Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن ایرلاین‌‌ها از پایبندی ایرلاین‌های کشور به تعهدات داده شده به وزیر راه و شهرسازی مبنی بر عدم افزایش نرخ بلیت طی ایام نوروز خبر داد و اظهار کرد که بعد از نوروز، نرخ بلیت‌ها به نسبت تغییر قیمت‌ها افزایش پیدا می‌کنند.

به گزارش برنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی؛ یونس دقیق‌کیا، رئیس انجمن ایرلاین‌های کشور در پاسخ به این سؤال که «آیا انجمن ایرلاین‌های کشور، جدا از نظارت سازمان هواپیمایی، تمهیداتی سخت‌گیرانه جهت برخورد با ایرلاین‌هایی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، اتخاذ کرده است؟» اظهار کرد: امروز ۲۳ اسفند، جلسه‌ ماهانه انجمن ایرلاین‌ها برگزار خواهد شد و طی آن تصمیم‌گیری و هماهنگی‌های لازم جهت مواجهه با این‌گونه رخدادها اتخاذ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ما بر عهدی که جهت اجرای پروتکل‌های بهداشتی و ارائه خدمات مطلوب به مسافران بستیم پایبندیم و چنانچه تخلفی در این خصوص انجام شود، قطعاً با آن برخورد خواهیم کرد.

دقیق‌کیا تصریح کرد: در آخرین جلسه‌ای که با وزیر راه و شهرسازی داشتیم، مقرر شد که ایرلاین‌ها هیچ‌گونه افزایش قیمت بلیتی نداشته باشند و همه ایرلاین‌ها نیز هم‌قسم شدند که قیمت‌ بلیت‌ها را افزایش ندهند و بر تعهد خود پایبند هستند.

رئیس انجمن ایرلاین‌های کشور تأکید کرد: ما طی ایام نوروز هیچ‌گونه افزایش نرخ بلیتی نخواهیم داشت؛ اما بعد از عید نوروز منتظر میزان افزایش حقوق‌ها و موضوعات مربوط به پروازها خواهیم ماند تا مشخص شود دولت چقدر آن‌ها را افزایش می‌دهد تا ما نیز به نسبت آن‌ها قیمت‌ها را افزایش دهیم.

 وی با بیان اینکه طی ایام نوروز امکان کنسلی پرواز به دلیل دستورات ستاد ملی کرونا وجود دارد، افزود: چنانچه پروازها به دلیل کرونا کنسل شوند، هیچ‌گونه خسارتی از مسافر گرفته نمی‌شود و مبلغ بلیت عیناً به مسافر برگردانده می‌شود.

دقیق کیا تصریح کرد: اما اگر مسافری یک ماه قبل بلیت را رزرو کرده باشد و دو روز قبل از سفر متوجه بیماری خود شده باشد و سیستم آن را پذیرش نکرد، تابع آنچه ایکائو تعریف کرده خواهیم بود.

به گفته وی طی ایام نوروز تمامی ایرلاین‌ها با تمامی امکانات آمده ارائه خدمات پروازی هستند و همگی هماهنگ هستند و تأکیدات لازم جهت ارائه خدمات مطلوب انجام شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نوروز وزیر راه و شهرسازی انجمن ایرلاین های کشور انجمن ایرلاین های کشور انجمن ایرلاین ها طی ایام نوروز راه و شهرسازی نرخ بلیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۸۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰

به گزارش خبرآنلاین، بارندگی‌های اخیر این پرسش را پر رنگ کرده است که از نظر بارش در چه وضعی هستیم؟ آیا خشکسالی تمام شده است؟

مهدی زارع، کارشناس محیط‌ زیست، در این‌باره می‌گوید: خشکسالی هواشناسی یک نیروی محرکه طبیعی اصلی بیابان‌زایی است و به دلیل دوره‌های طولانی مدت کم بارش رخ می‌دهد. کمبود آب و همچنین استفاده بی رویه از منابع آبی، عمدتاً برای کشاورزی، تعادل آبی منفی و تغییر در پوشش گیاهی ایجاد می‌کند و بیابان‌زایی را تسریع می‌کند.

او با بیان اینکه علی‌رغم اقدامات سیاسی مختلف در گذشته، بیابان‌زایی همچنان یک معضل جدی زیست‌محیطی در بسیاری از مناطق ایران است، ادامه می‌دهد: شاخص‌های خشکسالی و خشکی حاصل از داده‌های بلندمدت دما و بارندگی وقوع خشکسالی طولانی‌مدت در مناطق مختلف اقلیمی ایران را نشان می‌دهد. خشکسالی‌های شدید و فوق‌العاده شدید هواشناسی در دهه‌های اخیر با رشد سریع جمعیت، شور شدن خاک و مدیریت ضعیف منابع آب نیز به عنوان محرک‌های اصلی انسانی در نظر گرفته می‌شوند.

این استاد پژوهشکده زلزله‌شناسی توضیح می‌دهد: درصد جمعیت روستایی در ایران رو به کاهش است و مناطق شهری به سرعت در حال رشد هستند. از دهه پنجاه شمسی، میزان استفاده از آب‌های زیرزمینی در ایران حدود ۴ برابر شده و میانگین کاهش سالانه سطح آب زیرزمینی حدود ۵۰ سانتی‌متر بوده است. بیابان‌زایی را نمی‌توان به طور کامل متوقف یا مدیریت کرد، اما می‌توان با اتخاذ برخی راهبردهای مدیریت پایدار زمین آن را کاهش داد.

زارع با اشاره به اینکه رویدادهای طبیعی شدید مانند خشکسالی و سیلاب می‌تواند با تغییرات اقلیمی مرتبط باشد، می‌گوید: بررسی شاخص خشکسالی نشان داده است که روندی منفی به ویژه در فلات مرکزی با اقلیم خشک و نیمه خشک برقرار است. این روند منفی منجر به افزایش خشکی در آینده و بدتر شدن وضعیت خشکسالی شدید فعلی در مناطق خشک و نیمه خشک خواهد شد.

او در پاسخ به این سوال که کدام نواحی ایران در معرض بیابان‌زایی هستند، ادامه می‌دهد: مردم فلات مرکزی ایران نسبت به سایر نقاط کشور در معرض خطر خشکسالی شدید و بیابان‌زایی هستند. افزایش مدت و شدت خشکسالی منجر به افزایش مهاجرت خواهد شد.

زارع معتقد است: مشارکت سازمان‌های مردم نهاد محلی در تصمیم‌گیری‌های مدیریت آب برای دستیابی به مدیریت پایدار حوزه آبخیز، مطالعه بهترین روش‌های تأمین و ذخیره‌سازی آب و سامانه‌های آبیاری اصلاح‌شده برای افزایش بهره‌وری مصرف آب، انتخاب مدیران مناسب و چارچوب‌های مدیریتی مناسب در طرح‌های توسعه روستایی برای ایجاد بستر مناسب برای تسریع در روند مبارزه با بیابان‌زایی و توسعه برنامه‌های چند رشته‌ای برای ترکیب یافته‌های علمی مدرن با دانش بومی از روش‌هایی است که می‌توان در مدیریت خشکسالی به کار بست.

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله اظهار می‌کند: در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰ بارندگی ایران به طور متوسط حدود ۱۱ درصد، آب‌های سطحی حدود ۴۴ درصد و آب‌های تجدیدپذیر حدود ۳۲ درصد کاهش یافته است. در دهه‌های اخیر میانگین دمای شهرهای اصلی ایران حدود ۰.۶ درجه سانتی‌گراد افزایش یافته است. پیش‌بینی‌ها تا ۱۴۱۵ بین ۰.۷ (در سناریوی متوسط) تا ۱ (در بدترین حالت) درجه افزایش دما را نشان می‌دهد.

او با بیان اینکه در ایران کاهش حدود ۱۵ درصدی بارش و از سوی دیگر افزایش تا حدود ۴.۵ درجه سانتی گراد در میانگین دمای ایران در هفت دهه آینده پیش‌بینی شده و اگر اقدامات فوری برای حل این مشکلات انجام نشود، وضعیت می‌تواند به زودی فاجعه‌بارتر شود، می‌گوید: آب تنها منبع طبیعی است که جایگزینی ندارد و نیاز به آن طاقت فرسا، ثابت و فوری است. رقابت برای دستیابی به منابع کمیاب آب، حداقل به صورت ناخودآگاه، می‌تواند افراد را به رفتارهای خودخواهانه، غیرهمکاری و حتی تهاجمی و خشونت‌آمیز سوق دهد. علاوه بر این، کمبود بارش ممکن است درآمد مردم را کاهش دهد، مثلاً در بخش کشاورزی، و بنابراین، اضطراب و استرس مرتبط می‌تواند مردم را به سمت خشونت سوق دهد.

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899097

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت +جدول
  • جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | افزایش قیمت ارزهای مبادله‌ای
  • قیمت دلار چقدر شد؟ / نرخ روز ارزهای مبادله‌ای
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر