «روز سیب» به تهیه کنندگی الهه نوبخت و کارگردانی و نویسندگی محمود غفاری و «تا فردا» به تهیه کنندگی نیکی کریمی، کارگردانی علی عسگری و نویسندگی مشترک علی عسگری و علیرضا خاتمی موافقت شد.

فیلم کوتاه «آب بها» به جشنواره «CINEQUEST» راه پیدا کرد

فیلم کوتاه «آب بها» به ‌کارگردانی محسن مهری‌دروی در نخستین حضور بین‌المللی خود ذر سی‌امین دوره جشنواره «CINEQUEST» آمریکا که مورد تایید آکادمی اسکار است، نمایش داده خواهد شد.

عوامل تولید این فیلم کوتاه عبارتند از کارگردان: محسن مهری‌دروی، نویسندگان: محسن مهری‌دروی، محمدرضا تفرشی، مدیر فیلمبرداری: مهدی ایل‌بیگی، صدابردار و صداگذار: مجید نجاتی، تدوین: سیامک سلیمانی، بازیگران: نازنین مفخم، ندا قربانیان، آویشن صدقی، دانیال حسینی، محمد رمضانی، مانی طربی، سید رضا رباط‌جزی، بازیگران کودک: تامیلا سربندی. نریمان علی لیواری. ملیسا طربی‌. یسنا نوری. ترنم ساعدی، آوین کولیوند، مجری طرح: فرهاد تیموری، محمدحسن مرتضوی، گریم: نوید فرحمرزی، مدیر تولید: ابوالفضل عزیزی، دستیار یک و برنامه‌ریز: محمود ناقل، طراح صحنه: مسعود اوسطی، طراح لباس: سوفیا شکری، منشی صحنه: الناز میرزا، دستیار دوم کارگردان: علی قانعی، دستیار تولید: امیر امانخانی، اصلاح رنگ: فربد جلالی، ساخت تیزر: حامد بتولی، طراح پوستر: محمد موحد نیا، استوری برد: احسان ندرخانی، عکس و فیلم پشت صحنه: حسین بیگی، تهیه‌کنندگان: معین تک‌روستا و علیرضا رحیم‌زاده.

سی‌امین دوره جشنواره بین‌المللی «CINEQUEST» آمریکا با هدف کشف استعدادهای برتر از سراسر جهان همه سال ۲۰ تا ۳۰ مارس در ایالت سن خوزه برگزار می‌شود و برنده بهترین فیلم کوتاه را به آکادمی اسکار معرفی می‌کند.

موژان کُردی بهترین بازیگر سی و سومین جشنواره «Living Skies» کانادا شد

موژان کردی برای حضور در نقش «سحر» در فیلم کوتاه «زنگ تفریح» برنده «بهترین بازیگر» سی و سومین دوره جشنواره دانشجویی «Living Skies» در کانادا شد و نخستین جایزه جهانی را برای خود و فیلم کوتاه «زنگ تفریح» به ارمغان آورد.

فیلم کوتاه «زنگ تفریح» به نمایندگی از مدرسه فیلمسازی و پژوهش‌های سینمایی «هیلاج» با مدیریت امیرشهاب رضویان در این جشنواره به رقابت پرداخت.

اولین حضور جهانی «زنگ تفریح» در بخش «پانوراما» جشنواره جهانی فیلم کوتاه «ازمیر»، از جشنواره‌های مورد تأیید آکادمی اسکار، بود. از دیگر حضورهای موفق جهانی «زنگ تفریح» می‌توان به نوزدهمین جشنواره «گاردن استیت» آمریکا، هجدهمین جشنواره «آکسفورد» آمریکا و بیست و سومین جشنواره «فالودی» مجارستان اشاره کرد.

سی و سومین دوره جشنواره دانشجویی «Living Skies» در این دوره به علت همه گیری ویروس کورونا از ۱۶-۱۴ اسفتد به صورت مجازی برگزار شد.

پخش جهانی «زنگ تفریح» برعهده شرکت اسپانیایی «FeelSales» است.

عوامل «زنگ تفریح» عبارت‌اند از:

نویسنده: نوید نیکخواه آزاد، بازیگران: موژان کردی، ریحانه نبی یان، نیلوفر شکوهی نیا، غزل خلیلی، مدیر فیلمبرداری: بهروز بادروج، تدوین: وحید نیکخواه آزاد، موسیقی: میخائیل شِماتِنکو، طراح صحنه و لباس: مُنا رمضانی، فیلمبردار: سعید زرآبادی پور، طراح چهره پردازی: سارا بلبلی، صدابردار: احسان نامداری، طراح صدا و ترکیب صداها (فیلم): سامان شهامت، طراح صدا و ترکیب صداها (تیزر): احسان افشاریان، عکس: نگار نیکخواه آزاد، مجری چهره‌پردازی: معصومه باب‌زن طراح پوستر: متین خیبلی، اصلاح رنگ و نور: فربد جلالی، ترجمه اسپانیایی: رامین وحیدزاده، ترجمه انگلیسی: نگار سلماسی، ترجمه فرانسه: پگاه خدایی، گروه کارگردانی: مونا خوش روش، سارا بابایی، منشی صحنه: سمیه شهرابی، گروه فیلمبرداری: بهتاش کمه زری، علی درخشانی، گروه صحنه و لباس: امید نورمرادی، رضا کرمی، مدیرتولید: کیوان مرادآبادی، کارگردان و تهیه کننده: نوید نیکخواه آزاد.

از مستند «خون‌صلح» رونمایی می‌شود

مستند نیمه‌بلند «خون‌صلح» به کارگردانی حمیدرضا مقصودی و به تهیه‌کنندگی عطا پناهی، که مراحل ساخت و آماده‌سازی آن از سال ۹۷ تا بهمن‌ماه ۹۹ به طول انجامید، روایت‌گر زندگی حاج‌عباس عربی است که رنگ صلح را جایگزین خون و چوبه‌ی دار کرده است.

حاج‌عباس عربی در این مستند، که برای هدف والای بخشش و ترویج آن در جامعه به عنوان فرهنگی درست و انسانی تلاش می‌کند، از سختی‌های رضایت‌گرفتن برای محکومان به اعدام و زندگی شخصی خود سخن می‌گوید.

به گفته‌ی کارگردان اثر، در روند تولید این فیلم با صحنه‌هایی از زندگی انسان‌ها و خانواده‌هایی روبه‌رو هستیم که هر کدام به نحوی با موضوع بخشش و قتل درگیرند و طی پروسه‌ی تولید مستند در برخی صحنه‌ها، گاهاً خطر‌های جانی از جانب خانواده‌های دو سوی پرونده، عوامل گروه تولید و فیلم‌برداری را تهدید می‌کرد.

عوامل تولید مستند «خون‌صلح» از این قرارند: فرزاد احمدی (مشاور کارگردان)، داریوش نستوه (مدیر فیلم‌برداری)، کیوان تقیه، حیدر حجت (دیگر فیلم‌برداران)، حسام مقصودی (دستیار فیلم‌بردار)، نیما شمسایی (دستیار کارگردان)، محمدعلی حق‌پرست (تدوین)، علیرضا عباس‌قلی (صدابردار)، مهدی اکبریان (صداگذار)، حسین صدقی (اصلاح رنگ و نور)، امیررضا جعفری (موسیقی)، امیرحسین جعفریان (طراح پوستر)، امید میرزایی (تیزر)، حسن شرف‌الدین (مترجم بخش بین‌الملل)، سعید اژدر (پشتیبانی فنی)، حسین مشکینی (مدیر تولید)، سارا صولتی (عکاس)، احمدرضا حجارزاده (روابط‌عمومی).

گفتنی است از فیلم «خون‌صلح» جدیدترین محصول خانه مستند، در اولین حضور جشنواره‌ای خود روز سه‌شنبه ۱۹ اسفندماه، ساعت ۱۶ در هجدمین جشن تصویر سال رونمایی خواهد شد.

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما سینمای ایران سی و نهمین جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم های ورزشی رییس سازمان سینمایی دست اندرکاران برگزار می شود نیکخواه آزاد سینمای ایران دوره جشنواره تهیه کنندگی فیلم کوتاه زنگ تفریح خون صلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۰۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی باشه‌آهنگر، حامد بهداد، ابوالفضل جلیلی، نیکی کریمی، محمود کلاری، رضا کیانیان و محمدحسین لطیفی، ۱۶ فیلم سینمایی نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را داوری می‌کنند.

اسامی فیلم‌های سینمایی به این شرح است: «۷۶۰۰» از بهروز باقری، «احمد» از امیرعباس ربیعی، «آپاراتچی» از قربانعلی طاهرفر، «آسمان غرب» از محمد عسگری، «آفتاب گرگ و میش» از محسن دانشور بیری، «بی‌تار» از جمیل رستمی، «پدران» از سالم صلواتی، «خورشید آن ماه» از ستاره اسکندری، «سون‌سوز» از رضا جمالی، «شوماه» از مژگان بیات، «عروسک» از اصغر یوسفی‌نژاد، «عزیز» از مجید توکلی، «کاژه» از مجتبی سعیدزاده، «مسخ نرگس» از حامد علیزاده، «میرو» از حسین ریگی و «نوروز» از سهیل موفق.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

بخش اصلی جشنواره شامل فیلم‌های داستانی سینمایی و کوتاه، مستند، انیمیشن، فیلمنامه و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره است که گستره زیست‌بوم، آیین‌های فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیت‌های گردشگری را در برمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • استقبال بیش از ۱۸ هزار مخاطب از سینما‌های تصویر شهر
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس
  • ۵۸۹ هزار مخاطب به سینما رفتند/ صدرنشینی «مست عشق»