Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@03:53:50 GMT

چرا برخی افراد کرونا را باور نمیکنند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۸۸۸۹۴

معاون آموزش سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: متاسفانه برخی از افراد به اشتباه تصور می‌کنند که مرگ فقط برای همسایه است و خودشان از کرونا مصون می‌مانند. ناطقان: امین رفیعی‌پور در  برنامه «روزنه» گفت: از نظر سازمان بهداشت جهانی، تمام بیماری‌ها علاوه بر ابعاد جسمی در بًعدهای اجتماعی و روانی انسان تاثیر می‌گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: «جسم» و «روان» و «اجتماع» در حوزه سلامت تفکیک نمی‌شوند.

معاون آموزش سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با اشاره به این که سلامتی در نبود بیماری تعریف نمی‌شود، عنوان کرد: هر انسان برای برقراری سلامتی باید از نظر روانی و اجتماعی و جسمی حال خوب داشته باشد.

وی با اشاره به ویروس کرونا، توضیح داد: در زمانی که ما برای بیماری کرونا درمان قطعی نداریم، پیشگیری تنها راه است.

امین رفیعی‌پور اضافه کرد: همه ما باید در حوزه‌‌‌های «بهداشت روان» و «بهداشت جسم»، به تمام اقدامات پیشگیرانه توجه کنیم.

وی با بیان این که مردم باید اهمیت و ضرورت پیشگیری درک کنند، ادامه داد: افرادی که هنوز کرونا را به عنوان یک بیماری باور نکرده‌اند، اقدامات پیشگیرانه را انجام نمی‌دهند.

معاون آموزش سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تاکید داشت: متاسفانه برخی از افراد به اشتباه تصور می‌کنند که مرگ فقط برای همسایه است و خودشان از کرونا مصون می‌مانند.

وی با اشاره به این که پیشگیریِ درست در آموزش صحیح ریشه دارد، اظهار داشت: رسانه‌های مختلف با به کارگیری متخصصین حوزه بهداشت و درمان باید آموزش‌های بهداشتی صحیحی را در اختیار مردم قرار دهند.

امین رفیعی‌پور در بخش دیگری از سخنان خود در برنامه «روزنه» گفت: فرزندان ما باید مهارت‌های زندگی را یاد بگیرند.

وی با بیان این که آموزش یک موضوع زیربنایی است، افزود: سیستم آموزشی ایران در آموزش مهارت‌های زندگی به کودکان ضعف دارد.

معاون آموزش سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با اشاره به این که ایران خرده فرهنگ‌های متنوع دارد، توضیح داد: هر منطقه از ایران باید با توجه به شرایط بومی مورد آموزش و فرهنگ‌سازی قرار بگیرد و ما نمی‌توانیم کلِ کشور را با یک الگوی مشخص و یکسان مورد آموزش و فرهنگ‌سازی قرار دهیم.

وی تاکید کرد: شایسته است که قانون با افرادی که ماسک نمی‌زنند و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، برخورد جدی داشته باشد.
منبع: فارس برچسب ها: برخی افراد ، کرونا ، باور کردن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: برخی افراد کرونا باور کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۸۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد