Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل صدا و سیمای سیستان و بلوچستان گفت: گروه سرود کانون فرهنگی و هنری مسجد بلال حبشی زاهدان به حدی جذاب و حرفه است که نام سیستان و بلوچستان را بر سر زبان فرهنگ دوستان کشور آوردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، «محمود کردستانی» در آیین بهره برداری از استودیو صدابرداری ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد سیستان و بلوچستان در زاهدان بیان داشت: گروه سرود کانون فرهنگی و هنری مسجد بلال حبشی با عشق و اشتیاق نام استان ما را سر زبان فرهنگ دوستان کشور آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل صدا و سیمای سیستان و بلوچستان ادامه داد: گروه سرود کانون فرهنگی و هنری مسجد بلال حبش زاهدان یکی از  گروه های سرود فعال در کشور است که امیدواریم در آینده نزدیک تک تک شما اعضای گروه سرود کانون را  در مراتب عالی و معنوی ببینیم البته این اتفاق خواهد افتاد.

 

کردستانی تصریح کرد: آقای  امید صیادی مربی گروه سرود کانون فرهنگی و هنری بلال حبشی زاهدان علی رغم گرفتاری های کاری برای ساماندهی این گروه سرود خیلی وقت گذاشته است که این جای تقدیر دارد.

 

وی افزود: شاید اگر استان دیگری بود آقای صیادی را  خیلی بیشتر از این حمایت می کردند البته در استان قدمهای اولیه از سوی حجت الاسلام پودینه مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان، عرب  رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان  و مسگرانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد برداشته اند و بنده به عنوان یک نیروی فرهنگی بابت این موضوع بسیار سپاسگذار هستم.

 

مدیرکل صدا و سیمای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: سرود یکی از مواردی  مورد تاکید مام معظم رهبری است  و زیبا و جذاب  حرفه ای است که در بین استانهای خیلی  برخوردار  سری میان سرها داریم.

پایان پیام/291

منبع: شبستان

کلیدواژه: نیروی فرهنگی حرفه ای کانون فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان بلال حبشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۹۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: در راستای تحقق اهداف سیاست‌های کلی قضائی و اجرای بیانات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و سازمان بسیج حقوق‌دانان استان سیستان و بلوچستان منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان، حجت‌الاسلام غلامرضا نجفی اظهار کرد: در زمینه ارتقای سواد حقوقی و قضائی جامعه و تأکیدات ریاست قوه قضائیه و گسترش میزان مشاوره‌های حقوقی در جامعه با هدف آشنا کردن مردم با حقوق و وظایف خود، افزایش کارآمدی نظام در عرصه قضائی و ارتقای عدالت، همچنین افزایش صلح و سازش و استفاده از معتمدان و متنفذان می‌توان باعث کاهش برخی مشکلات و معضلات در جامعه شد.

وی افزود: جامعه هدف و دامنه فعالیت این طرح، همه شهروندان و اعضای خانه‌های سازش و مراجعان مردمی برای اخذ مشاوره حقوقی و ملاقات با مشاوران و کارشناسان حقوقی با اولویت محلات حاشیه‌نشین شهر است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان بیان کرد: در همین راستا محورهای مشاوره در زمینه حقوقی کیفری، خانواده، رعایت حقوق شهروندی، انعقاد قراردادها مانند خریدوفروش املاک و خودرو و همچنین آشناسازی مردم با قوانین و مقررات حقوقی است.

وی گفت: همچنین در سال گذشته طرح قاضی مدرسه در سطح استان انجام شد و در سال‌جاری با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای همچون عکس نوشته، اینفوگرافی و پادکست با توجه به جامعه هدف در بسترهای مختلف شبکه اجتماعی به صورت مستمر انجام خواهد شد.

نجفی اذعان کرد: هدف بر آن است تا با شناسایی مساجد پرمخاطب محلات شهری در تمام شهرستان‌های استان با حضور وکلای مجرب و کارشناسان حقوقی، ارتقای آگاهی‌های همگانی به نحو مؤثر عملیاتی شود، علاوه بر این با استفاده از ابزارهای تعاملی قوه قضائیه همچون سامانه سجام یا سامانه سامع و توسعه گفتمان مردمی کردن راهبرد پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی، بدون شک مردم نقش و مشارکت موثرتری در احیا و نهادینه‌سازی مقوله پیشگیری از آسیب‌های پر تکرار محلات ایفا کنند.

معاون رئیس کل دادگستری استان با اشاره به نقش و جایگاه مساجد در تحولات اجتماعی محلات خاطرنشان کرد: شاخص پایبندی مذهبی در محلات و بین ساکنان استان بالاست بنابراین با همکاری بسیج حقوقدانان و مرکز وکلا و از طریق معاضدت‌های حقوقی و ارتقای دانش پیشگیرانه به ویژه در حوزه تبیین جرایم و مجازات‌های پرتکرار می‌توان به نحو مؤثری فرآیند شکل‌گیری پرونده‌های مفتوحه در دستگاه قضائی را مدیریت و مهار کرد.

کد خبر 751317

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان