Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@03:42:59 GMT

تونس خواستار روابط راهبردی با لیبی شد

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۸۵۴۰

تونس خواستار روابط راهبردی با لیبی شد

نخست وزیر تونس خواستار گسترش مناسبات کشورش با لیبی تا سطح همکاری‌های راهبردی شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری الوسط – لیبیا، نخست وزیر تونس طی تماس تلفنی با همتای لیبیایی خود و محمد المنفی رئیس شورای ریاستی  لیبی ابراز امیدواری کرد که  روابط دو کشور به سطح همکاری‌ها راهبردی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هشام المشیشی در گفت‌وگوی تلفنی خود با عبدالحمید دیبیه نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی خواستار گسترش روابط دو کشور شد و اظهار داشت: توسعه مناسبات تونس و لیبی تا سطح همکاری‌های راهبردی میان دو کشور به سود  مردم دو کشور تونس و لیبی است.

در این تماس تلفنی نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی از گسترش مناسبات کشورش با تونس استقبال کرد.

نخست وزیر تونس در تماس تلفنی خود با محمد المنفی رئیس شورای ریاستی لیبی گفت: تونس تمایل دارد روابط اقتصادی و بازرگانی خود را با لیبی گسترش دهد.

پارلمان لیبی به کابینه دولت جدید رای اعتماد داد

وی با تبریک رای اعتماد پارلمان لیبی به دولت وحدت ملی این کشور گفت:  امیدوارم ثبات و امنیت به لیبی باز گردد و تونس از هیچ گونه تلاشی برای همکاری با لیبی فروگذاری نخواهد کرد.

پارلمان لیبی چهارشنبه هفته گذشته به کابینه دیبیه رای اعتماد داد تا مسیر برای فراهم شدن بسترهای لازم جهت برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری  در 24 دسامبر 2021 فراهم شود.

اکبری: غرب اجازه نمی‌دهد لیبی به بازیگر مستقلی تبدیل شود/ آیا بحران لیبی تمام شده است؟

 

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نخست وزیر دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۸۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبدالکبیر: اتصال منطقه‌ای بدون افغانستان ممکن نیست

معاون سیاسی نخست‌وزیر حکومت طالبان تصریح کرد افغانستان نقطه اتصال منطقه است و این موضوع بدون این کشور امکانپذیر نیست. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «محمد عبدالکبیر» معاون سیاسی نخست‌وزیر حکومت طالبان در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه پلی تکنیک کابل تصریح کرد افغانستان نقطه اتصال منطقه است و اتصال منطقه‌ای بدون افغانستان ممکن نیست.

وی با اشاره به پروژه‌های بزرگ منطقه‌ای از جمله کاسا یکهزار، تاپی و ترانزیت منطقه‌ای خاطرنشان کرد بدون حضور افغانستان عملی شدن این پروژه‌ها غیرممکن است.

عبدالکبیر در ادامه از کشورها و شرکت‌های بزرگ دعوت کرد تا با توجه به تأمین امنیت سراسری در افغانستان، به این کشور آمده و سرمایه‌گذاری کنند.

تهران به دنبال ایجاد تعاملات منطقه‌ای با افغانستان استقزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارندعبدالکبیر: به‌دنبال روابط مثبت با جهان هستیم/ در انزوا قرار نداریم

معاون سیاسی نخست‌وزیر حکومت طالبان آبادی افغانستان را مسئولیت افغان‌ها دانست و گفت: امارت اسلامی تلاش می‌کند با استفاده از توان افغان‌های متخصص، زمینه استخراج معادن را مساعد سازد تا از یک طرف فرصت‌های شغلی به‌وجود آید و از سوی دیگر منابع مالی بخاطر تطبیق پروژه‌های بزرگ فراهم گردد.

عبدالکبیر پیش از این نیز گفته بود حکومت کنونی افغانستان بر گسترش روابط مثبت با کشورهای تاکید دارد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • دیدار امیرعبداللهیان با نخست‌وزیر بورکینافاسو
  • ابراز خرسندی امیرعبداللهیان از پیشرفت های صورت گرفته در روند روابط ایران و بورکینافاسو
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • دیدار نخست‌وزیر بورکینافاسو با امیرعبداللهیان
  • بسته هدیه اینترنت ۳۰ گیگا بایتی دولت به معلمان+ جزئیات
  • عبدالکبیر: اتصال منطقه‌ای بدون افغانستان ممکن نیست
  • سودای هلند برای ریاست بر ناتو و نقش ترکیه
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران