Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی رهبری رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک در آیین رونمایی از امضای الکترونیکی همراه، با اشاره به تاثیرات مثبت امضاء الکترونیک در افزایش امنیت و تسهیل در فرآیند فعالیت‌های اقتصادی، اظهار کرد: با توجه به توسعه لایه‌های مختلف زیرساخت، کاربران و کاربرد، شاهد رشد ۲/۵ برابری استفاده از امضاء الکترونیک در سال ۹۹ بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  رهبری با بیان این که شورای سیاست‌گذاری گواهی الکترونیکی در رأس زیرساخت کلید عمومی کشور قرار دارد گفت: در طول ۲ سال گذشته، اقدامات مثبتی در لایه‌های مختلف زیرساخت، کاربران و کاربرد انجام شده است که نتایج مطلوبی را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید

وام سهام عدالت؛ از شرایط دریافت تا آماده نبودن بانک‌ها رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک افزود: در بخش ارتقاء امنیت و توسعه لایه زیرساخت، نسل امضاء از G۲ به G۳ ارتقاء یافته و متناسب با استاندارد‌ها به روز شده است؛ همچنین سامانه نظارت برخط (آنلاین) مرکز ریشه بر مراکز میانی راه‌اندازی شد و در کنار این اقدامات، امکان ارزیابی عملکرد دفاتر ثبت‌نام توسط مراکز میانی فراهم شده است.   وی امکان نظرسنجی مشتری به ازای صدور هر گواهی در دفتر ثبت‌نام و ارتقاء تجهیزات مراکز میانی دولتی را از دیگر موارد ارتقاء یافته در دو سال اخیر عنوان کرد. حذف ۲۷۰هزار مراجعه حضوری رهبری در ادامه یکی از مشکلات عمده کاربران را دشواری و سخت بودن فرآیند‌ها اعلام کرد و گفت: به منظور برطرف کردن این مشکل و حذف مراجعه حضوری کاربر، اقدامات لازم انجام شده و نامه مرتبط با این موضوع مبتنی بر صدور نیمه حضوری و تمدید غیرحضوری به کلیه دستگاه‌ها ابلاغ شد که این امر نه تنها از ۲۷۰ هزار مراجعه حضوری در سال جلوگیری به عمل آورد که موجب صرفه‌جویی ۱ میلیون و پانصد هزار برگ کاغذ نیز می‌شود. ارتقاء امنیت با امضاء الکترونیک همراه رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی موضوع تهیه توکن و مباحث مربوط به امنیت آن را از دیگر چالش‌های لایه کاربران عنوان کرد و گفت: با تلاش‌های انجام شده و با قرار دادن امضا روی دستگاه و یا سیم‌کارت گوشی‌های همراه، سعی کردیم این مشکلات را نیز برطرف کنیم و کاربران امکان داشتن امضا همراه در سطوح یک و دو را داشته باشند.   وی در ادامه به اقدامات انجام شده در لایه کاربرد اشاره کرد و افزود: با اقداماتی توسط سازمان اداری استخدامی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی انجام شد، روش بکارگیری امضا الکترونیک در سامانه‌ها را توسعه دادیم. ترغیب بخش خصوصی و دولتی برای استفاده از امضاء الکترونیک رهبری کاهش زمان تجهیز سامانه به امضای الکترونیکی و ترغیب بخش دولتی و خصوصی برای استفاده از آن را به عنوان اقدامات دیگر مرکز توسعه تجارت الکترونیکی دانست و گفت: بر اساس هماهنگی انجام شده با سازمان اداری استخدامی، به کارگیری امضاء الکترونیکی در سال ۹۹ دارای ۹ امتیاز بوده و برای سال ۱۴۰۰، ۲۲ امتیاز برای آن در نظر گرفته شده است. صدور روزانه ۱۰۵ هزار بارنامه با امضاء الکترونیک طبق توضیحات رهبری، سامانه جامع تجارت نیز به این امضا مجهز است و با تعامل ایجاد شده با سازمان حمل و نقل و راهداری، روزانه ۱۰۵ هزار بارنامه در کشور با امضای الکترونیکی صادر می‌شود؛ همچنین در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت، پاکت‌های ب و ج شرکت‌کنندگان در مزایده و مناقصه با امضا الکترونیکی ارسال می‌شود که موجب حذف ۱ میلیون برگ کاغذ در سال می‌شود. صدور ۵۲۰ هزار گواهی امضاء الکترونیک در سال ۹۹ وی در پایان با تاکید بر توسعه کاربرد این امضا، از رشد ۲.۵ برابری استفاده از این امضا نسبت به سال گذشته و رسیدن به ۵۲۰ هزار گواهی امضا در سال ۹۹ خبر داد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امضاء الکترونیک مرکز توسعه تجارت الکترونیک امضاء الکترونیک انجام شده سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۳۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶ برابری مصرف برق با استفاده از کولر گازی در مناطق معتدل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، عبدالامیر یاقوتی اظهار کرد: ما دنبال آن هستیم که فرصت‌ها و مؤلفه‌های مختلف مصرف برق را به خوبی شناسایی کنیم و تعرفه‌های برق به گونه‌ای طراحی شود که هم رفاه و آسایش مردم را تأمین کنند و هم تأمین انرژی مطمئن و پایدار مد نظر قرار گیرد که یکی از مؤلفه‌های مهم مصرف، سامانه‌های سرمایشی و کولرها است.

وی افزود: تعرفه برق در ایران به ۵ اقلیم دسته بندی شده که ۴ اقلیم آن گرم و دارای ویژگی‌های خاص بوده و یک اقلیم نیز غیر گرم یا مناطق عادی است که بخش عمده‌ای از جغرافیای کشور را شامل می‌شود و حدود ٨٠ درصد مشترکان را در خود جای داده است.

یاقوتی اضافه کرد: مناطق شمال غرب و شمال شرق کشور، تهران، زنجان، تبریز، قزوین، اصفهان و شهرهای غربی، شیراز و … عمدتاً در این حوزه قرار دارند که با توجه به دمای هوا و شاخص‌هایی که سطح رفاه را اندازه‌گیری می‌کنند. همچون حداکثر دمای مرطوب‌، کولرهای آبی می‌توانند دمای مطلوب بین ٢١ تا ٢٥ درجه سانتیگراد را در بیشتر ایام در این مناطق تأمین کنند.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در ادامه تاکید کرد: کولرآبی با توجه به میزان مصرف، به عنوان وسیله سرمایشی مناسب برای مناطق عادی است. میزان مصرف برق ماهانه یک کولر آبی حدود ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت است که این میزان مصرف به همراه مصرف سایر تجهیزات از جمله روشنایی و وسایل برقی منزل که مجموعاً حدود ١۵۰ تا ١٨٠ کیلووات ساعت را شامل می‌شود، مصرف برق ماهیانه در ماه‌های گرم سال را به دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت که همان الگوی مصرف مناطق عادی است می‌رساند.

به گفته یاقوتی، الگوی مصرف مناطق عادی نیز ٣٠٠ کیلووات است که بیش از ٧٥ درصد جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، یعنی ٧٥ درصد جامعه کمتر از این مقدار استفاده می‌کنند؛ در واقع مؤلفه مصرف کولر آبی در ماه‌های گرم سال بین ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت از مجموع ٣٠٠ کیلووات ساعت را به خود اختصاص می‌دهد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه یک قبض معمول برای زیر الگوی مصرف طوری طراحی شده که متناسب با درآمد و ویژگی اقتصادی کسانی که این الگو را رعایت می‌کنند، باشد، گفت: این قبض معمولاً در یک ماه ٣٥ هزار تا ٣٧ هزار تومان می‌شود و از آنجایی که قبض‌های ما هر دو ماه یک بار صادر می‌شود، به طور متوسط در تابستان حدود ٧٠ هزار تومان و به همراه ارزش افزوده و سایر مؤلفه‌های موجود حدود ٨٠ هزار تومان پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر تاکید کرد: با همه این اوصاف اگر مشترکی از کولر گازی استفاده کند معمولاً مصرف سرمایش آن حدود ٦ تا ٧ برابر این مقدار می‌شود و با توجه به ویژگی خاص کولر گازی که به صورت نقطه‌ای خنک می‌کند، حداقل ٨٠٠ کیلووات ساعت صرفاً برای مصرف سرمایشی در یک خانه معمولی استفاده می‌شود که با توجه به مصرف سایر تجهیزات برقی، متوسط مصرف ماهانه قریب ٩٠٠ تا ١٠٠٠ کیلووات ساعت خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این میزان مصرف بیش از ٣ برابر مصرف مشترکی با همان ویژگی‌ها و همان تجهیزات خانگی است که به جای کولر گازی از کولر آبی استفاده می‌کند؛ این مقدار مصرف موجب افزایش پلکانی تعرفه برق مصرفی می‌شود، یعنی وقتی که مشترک برق در پله‌های بیش از الگو قرار می‌گیرد نرخ برق زیاد می‌شود.

یاقوتی تصریح کرد: در واقع در دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت هر کیلووات ساعت به طور متوسط ١٢٠ تومان در قبوض برق مشترکان محاسبه می‌شود، اما در دامنه ٩٠٠ یا ١٠٠٠ کیلووات ساعت، مشترک باید به ازای هر کیلووات ساعت ١٠٠٠ تومان یعنی حدود ٨ برابر بیشتر هزینه برق را بپردازد، بنابراین مصرف ٣ برابر و افزایش نرخ ٨ برابری سبب افزایش ٢٤ برابر قبض برق مشترکانی که کولر گازی استفاده می‌کنند خواهد شد. به عبارتی قبض برق این مشترکان در دوره ٢ ماهه بیش از ٢ میلیون تومان می‌شود.

یاقوتی تاکید کرد: قبض برق مشترکی که در تابستان از کولر گازی استفاده می‌کند بالای ٢ میلیون تومان پیش‌بینی می‌شود در حالی که امکان استفاده از کولر آبی و هزینه به مراتب کمتر برای تمام مشترکان در مناطق عادی وجود دارد.

کد خبر 6089152 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • افزایش ۶ برابری مصرف برق با استفاده از کولر گازی در مناطق معتدل