Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید عزیزی، رئیس فدراسیون گلف با حضور در خبرگزاری تسنیم، درخصوص آخرین وضعیت این رشته مطالبی را بیان کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، حمید عزیزی، رئیس فدراسیون گلف با حضور در خبرگزاری تسنیم، درخصوص آخرین وضعیت گلف و رشته‌های تابعه مطالبی را بیان کردکه به شرح زیر است:

چرا گلف را به مردم توصیه می‌کنید؟

یکی از برتری‌های گلف بر سایر رشته‌ها این است که این رشته بدون آسیب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دنیای امروز آمادگی بدنی افراد کم است و با کوچکترین تحرک دچار آسیب می‌شوند بعلاوه نگرانی خانواده‌ها در خصوص آسیب‌دیدگی فرزندانشان وجود دارد و این در حالی است که آسیب دیدگی در گلف و رشته‌های تابعه در حد صفر است. خانواده‌ها به راحتی فرزندان خود را در معرض آسیب‌ها قرار نمی‌دهند همانطور که قبلا در هر سالن کشتی 150 نفر در بودند ولی الان تعداد کمتری هستند. در حال حاضر نگرانی ما در رشته‌هایی مانند کشتی  و ورزش‌های رزمی که عمده مدال‌های ایران را کسب می‌کنند، وجود دارد و باید به فکر سرمایه انسانی باشیم.

تعداد ورزشکاران این رشته چند نفر است؟

گلف و رشته‌های تابعه یعنی مینی‌گلف، وودبال و کروکت را باید با هم می‌بینیم و نزدیک 3 هزار نفر ورزشکار سازمان یافته داریم. علاوه بر آن نکته مهم این است که با توسعه‌ای که دراین دو سال رخ داده است تعداد میادین ما از 220 میدان در مینی‌گلف در حال حاضر به 700 میدان در 100 سایت رسیده است. این میدان‌ها در اماکن عمومی هستند که دسترسی عموم وجود دارد. در بسیاری از پارک‌ها با کمک ادارات کل استان‌ها، شهرداری‌ها و هیئت‌های استانی زمین‌ها احداث شده است. تربیت سرمایه انسانی اعم از مربی، ورزشکار و داور در سال‌های آینده نشان می‌دهد روی تقویت سرمایه انسانی تاکید داریم و در این زمینه کار می کنیم. ما در بحث سرمایه انسانی هم فازبندی کردیم و اولویت، تلاش و ترجیح ما پروش مربی است تا ورزشکار چرا که هر مربی 100 تا 200 ورزشکار تربیت می‌کند. به همین منظور در استان‌ها دنبال برگزاری کلاس هستیم.

آیا این امکان وجود دارد که افراد بتوانند به راحتی در خانه و محل کار خود به این رشته بپردازند؟

همین الان تعدادی سایت را به شما معرفی می‌کنم که در خانه‌ها، شرکت‌ها و ادارات، مهدکودک‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها است و سعی کردیم با احداث میادین مینی‌گلف و معرفی ظرفیت‌ها این ورزش را به خانه‌ها و دفاتر کار ببریم حتی با ساختن ست‌های قابل حمل مینی‌گلف در تلاشیم این رشته را در صندوق عقب خودرو‌ها ببریم  تا افراد به راحتی در خانه، مهمانی‌ها و گردش‌ها به راحتی تمرین و تفریح کنند.

ضمن اینکه برای احداث این سایت‌ها مشاوره و کمک فنی انجام می‌دهیم. این رشته به راحتی در پشت بام و حیاط قابل اجرا است. حتی برای آموزش هم مربی در اختیار افراد قرار می‌‌دهیم. آموزش مینی‌گلف تنها یک ربع زمان نیاز دارد. در رشته‌های تابعه گلف هر زمان فرد اراده کند و آموزش ببیند در مدت کوتاهی چه در قالب مسابقات ملی و بین‌المللی و چه مربیگری و مدرسی آماده می‌شود این در حالی است که در فوتبال از هزاران نفر، ده نفر به تیم ملی می‌رسند و یک نفر از بین همه این افراد لژیونر می‌شود.

 آیا امکان تولید تجهیزات و لوازم این  رشته در داخل کشور وجود دارد؟

در تلاشیم تا چوب مینی‌گلف را در داخل تولید کنیم. با یک میلیون و پانصد هزار تومان یک فرد همراه کلیه همکاران، مهمانان، بستگان و خانوده می‌تواند 50 سال از یک ست کامل مینی‌گلف استفاده کند. این رشته به لباس و کفش مخصوص برای تمرین نیاز ندارد. با 70 هزار تومان می‌توانید 12 ساعت در سایت تمرین کنید.

ما دارای ارزان ترین ورزش هستیم، هیچ رشته‌ای نمی‌تواند ادعا کند از ما ارزان‌تر، اسلامی‌تر و اخلاقی‌تر است. تنها رشته‌ای هستیم که در المپیک  در 60 هکتار  برگزار می‌شود ولی داور ندارد. در حالی که در برخی رشته‌ها پنالتی گرفتن و فریب دادن داور فضیلت است، گلف کاملا اخلاق مدار و بدون داور است.  اگر گلف را از 600 سال پیش بررسی کنید می‌بینید هیچ گونه حاشیه نداشته است ولی بازی فوتبال لیگ دسته سوم کلی حاشیه دارد. وقتی وارد گلف می‌شوید چارچوب ها به گونه‌ای است که باید در آن حرکت کنید و این موضوع شخصیت‌ساز است.

جایگاه فعلی گلف و رشته‌های تابعه آن در کسب مدال در رویدادهای بین‌المللی چگونه است؟

مسابقات و اعزام‌های ما آسیایی و بین المللی است و تا به حال در بازی‌های آسیایی حضور نداشته‌ایم. در المپیک توکیو  نیز گلف اولین حضور خود را تجربه می‌کند که انتخاب نفرات بر اساس رنکینگ بوده است.در مینی‌گلف در آسیا و دنیا مدعی هستیم در وودبال هم همین طور و در هر دو کرسی‌های بین المللی ارزشمندی داریم. در گلف و رشته‌های تابعه روی جوانان سرمایه گذاری می‌کنیم و در تلاشیم تا 50 درصد هر اعزام زیر 18 سال باشد. اصرار داریم در مسابقات آسیایی باشیم چراکه در مسابقات بین المللی ظرفیت و پختگی افزایش می‌یابد و می‌توانیم رنکینگ ورزشکاران خود را بهبود دهیم و به اهداف مورد نظر خود برسیم.

نیاز به اصلاح ساختاری، اصلاح نگاه و دیدگاه و تدوین استراتژی برای رشته‌های ورزشی دو چندان است. استراتژی علمی مهم است اما ما طرح روی کاغذ زیاد داریم و حتی می‌توانیم صادر کنیم آنچه در آن خلا داریم استراتژی عملی برای همه رشته‌ها است. گلف و بسیاری از رشته‌ها نیز مشمول این قاعده و نیاز هستند. متاسفانه ما به امور فوریتی می‌پردازیم تا اولویت‌دار. ما به عنوان فدراسیون گلف در صوت توجه حاکمیتی و قرار گرفتن در استراتژی توسعه کشور می‌توانیم کمک حال کاروان کشورمان برای کسب مدال باشیم.

به بحث توجه حاکمیتی اشاره کردید آیا این توجه به گلف وجود ندارد؟

در کشور ما یک سری رشته‌ها 100 سال است از امکانات عمومی کشور اعم از منابع مالی، حمایت مالی، تماشاچی و حمایت رسانه ملی استفاده می‌کنند و موفق شدند به توسعه برسند در نتیجه با این دیدگاه و توسعه‌ای که ایجاد شده مراجعه و دسترسی عمومی به این رشته‌ها بیشتر است این در حالی است که یک سری رشته‌ها درحال توسعه هستند. قبلا با توجه به تعداد بالای افراد علاقه مند به برخی رشته‌ها زیر ساخت فراهم شده ولی الان کسی نیست از آن استفاده کند. در برخی شهرها سالن‌های فوتبال بسته شده است. باید زیر ساخت‌ها به صورت متوازن بین رشته‌هایی که در بعد مسابقات بین المللی و رنکینگ ایران در المپیک و بازی‌های آسیایی کمک می‌کنند، توجه شود.

 استعدادیابی در گلف با چه سرعت و برنامه‌ای پیش می‌رود؟

ما علاقه مند به ورود در مدارس هستیم و امسال گلف و رشته‌های تابعه به عنوان سی‌امین رشته وارد مدارس شد که از نظر استعدادیابی می‌تواند مثمرثمر باشد. ما 33 هزار مربی ورزش در مدارس داریم که باید از ظرفیت آنها استفاده کرد.

اشاره کردید که گلف حتی یک زمین استاندارد بین المللی در کشور ندارد. در این باره بیشتر توضیح دهید.

استراتژی ورزش کشور باید نسبت به رشته‌ها روشن باشد. اگر بررسی کنیم می‌بینیم گلف حتی یک زمین با استاندارد بین المللی در کشور ندارد. قبلا این زمین را در مجموعه انقلاب داشتیم ولی الان نداریم. زمین گلف تهران 40 سال پیش احداث شده و تا الان حتی همان چمن است. این زمین از بهترین و استانداردترین زمین‌های بن المللی بوده اما بعدها با ساخت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و یک سری دیگر از سازه‌ها، از حالت استاندارد خارج شده و در حال حاضربه جای 18 میدان 13 میدان دارد. از نظر وسعت و تعداد میدان، زمین‌های مسجد سلیمان، اهواز، امیدیه و اصفهان را داریم اما هیچ کدام چمن کامل ندارند.

با توجه به دشواری توسعه زیرساخت‌ها ضرورت حمایت دولت دو چندان و مضاعف است. یکی از معیارهای توسعه یافتگی کشورها توسعه گلف است. در بحث احداث و نگهداری زمین گلف متوجه خواهید شد که توسعه این رشته چقدر دشوار است. در این شرایط ما به احداث و ایجاد محوطه‌های آموزشی روی آوردیم. توسعه مینی‌گلف را نیز به عنوان مقدمه گلف  در دستور کار خود قرار دادیم و در این بخش تلاش کردیم تا عملکرد خود را بهبود ببخشیم و در شهرها و استان‌ها کار کردیم.

آیا استفاده از مربی خارجی نیز در برنامه‌های فدراسیون جهت توسعه و پیشرفت این رشته قرار دارد؟

ما ابتدا در بحث زیر ساخت‌ها و ساختارها تلاش می‌کنیم فضای مناسب  را ایجاد کنیم و درمرحله دوم استفاده از ظرفیت داخلی با راندمان مناسب را در برنامه قرار دادیم. در مرحله سوم مربی خارجی هم می‌آوریم.

در بحث کسب کرسی در گلف و رشته‌های تابعه چه عملکردی داشتیم؟

در ابتدای ورودبه فدراسیون، آسیب شناسی ما شامل چند موضوع بود. اول یک خلا رسانه‌ای  وجود داشت و اخبار فدراسیون به صفر میل می‌کرد که این موضوع حل شده و امروز گلف جایگاه خوبی در رسانه‌ها دارد. در بخش رسانه‌ها با تقسیم رسانه ملی و سایر رسانه‌ها و سپردن آن به هر مسئول، این حوزه تقویت شد. نخستین نشریه تخصصی بین‌المللی گلف را نیز منتشر کردیم.

موضوع دیگر اینکه در سطح بین المللی دچار مشکل بودیم که خوشبختانه امروز کرسی‌های آسیایی و جهانی خوبی داریم. در حوزه بین المللی روابط  فدراسیون و انجمن‌ها را تقویب کردیم. نایب رئیسی وودبال و دبیرکلی مینی‌گلف آسیا و دو کرسی جهانی مینی‌گلف را داریم و در تلاشیم تا یک کرسی در فدراسیون جهانی وودبال بگیریم. کریکت ایران نیز به عنوان سی و یکمین  عضو به فدراسیون جهانی پیوست.

موضوع سوم این بود که در تامین منابع مالی گلف نیاز به تقویت و بازنگری وجود داشت و لازم بود جایگاه فدراسیون در این بحث تقویت شود.

اگر منابع مالی تامین نمی‌شد 70 درصد اتفاقات رخ نمی‌داد. از حامیان مالی و شرکت‌ها استفاده کردیم. پیگیری کردیم تا وزارت ورزش معیارهای توزیع بودجه را اعلام کند و نحوه تخصیص برای فدراسیون‌ها مبهم نباشد. از زمان آقای داورزنی پیگیری کردم و دکتر علی‌‌نژاد هم در این زمینه کار کرد و معیارها را تدوین کرد. تهیه جدول گام بزرگی بود و ما دیگر آخرین فدراسیون در دریافت بودجه نبودیم و تلاش می‌کنیم که جایگاه خود را بهبود هم ببخشیم. در جلسه با 4 معاون وزیر و ادارات کل استان‌ها اشکالات چارچوب را گفتیم و مقرر شد برای سال بعد رفع شود.

یک سال و نیم با شرکت توسعه مذاکره کردیم برای احداث هتل گلف و بازسازی زمین گلف با هزینه سرمایه‌گذار. چمن زمین گلف انقلاب مربوط به 40 سال پیش است و کیفیت لازم را ندارد. با طی کردن این مراحل تلاش کردیم اتفاقات خوبی در گلف رقم بخورد و توانستیم مسابقات را به صورت تفکیک شده برای هر رده برگزار کنیم. اردوها در هر رده سنی با کادر فنی مجزا برگزار می‌شود و رویدادها و جام‌های مختلف را برای معرفی رشته‌های تابعه برگزار کردیم. دیدارهایی با مسئولین برای استفاده از ظرفیت کشور از جمله ورزش شهرداری کشور برگزار و تلاش کردیم موفقیت‌هایی در کنار همه کسانی که به گلف کمک می‌کنند رقم بخورد و سطح گلف را در بحث بین المللی به بالا برسانیم.

وضعیت مالی فدراسیون چگونه است؟

با کمترین پرسنل در حال کار هستیم. همان طور که دبیر و بخش بین‌المللی ما موفق عمل کرده است، در بخش مالی قوی‌ترین فدراسیون هستیم. تنها فدراسیونی هستیم که بدون هیچ بند حسابرسی در مجمع بودیم. مصوب کردیم تمام کارهای خود را روی سایت قرار دهیم. سنواتی که از 17 سال پیش مانده بود، پرداخت کردیم. ما در فدراسیون 15 پرسنل داشتیم اما اکنون با وجود افزایش 200 درصدی فعالیت‌ها تنها 5 پرسنل به صورت تمام وقت داریم. تمامی مشکلات مالیاتی را حل کردیم و به صورف شفاف کارها را پیش می‌بریم.

 دوستان و جامعه گلف کمک کردند و وزارت ورزش دست ما را برای کارهای بزرگ باز گذاشت و کمیته ملی المپیک حمایت کرد و کارمندان فدراسیون نیز همت کردند تا این نتیجه رقم بخورد و گلف و رشته‌های تابعه امروزه به عنوان یک رشته پرمخاطب در ورزش معرفی شود، البته ما قانع به این حد نیستیم  و برای بهتر شدن مدام تلاش می‌کنیم.

عزیزی: بودجه وزارت ورزش را به صورت بهینه مصرف کردیم/ فدراسیون گلف بدهی آنچنانی نداردآیین‌نامه اختصاصی تاسیس باشگاه‌های گلف و انجمن‌های تابعه تصویب شد

 

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گلف گلف گلف و رشته های تابعه سرمایه انسانی فدراسیون گلف وزارت ورزش بین المللی زمین گلف مینی گلف استان ها سال پیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۵۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امروز تفاهم نامه همکاری مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی و فدراسیون بسکتبال به امضای «امیرعباس لشگری» و «جواد داوری» رسید. 

لشگری در نشست انعقاد این تفاهم‌نامه با اشاره به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه ورزش گفت: هم افزایی و افزایش همکاری‌ها با وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک، کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون‌های ورزشی در راستای کمک به ورزش ملی، از جمله برنامه‌های مهم مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی است که به جد پیگیری می‌شود.

رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: این تفاهم نامه به منظور توسعه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، علمی و همچنین برگزاری رویداد‌های مختلف ورزشی از جمله جشنواره ها، همایش ها، کلاس‌های داوری و مربیگری، مسابقه‌ها و المپیاد‌های مرتبط با رشته ورزشی بسکتبال و در راستای ارتقای سطح سلامت و تندرستی جامعه، فراهم ساختن شرایط مناسب برای شناخت و شکوفایی استعداد‌های ورزشی دانشگاه و نیز ایجاد بستر مناسب به منظور توسعه بسکتبال در دانشگاه و کشور منعقد می‌شود.

او همچنین استعدادیابی و نخبه پروری، تلاش برای حفظ و ارتقای سلامت خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه ورزش دانشگاهی را بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه، نقطه عطف فعالیت‌های مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه در دوره مدیریت خود طی چهار سال اخیر عنوان کرد.


لشگری با بیان اینکه پارسال در مجموع ۲۳ تیم مردان و بانوان دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ‌های برتر کشور حضور داشتند و تاکنون ۱۰ تیم جام قهرمانی را به دست آورده اند، تصریح کرد: رقابت در لیگ‌های برتر قایقرانی (روئینگ) مردان و بانوان، کاراته مردان و بانوان و شمشیربازی مردان، هنوز به پایان نرسیده است و تیم‌های دانشگاه آزاد اسلامی در این رشته‌ها نیز مصمم به کسب عنوان قهرمانی هستند. 

رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری اینکه بسکتبال به عنوان رشته مطرح دانشگاهی، از اقبال خوبی نزد دانشجویان برخوردار است، اظهار کرد: با نظر مساعد شورای ورزش دانشگاه آزاد اسلامی و حمایت‌های دکتر محمدمهدی طهرانچی، امسال تیم بسکتبال ۳*۳ دانشگاه پس از چند سال دوری به لیگ برتر برمی گردد و تلاش می‌کنیم بسکتبالیست‌های مستعد دانشگاه در مدرسه‌های سما و واحد‌های آموزشی به عنوان پشتوانه به تیم‌های ملی معرفی شوند.

لشگری همچنین از برگزاری مسابقه‌های کشوری بسکتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در دو بخش مردان و بانوان از ۲۹ اردیبهشت تا ۱۳ خرداد سال جاری به میزبانی واحد کرمانشاه خبر داد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به در اختیار داشتن سالن‌های ورزشی مجهز و در راستای توسعه بسکتبال در کشور، از دوازدهم تا چهاردهم اردیبهشت میزبان اردوی انتخابی تیم ملی و استعدادیابی دختران بسکتبالیست کمتر از ۱۲ سال کشور به میزبانی واحد دزفول بود.

در این نشست، رئیس فدراسیون نیز به دو سال عضویت در تیم بسکتبال دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و با بیان اینکه فضای فرهنگی ورزشی این دانشگاه را به خوبی می‌شناسد، توضیح داد: تیم بسکتبال دانشگاه آزاد اسلامی سال‌ها در لیگ برتر کشور، حضور درخشانی داشت و با حمایت از استعداد‌های نوجوان و جوان و همچنین نخبه پروری، یاریگر فدراسیون بود. 

داوری، انعقاد تفاهم نامه را گامی بلند در راستای رشد و شکوفایی استعدادهای دانشگاه در رشته بسکتبال و همچنین ایجاد بستر مناسب به منظور رشد این رشته مهیج مدرسه‌ای و دانشگاهی دانست. او با توجه به انعقاد تفاهم نامه، ابراز امیدواری کرد ارتباطات فدراسیون با دانشگاه آزاد اسلامی، گسترده‌تر شود و فعالیت‌های فدراسیون در سطح کشور توسعه یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • یسلیانی، سکان‌دار هیئت اسکی و ورزش‌های زمستانی اصفهان شد
  • ببینید | بدرقه صدای فراموش‌نشدنی ورزش
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • دیگر عادی شده: یک گزینه دیگر به بایرن نه گفت!‏
  • سرباز سابق ارتش اسرائیل : نباید فراموش کنیم که نمی‌توانیم هم اشغالگر باشیم و هم اخلاق مدار (فیلم)
  • (ویدئو) فراموش نکنیم که نمی‌توانیم هم اشغالگر باشیم و هم اخلاق مدار
  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • اسبقیان: حضور قدیمی در فدراسیون هاکی باعث افتخار است