Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش«نماینده» محمد وحیدی با انتقاد از برگزاری زودهنگام آزمون دستیاری پزشکی گفت: آزمون دستیاری پزشکی سالانه در اسفند ماه برای ورود پزشکان عمومی علاقه‌مند به اخذ مدارک تخصصی برگزار می‌گردد. این آزمون پله بعدی موفقیت یک پزشک عمومی است برای اینکه بتواند به دوره تخصص  برسد.

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامه نگاری دیده بان شفافیت  و عدالت جهت بررسی موضوع در دیوان عدالت اداری و همچنین  نهاد ریاست جمهوری و وزارت بهداشت  در این خصوص افزود: با بررسی تخلف های صورت گرفته در مورد تاریخ و منابع تخصصی  این آزمون در زمان مقرر، همگی خبر از رعایت نشدن قانون ۹ ماهه فاصله زمانی بین  ابلاغ رسمی منابع آزمون و تاریخ برگزاری آن، عدم رعایت فاصله قانونی حدود یک سال بین تاریخ برگزاری آزمون دوره ۴۷ و دوره ۴۸  است از طرفی تخلفاتی دیگر در خصوص  منابع آزمون  فشار مضاعفی را بر پزشکان متقاضی شرکت در این آزمون وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمونی که به ضرر پزشکان است

 وحیدی تاکید کرد: برگزاری زودهنگام آزمون ۴۸ به ضرر پزشکانی است که در طول یکسال بیشتر وقت خود صرف محافظت از جان بیماران در مبارزه با کرونا گذاشته و به سود برخی  داوطلبانی که به هر دلیلی  در مراکز بهداشتی و درمانی  حضور پیدا نکرده  و تمام زمان خود را صرف مطالعه و آمادگی شرکت در آزمون کرده اند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: بسیاری از افرادی که متقاضی  شرکت در این آزمون هستند با رویکرد علمی بالا و آگاهی اقدام کرده‌اند و نیازی نیست با عجله اقدام به برگزاری این آزمون کنیم؛ مگر اینکه رانتی پشت پرده برگزاری این آزمون وجود داشته باشد. این آزمون قرار بود در  روز پنجشنبه ۷ اسفند ماه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور به طور هماهنگ برگزار گردد ولی به دلیل شرایط فوق حساسی که در کشور وجود دارد وزارت بهداشت  متولی اصلی در اطلاعیه‌ای از تعویق در زمان برگزاری آزمون خبر داد و مقرر شده این آزمون روز ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ موکول گردید که  مجددا به دور از عدالت است.

برگزاری آزمون دستیاری پزشکی حساسیت بالاتری نسبت به کنکور سراسری دارد به دلیل ویژگی‌های خاص آن در ادوار گذشته سابقه ابطال هم داشته است  

وی یاد آور شد: مطرح شدن دلایلی نظیر شیوع کرونا یا مصادف شدن با ماه مبارک رمضان یا انتخابات ریاست جمهوری، زمان  منطقی نیست و با زمان قانونی برگزاری آزمونی که زمان آن باید اوایل تیر ماه ۱۴۰۰  باشد و  شایسته نیست مسئولان و متولیان اصلی (وزارت بهداشت و درمان پزشکی) با نادیده گرفتن قانون و حقوق  داوطلبان آزمون دستیاری ۴۸ مبنی بر زمان مطالعاتی لازم و بدون دغدغه برای آماده سازی  نادیده بگیرند آن هم پزشکانی که در طول یکسال در خط مقدم مبارزه با کرونا بوده‌اند. 

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: برگزاری آزمون دستیاری پزشکی حساسیت بالاتری نسبت به کنکور سراسری دارد به دلیل ویژگی‌های خاص آن در ادوار گذشته سابقه ابطال هم داشته است امیدواریم در برگزاری  مشابه با حاشیه‌های کنکورهای سال  ۹۹ را به همراه نداشته  باشد و  پزشکان  قربانی مسائل سیاسی برخی تصمیم گیران  نشوند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: مسئولان وزارت بهداشت پی در پی  بر خطر افزایش مبتلایان به بیماری کرونا در روزهای آینده تاکید دارند و بی شک پزشکان و کادر درمان به عنوان خط مقدم این مبارزه نباید مجبور شوند در این روزهای حیاتی به بهانه مطالعه برای آزمون سنگر مبارزه با کرونا را ترک کنند؛ شخصا وزیر بهداشت از حقوق این پزشکان دفاع کند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: آزمون دستیاری محمد وحیدی آزمون دستیاری پزشکی برگزاری آزمون وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۰۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش سازمان سنجش برای تحقق عدالت آموزشی در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از حوزه برگزاری آزمون سراسری گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در دانشگاه الزهرا (س) گفت: سازمان سنجش آموزش کشور تلاش می‌کند عدالت آموزشی و شایسته‌گزینی را در برگزاری آزمون‌های سراسری محقق کند و در این راستا تمهیدات لازم در سراسر کشور برای برگزاری آزمون امن و بانشاط اندیشیده شده است.
محمدعلی زلفی‌گل درباره تفاوت آزمون سراسری امسال با سال گذشته، گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال دو نوبت آزمون سراسری برگزار می‌شود و امسال با توجه به ماه مبارک رمضان و شرایط خاص دیگر، نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در تیرماه برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: برگزاری دو نوبت آزمون سراسری از نگرانی داوطلبان و خانواده‌هایشان می‌کاهد و در صورت تمایل داوطلبان نتیجه چهار نوبت آزمون سراسری در دو سال اخیر برای آنها محاسبه می‌شود و داوطلبان می‌توانند پس از تراز نمرات، بر اساس بهترین نتیجه کسب شده در یکی از نوبت‌های آزمون سراسری انتخاب رشته کنند.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور نیز در جریان این بازدید از اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در نیمه اول مردادماه و به صورت کارنامه خبر داد و گفت: چند روز پس از اعلام نتایج اولیه، فرایند انتخاب رشته آغاز خواهد شد و نمرات آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ (کنکور) در صورت شرکت داوطلبان همچنان برای انتخاب رشته در سال جاری معتبر است؛ بنابراین در مقطعی که باید انتخاب رشته انجام شود، به انتخاب خود داوطلب و اگر داوطلب انتخاب نکرد به انتخاب سازمان سنجش چهار نمره برای داوطلبان قابل استفاده است و در صورت گروه‌های آزمایشی یکسان در چهار نوبت آزمون، بهترین نمره کنکور در نمره کل آنها اعمال و برای انتخاب رشته داوطلب لحاظ می‌شود، ضمن اینکه نمرات خام نوبت اول آزمون در خرداد ماه منتشر خواهد شد.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یادآور شد: البته نتایج هر درس در هر دوره برای داوطلبان در سطح کشور تراز می‌شود تا حق داوطلبان ضایع نشود؛ چرا که طبیعی است سؤالات و شرایط برگزاری آزمون سراسری در هر نوبت با نوبت بعدی متفاوت است و سازمان سنجش آموزش کشور با انجام این کار عدالت آموزشی در انتخاب رشته را لحاظ می‌کند.
عبدالرسول پورعباس با اشاره به تغییرات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ گفت: مطابق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص «سیاست‌ها و ضوابط کیفیت‌بخشی دانشگاه فرهنگیان» و «نظام‌نامه سنجش و پذیرش دانشجوی متعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش»، آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم با دفترچه اختصاصی سؤالات جداگانه برگزار می‌شود؛ یعنی داوطلبان علاقه‌مند به پذیرش در این دوره‌ها پس از پاسخگویی به سؤالات آزمون اختصاصی در گروه آزمایشی انتخابی خود، بلافاصله باید به دفترچه سؤالات ویژه دانشگاه فرهنگیان که شامل سؤالات مواد آزمونی: هوش و استعداد معلمی با «ضریب ۳» و تعلیم و تربیت اسلامی با «ضریب ۲» است نیز پاسخ دهند.
 وی افزود: انتخاب رشته داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم در اردیبهشت ماه و به صورت مجزا انجام خواهد شد و فرایند معرفی داوطلبان برای مرحله ارزیابی شایستگی معلمی و انجام این مرحله به نحوی انجام می‌شود که نتیجه نهایی پذیرش آنها تا نیمه اول مرداد ماه اعلام شود.
رئیس سازمان سنجش آموزش خاطرنشان کرد: نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز در سلامت کامل برگزار شد. عوامل اجرایی و حفاظتی برای آرامش و امنیت داوطلبان آزمون سراسری و حفظ صیانت این آزمون ملی تمام تلاششان را کردند و به عنوان آخرین اقدام، برای اینکه خیال داوطلبان از بروز هرگونه تقلب و شبهه راحت باشد، علاوه بر نسل اول و دوم دستگاه‌های آشکار ساز نسل سوم این دستگاه‌ها در آزمون سال جاری در ۴۱۲ شهرستان و ۱۹۹۳ حوزه به کار گرفته شده است.
گفتنی است وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور امروز ضمن بازدید از جایگاه ویژه خانواده‌های داوطلبان، با آنان به گفتگو نشستند و والدین داوطلبان نیز از اقدام دانشگاه الزهرا برای ایجاد جایگاهی برای استراحت والدین داوطلبان در زمان برگزاری آزمون تقدیر و تشکر کردند.

دیگر خبرها

  • پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی ۱۳ اردیبهشت برگزار می شود/ افزایش تعداد داوطلبان
  • افزایش تعداد داوطلبان پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
  • نهادینه کردن عدالت آموزشی از اهداف مجموعه مدارس «صدرا» است
  • تلاش سازمان سنجش برای تحقق عدالت آموزشی در کشور
  • صندلی های خالی دستیاری پزشکی تهدیدی جدی برای نظام سلامت
  • ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش افتتاح شد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت