Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس آموزش مرکز اورژانس تهران به بیان توصیه‌هایی برای پیشگیری از آسیب دیدگی‌های ناشی از خانه تکانی پرداخت.

حسین مهرسروش در گفت‌وگو با میزان ضمن اشاره به اینکه یکی از مواردی که در حال حاضر در اورژانس پیش بیمارستانی با آن مواجه هستیم، آسیب دیدگی‌های ناشی از خانه تکانی است، گفت: در فرهنگ ما قبل از سال نو همه افراد خانه‌های خود را پاکیزه می‌کنند و برای پاکیزه کردن منازل خود از مواد شوینده استفاده می‌کنند؛ استفاده از مواد شوینده مشکلی را ایجاد نمی‌کند و از جایی خطر شروع می‌شود که افراد از مواد شوینده حاوی کلر نظیر وایتکس و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: گاز‌هایی که از این محصولات به ویژه زمانی که با مواد شوینده دیگر مخلوط ‌شوند، ساتع می‌شود که می‌توانند سبب آسیب به سیستم تنفسی افراد و به وجود آمدن شرایط اورژانسی شوند و حتی مشکلاتی را تا آخر عمر برای شخص آسیب دیده به وجود آورند که به صورت پایدار بمانند.

بیشتر بخوانید:  آموزش مجازی اورژانس به دانش‌آموزان برای کاهش تلفات چهارشنبه‌سوری

رییس آموزش مرکز اورژانس تهران تاکید کرد: حتما باید هنگامی که از وایتکس استفاده می‌کنید در و پنجره‌های محیط را باز بگذارید و از تهویه استاده کنید و اجازه دهید هوا در جریان باشد و گردش داشته باشد و همچنین به هیچ عنوان مواد شوینده را با وایتکس ترکیب نکنید.

مهر سروش با بیان اینکه در حال حاضر بیشترین تماس‌هایی که برای ما اتفاق می‌افتد به دلیل ترکیب کردن مواد شوینده با وایتکس است، افزود: مورد دیگری که در ایام خانه تکانی با آن روبه رو هستیم، تروما است که به دلیل بالا رفتن از نردبان و چهارپایه و عدم رعایت نکات ایمنی رخ می‌دهد و منجر به سقوط شخص و مصدومیت می‌شود و به همین دلیل از هموطنان عزیز خواهشمندیم که هنگام خانه تکانی نکات ایمنی برای خود و اطرافیانشان رعایت کنند تا سال نو را بدون آسیب دیدگی و در نهایت صحت و سلامت آغاز کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اورژانس خانه تکانی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اورژانس خانه تکانی مواد شوینده خانه تکانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۶۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، سیاوش صحت افزود: امسال شاهد برگزاری چهل و پنجمین کنگره علمی جامعه جراحان ایران هستیم. اولین کنگره جراحان در سال ۱۳۶۳ در اصفهان برگزار شد، سال‌های بعد نیز در شیراز، اصفهان، تهران برگزار شد. کنگره علمی سالیانه جامعه جراحان ایران از سال ۱۳۷۱ در تهران به طور متمرکز برگزار شده است. طی این سنوات کنگره‌های علمی میان دوره‌ای نیز در شهرهای مختلف کشور به طور پیوسته توسط شاخه‌های استانی جامعه جراحان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: بدین ترتیب تلاش برای ارتقا دانش تخصصی همکاران جراح در راستای بهبود کیفیت ارائه خدمات درمانی به بیماران، طی این چهل سال اخیر که امسال چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان ایران است به طور مستمر برقرار بود. تمامی رشته‌های مختلف جراحی عمومی و تخصصی در سالن‌های اقماری و متعدد طی پنج روز برگزاری کنگره به ارائه مطالب علمی، پژوهشی، سخنرانی‌ها، پانل های پرسش و پاسخ می‌پردازند.

صحت افزود: امیدواریم هر روز شاهد بهبود هر چه بیشتر دانش جراحی و توسعه رشته‌های مختلف در کشور باشیم تا در نهایت به درمان بیماران کمک شایانی کنیم. هدف بالا بردن آموزش پزشکی در ایران و به روز شدن دانش و اطلاعات علمی همکاران است. الان با توجه به محدودیت‌های مرتبط با تحریم‌ها، متأسفانه مجلات و ژورنال‌های علمی خارجی را همانند گذشته در اختیار نداریم پس سعی می‌کنیم با برگزاری اینگونه همایش‌ها، اطلاعات جدید و روز پزشکی در سطح دنیا را مطرح و مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

وی ادامه داد: مسائل و مشکلات جامعه پزشکی و بی انگیزگی برای ادامه تحصیل در برخی رشته‌های پزشکی و جراحی، مسائل معیشتی و اقتصادی و فرهنگی و سایر ابعاد، طی برگزاری کنگره‌های جامعه جراحان همیشه مورد بحث و تبادل نظر قرار داشته است.

صحت افزود: یکی از موضوعات مورد بحث در این کنگره پیرامون تروما و ابعاد مختلف آن است ولی در خصوص تروما باید گفت که متأسفانه مشکلات پیش بیمارستانی و بیمارستانی جهت رسیدگی سریع به موارد سوانح و حوادث جاده‌ای هنوز برطرف نشده است. زمان رسیدن به مصدوم آسیب دیده طولانی است، آمبولانس‌ها دیر به مصدوم می رسند و گاهی از مردم برای جابجایی فرد تروما دیده کمک می‌گیرند، چون پرسنل کافی ندارند! ترافیک و خیابان‌ها مشکل مهمی است که باعث می‌شود مصدوم دیر به بیمارستان برسد؛ مشکلات اورژانس‌های بیمارستانی نیز مطرح است. تمام این موضوعات همیشه در کنگره‌های جامعه جراحان در جلسات مشترک با اعضا قطب تروما مورد توجه قرار گرفته است. امیدواریم در کنگره امسال به دستاوردهای خوب علمی بیشتری برسیم.

کد خبر 6097134 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • (ویدیو) ادعای میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • ببینید | ادعای تکان‌دهنده میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • مسمومیت ۷ نفر در ایلام طی شبانه‌روز گذشته با گاز مونوکسید کربن
  • بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران
  • گاز مونوکسید کربن باعث مسمومیت هفت نفر در ایلام شد
  • تلاش ٢ ساعته نجاتگران هلال احمر برای دسترسی به مصدوم دارای عارضه قلبی در ارتفاعات شیوه بیرو اشنویه
  • سیل به خانه‌های اندیمشک آسیب زد