Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در زمینه کرونا در ۶ استان کشور زیر ۵۲ درصد است که بسیار خطرناک است.

به گزارش ایرنا دکتر ایرج حریرچی روز شنبه در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا خوزستان در اهواز بیان کرد: استان خوزستان در یک سال اخیر عملکرد بسیار مناسبی در کنترل بیماری کرونا داشت اما در یک ماه اخیر دچار مشکلات شدیدی شد که با اقدامات جدی استاندار، مسوولان دانشگاه علوم پزشکی، بسیج، سپاه و هلال احمر استان، خوشبختانه وضعیت بیماری کنترل شد اما به این معنی نیست که خوزستان از وضعیت قرمز کرونایی خارج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه چهار شهرستان خوزستان از حالت قرمز کرونایی به نارنجی و سه شهرستان از حالت نارنجی به زرد تبدیل شده‌اند و در بقیه شهرستان‌ها روند ابتلا به بیماری کندتر شده است.

"نه به مراسمات عید و چهارشنبه سوری" در دستور کار قرار گیرد

معاون وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ویروس غالب در خوزستان از نوع جهش یافته انگلیسی است که قدرت سرایت پذیری و انتقال بالایی دارد گفت: امیدواریم روند کاهشی بیماری به صورت ممتد و کاهشی باشد.

وی افزود: می‌دانیم که شرایط در خوزستان سخت است و خوشبختانه صنوف همکاری بسیار خوبی با ستاد استانی مبارزه با کرونا داشته‌اند اما نگرانی مهم ما در یکی، ۲ هفته آینده انجام سفر و دورهمی ها است. لذا از مردم درخواست داریم که "نه به چهارشنبه سوری"، "نه به مراسم عید" ، " نه به سیزده‌ بدر" و "نه به سفر و دورهمی" بگویند زیرا همین سفرها و دورهمی‌ها می‌تواند ویروس را به شدت انتقال دهد.

میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور ۶۰/۴ درصد است

حریرچی ادامه داد: متاسفیم اعلام کنیم در کل کشور رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در هفته اخیر به ۶۰/۴ درصد کاهش یافته است در حالی که در چند هفته گذشته ۸۳ درصد مردم دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت می‌کردند. تا زمانی که رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی حدود ۹۰ درصد نباشد مشکلات همچنان ادامه دارد.

مردم سه ماه تحمل کنند تا واکس ایرانی کرونا به تولید برسد

وی افزود: خاصیت این ویروس پایداری در حمله و ایجاد بیماری و مرگ و میر است. ما باید با تاخیر انداختن ابتلا و با حفظ جان مردم تا زمان واکسیناسیون عمومی مبتنی بر تولید داخل که از خرداد و تیر سال آینده آغاز می‌شود، سطح ایمنی جامعه را بالا ببریم. فقط باید سه ماه استقامت کرد تا واکسن ایرانی کرونا در اختیار عموم قرار گیرد.

معاون وزیر بهداشت گفت: مهمترین راه مقابله با مشکلات اقتصادی کرونا کوتاه کردن دوره همه گیری این بیماری است و راه میانبری وجود ندارد.

لینک کوتاه: asriran.com/003FeM

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دستورالعمل های بهداشتی معاون وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۵۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در هفته‌های اخیر، تیم پزشکی در این روستا حضور پیدا کرده و از اهالی آزمایش گرفته شد.

وی بیان داشت: پیش از اعزام تیم پزشکی تست چند نفر از اهالی مثبت بود و تحت درمان قرار گرفته‌اند و ۲۰ نفر نیز مشکوک بودند که از آنها نمونه گرفته شد.

تقوی با بیان اینکه مابقی مردم نیز متقاضی انجام آزمایش هستند، گفت: آزمایش ۱۸۰ نفر هم در حال انجام است و قرار است تیم پزشکی به این منطقه اعزام شود و برای درمان و انجام آزمایش‌ها و فرآیند درمان اقدام کند.

وی افزود: این بیماری در سایر نقاط شهرستان اپیدمی نیست.

تقوی با بیان اینکه روستای رود ریش هم مرز با شهرستان بویراحمد است، گفت: مردم روستا می‌توانند خدمات بهتری از طریق مراکز بهداشتی این شهرستان دریافت کنند.

وی افزود: تیم پزشکی شهرستان کهگیلویه در روستاهای دیشموک حضور پیدا کردند و مردم باید بدانند که شیر و گوشت دام‌ها در این شرایط، مشکل زا بوده و باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

تقوی تصریح کرد: تب مالت از بیماری‌های عفونی قابل انتقال بین انسان و حیوان است که از طریق حیوانات آلوده همچون گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک و گاومیش به انسان منتقل می‌شود.

کد خبر 6090904

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • تشکر از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات