Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@23:07:41 GMT

50 شرکت در مناطق کمتر برخوردار دانش‌بنیان شدند

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۷۴۹۵

50 شرکت در مناطق کمتر برخوردار دانش‌بنیان شدند

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر محمدصادق خیاطیان یزدی با اشاره به مصوبه شرکت‌های دانش‌بنیان نوع 3 گفت: مناطق کمتر برخوردار دارای پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های زیادی هستند و بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها همواره دغدغه مسئولین علم و فناوری کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور شرکت‌ها و مؤسسات دارای توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه در مناطق کمتر برخوردار، تحت شرایطی به‌عنوان شرکت دانش‌بنیان نوع 3 تائید می‌شوند.

وی ادامه داد: در جلسه امروز کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان، 50 شرکت در مناطق کمتر برخوردار به‌عنوان دانش‌بنیان نوع 3 تائید شدند و از این پس می‌توانند از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری استفاده کنند.

همکاری شرکت‌های بزرگ صنعتی با شرکت‌های دانش‌بنیان

رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان در ادامه به توضیح تسهیلات بهم رسانی این مرکز پرداخت و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در زنجیر ارزش صنایع بزرگ نقش مهمی را ایفا کنند و بازار این شرکت‌ها را در اختیار بگیرند و در همین راستا معاونت علمی و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی با برگزاری نشست‌های ارائه نیازهای فناورانه سعی در تسهیل رابطه میان شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بزرگ را دارند. ضمن آنکه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بزرگ و توانمند برای ورود به بازارهای بزرگ صادراتی و حمایت از شرکت‌هایی با رویکرد سنتی، به‌منظور ورود نوآوری‌ها و توانمندی‌های فناورانه از دیگر راه‌های رسوخ هرچه بیشتر شرکت های دانش بنیان در بازار است.

لزوم بهره‌گیری کشور از اقتصاد دانش‌بنیان

دبیر کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان با اشاره به لزوم بهره‌گیری کشور از اقتصاد دانش‌بنیان گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان باید سهم پررنگ‌تری از تولید ناخالص ملی در کشور داشته باشند و با تعامل، پایه‌ریزی و اجرای الگوهای نوآوری باز در کشور می‌توان نفوذ شرکت‌های دانش‌بنیان در برندهای بزرگ و توانمند داخلی را گسترش داد تا شرکت‌های دانش‌بنیان به صنایع بزرگ و اثرگذار کشور پیوند بخورند و سهم بیشتری را در اقتصاد کشور دارا باشند.

حمایت ویژه از سهامداران بزرگ شرکت‌های دانش‌بنیان

خیاطیان در بخش بعدی صحبت‌های خود به مصوبات هشتاد و هشتمین جلسه کارگروه اشاره کرد و گفت: در این جلسه دو مصوبه اصلی به تصویب کارگروه رسید. اول آنکه برای حمایت گسترده تر از فعالیت‌های تحقیق و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان؛ چنانچه خانواده‌ای از شرکت‌های دانش‌بنیان که دارای سهامداران مشترک باشند، مورد حمایت قرار میگیرند.

همچنین برای حمایت از همکاری‌های فناورانه در جهت توسعه محصولات دانش‌بنیان، در صورتی که یک کنسرسیوم از اعضای حقیقی یا حقوقی، در قالب یک شرکت یا موسسه و به منظور توسعه کالا وخدمات دانش‌بنیان تشکیل شود، شرکت یا موسسه‌ی گروه بعنوان دانش‌بنیان نوع 2 و «پروژه توسعه کالا وخدمات» این گروه، بعنوان کالا و خدمات سطح 2 تایید می گردد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان مناطق کمتر برخوردار شرکت های دانش بنیان دانش بنیان نوع شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۷۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

در ابتدای مراسم افتتاحیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ سجاد عباسی فشمی دبیر نمایشگاه جزئیاتی درباره برگزاری این نمایشگاه ارائه کرد و گفت: این رویداد با برگزاری نمایشگاه صنایع خلاق و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، مصادف شده است. 

فشمی به ابعاد بین‌المللی نمایشگاه اینوتکس و بازخورد‌هایی که در دنیا دریافت شده است، گفت: امسال در نمایشگاه اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان در قالب غرفه‌دار و شرکت‌کننده هستیم. 

وی تاکید کرد: امسال در بخش بین‌الملل نمایشگاه اینوتکس میزبان آن دسته از کشور‌هایی هستیم که در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور تاثیرگذاری بیشتری دارند. 

فشمی به رویداد‌های مختلفی که نمایشگاه اینوتکس درحال برگزاری است اشاره کرد و گفت: در ۴ روز برگزاری نمایشگاه، حدود ۴۰ رویداد و کارگاه تجاری‌سازی و آموزشی با اهداف آموزشی در فضای اکوسیستم فناوری ایران درحال برگزاری است. 

وی افزود: در رویداد‌های گوناگونی که توسط متخصصان برگزیده در این نمایشگاه برگزار می‌شود، موضوعاتی مانند چالش‌های عمومی کسب و کار‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، آینده‌نگاری و آینده‌پژوهی فضا‌های فناورانه کشور بررسی خواهند شد. 

دبیر سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس به برگزاری جلسات ریورس‌پیچ در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: در جلسات ریورس‌پیچ این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و خارجی به گفت‌وگو و طرح نیاز‌های فناورانه خود می‌پردازند و درواقع دستاورد‌های خود را مبادله می‌کنند. 

فشمی از برگزاری رویداد «المپیک فناوری» در محل پارک فناوری پردیس، خبر داد و گفت: در اواخر مهرماه امسال، شاهد برگزاری رویداد المپیک فناوری با هدف حضور فناوران و شرکت‌های خلاق کشور خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد