Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سردار عباسعلی بهدانی فرد روز شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تمام توان خود را برای تامین امنیت در استان به کار گرفته‌ایم اظهار داشت: در زمینه وقوع سرقت در استان در ردیف ۲۰ کشور هستیم که این شاخص خوبی هست.

به گفته وی همچنین یزد در زمینه سرقت مسلحانه در رتبه ۲۳ کشور قرار دارد و این یعنی اینکه وضعیت ما از ۲۲ استان کشور بهتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در وقوع قتل در ردیف ۲۶ استانهای کشور، در آسیب های اجتماعی استان بیست و پنجم، در جرائم مالی استان بیست و نهم، در زمینه کلاهبرداری در ردیف ۲۴ و در زمینه نزاع در ردیف ۲۹ استان ها قرار داریم. 

سردار بهدانی فرد با بیان اینکه دو سوم سرقت‌های استان یزد را سرقت‌های خرد تشکیل می‌دهد تصریح کرد: در سرقت‌های کوچک هم امسال نسبت به سال قبل با ۶ درصد افزایش کشف روبرو بودیم.

فرمانده انتظامی استان یزد اضافه کرد: در حوزه سرقت‌ها امسال چهار درصد کاهش و هفت درصد افزایش کشفیات داشتیم.

وی از کشف ۵۲ هزار و ۱۳۶ کیلوگرم مواد مخدر در یک ‌سال اخیر خبر داد و گفت: میزان کشف مواد مخدر نسبت به پارسال با افزایش ۲۹ درصدی روبرو بوده است.

وی افزایش ۹ درصدی دستگیرشدگان جرائم، افزایش ۱۹درصدی دستگیرشدگان اتباع خارجی و افزایش ۴۸ درصدی کشف کالای قاچاق را از دیگر اقدامات این نیرو در سالجاری اعلام کرد و افزود: مجموعا ۵۵ میلیارد تومان کالای احتکار شده در این مدت کشف شد. 

فرمانده انتظامی یزد از ۳۴۹ هزار بار تماس تلفنی با پلیس ۱۱۰ در استان خبر داد که ۱۶۷ هزار مورد آن عملیاتی شده و ۱۸۲ هزار تماس هم با ارشاد و راهنمایی ختم شده است.

بهدانی فرد با بیان اینکه در حوزه جرائم فضای مجازی امسال ۲۴ میلیون تومان پول مردم برگردانده شد، تصریح کرد: طی این مدت ۲۱۵۵ پرونده در این حوزه تشکیل شد.

وی به چهارشنبه آخر سال هم اشاره کرد و هشدار داد: کسانی که به هر نحوی مخل آسایش و امنیت مردم شوند بازداشت و تا نیمه فروردین ماه در بازداشت خواهند ماند.

وی به تعطیلات عید نورزو هم اشاره کرد و یادآور شد: تصمیم در مورد ورود یا عدم ورود مسافران به این استان تابع سیاست های ستاد ملی کرونا خواهد بود .

برچسب‌ها مواد مخدر یزد انتظامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مواد مخدر یزد انتظامی مواد مخدر یزد انتظامی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۳۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود

به زعم بسیاری از کارشناسان، همسایگان بهترین و در دسترس ترین بازارهای صادراتی و وارداتی هر کشوری محسوب می شوند. از نظر آنان، گسترش روابط با کشورهای همسایه علاوه بر اینکه به لحاظ اقتصادی برای طرفین مزیت دارد، به لحاظ امنیتی و سیاسی نیز حائز اهمیت است.کارشناسان اعتقاد دارند، افزایش روابط تهران با کشورهای منطقه می تواند به ایجاد ثبات سیاسی در منطقه منجر شود و امنیت بیشتری را برای همگان به ارمغان بیاورد.

از سوی دیگر، بسیاری از کارشناسان بر موقعیت ژئوپلتیک کشورمان به عنوان یک فرصت می نگرند و معتقدند باید از این موقعیت به نحو احسنت استفاده کنیم. به زعم آنان، تبدیل شدن به یک هاب منطقه ای انرژی دور از دسترس نیست. می توانیم از طریق به اجرا گذاشتن یک دیپلماسی فعال انرژی و افزایش روابط با همسایگان به این موقعیت دست یابیم.

وزارت نفت طی سال های گذشته نگاه ویژه ای به همسایگان داشته است. به ویژه دولت سیزدهم به جای نگاه به غرب، به بهبود روابط با کشورهای همسایه متمرکز شده است. دیپلماسی در دنیای امروز از اهمیت بالایی برخوردار است. بهبود روابط با همسایگان و افزایش مراودات می تواند بسترسازی ای برای دستیابی به اهداف کشور باشد.

نظرات فریدون عباسی، عضو کمیسیون انرژی مجلس را در خصوص دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم در ادامه می خوانید. عباسی در خصوص دیپلماسی فعال انرژی که دولت سیزدهم در منطقه به اجرا گذاشته است، تصریح کرد: اقداماتی که اخیراً وزارت نفت در زمینه افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به اجرا گذاشته، نشان دهنده فعال شدن دیپلماسی انرژی کشور است که مثبت ارزیابی می شود. این تلاش ها شروع خوبی برای گسترش روابط با کشورهای همسایه به شمار می رود.

وی ادامه داد: قطعاً هر کدام از کشورهای همسایه مشکلاتی دارند. به طور مثال، پاکستان که تلاش داریم خط لوله صلح را با این کشور پیش ببریم، ممکن است در تأمین هزینه های انرژی موردنیازش مشکل داشته باشد. عراق که به عنوان مشتری گازی کشورمان مطرح است، تحت تأثیر سیاست های برخی کشورها مانند آمریکا قرار دارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: مشکلاتی که در بالا به آن ها اشاره کردیم، نباید ما را از به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال انرژی در منطقه و در مقابل همسایگان بازدارد. باید با در نظر داشتن این مشکلات به سمت گسترش روابط با کشورهای همسایه حرکت کنیم. در نظر گرفتن این ملاحظات در روابط مان با کشورهای همسایه می تواند به ما در پیشبرد بهتر دیپلماسی انرژی کشور کمک کند.

عباسی گفت: سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی نیز سیاست درستی بود که به اجرا گذاشتیم. لازم است به موازات اعمال این سیاست به افزایش تعاملات نظامی خود با کشورهای هدف بپردازیم. به نحوی که به این کشورها در ایجاد ثبات سیاسی در کشورشان کمک کنیم تا زمینه برای مداخله قدرت های دیگر مانند آمریکا در آن ها به وجود نیاید و نوعی امنیت برای سرمایه گذاری خودمان به وجود بیاوریم.

وی ادامه داد: به طور مثال، برنامه ریزی کرده ایم که تا پایان سال جاری میلادی به سهامداری در یک پالایشگاه در سوریه بپردازیم. باید در کنار این سیاست گذاری، برای جوانب امنیتی موضوع نیز چاره اندیشی داشته باشیم. این سیاست را باید طوری پیش ببریم که زمینه را برای امنیت متخصصان ایرانی که قرار است به این کشور بفرستیم، فراهم کنیم. بنابراین، سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات نظامی با کشور هدف پیگیری شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: پیگیری سیاست سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی کشورهایی مانند ونزوئلا و نیکاراگوئه نیز به درستی در دستور کار قرار دارد و موجب تحول بزرگ در بازارهای سنتی ایران و رسیدن به یک بازار تضمینی جدید شده است.. تعامل به این شکل با کشورهای همسو با ایران بسیار مثبت و مهم است. این نکته مهم است که بتوانیم ارتباط با آن ها را به صورت پایدار حفظ کنیم. در این مسیر توانستیم رشد صادرات نفت و رشد درآمدهای ارزی داشته باشیم که کمک بزرگی به رشد اقتصادی کشور نیز داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • دستگیری سارق سابقه‌دار کابل‌های مخابراتی در اسفراین
  • دستگیری سارقان اماکن خصوصی و خانه باغ‌ها در مهاباد
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • خراسان جنوبی از بالاترین ضریب‌های امنیتی برخوردار است
  • پلیس در خرمشهر ۱۳ فقره سرقت کشف کرد
  • باتری‌دزد ارومیه به آخر خط رسید
  • دستگیری باند سارقان مشاعات ساختمان در بندرانزلی
  • کشف اشیاء عتیقه‌ چند هزار ساله در چالوس
  • قدردانی فرمانده کل انتظامی کشور از نمایندگان مجلس
  • سرقت در ورامین دستگیری در مشهد