Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@06:02:15 GMT

حفظ و حراست از فضاهای سبز در جوار بقاع متبرکه

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۱۰۹۵

حفظ و حراست از فضاهای سبز در جوار بقاع متبرکه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان حجت‌الاسلام‌والمسلمین اسماعیل تدینی در حاشیه مراسم گرامیداشت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری و در پنجمین روز این هفته بنام منابع طبیعی ، آموزه های دینی در جوار آستان مقدس امامزادگان علویان(ع) سمنان اظهار کرد: درخت یکی از هدیه های ارزشمندی است که خداوند بر بندگان عنایت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: هر ساله در ایام پایانی سال هفته ای جهت گرامیداشت درخت و درختکاری با عنوان هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در نظر گرفته شده است .که در این هفته نسبت به کاشت درخت در جوار امامزادگان اقدام می نماییم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان عنوان کرد: توجه ما در کل سال به بحث درختکاری، حفظ و حراست از درختان و فضاهای سبز ایجاد شده در جوار بقاع متبرکه و اماکن مذهبی معطوف است.
وی گفت: در تهیه نقشه های جامع بقاع متبرکه، قسمتی به عنوان فضای سبز و درختکاری در نظر گرفته می شود تا علاوه بر فضاهای معنوی این اماکن، زائران از این بخشها نیز جهت رسیدن به آرامش استفاده نمایند. 
جعفر مرادی حقیقی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان صبح سه شنبه در مراسم کاشت نهال در محوطه آستان مقدس امامزادگان علویان(ع) شهرستان سمنان ضمن قدردانی از هیأت امنای این امامزادگان و اداره اوقاف و امور خیریه این شهرستان اظهار کرد: کاشت نهال باید همراه با نگهداری از آن باشد و پس از کاشت مسئولان این مکان مقدس باید در نگهداری آن توجه بیشتری داشته باشند. 
وی با بیان اینکه کاشت نهال درختان در محوطه بقاع متبرکه و آستان مقدس امامزادگان در راستای ترویج فرهنگ نهال‌کاری، توجه به منابع طبیعی، حفاظت از عرصه های منابع طبیعی و در راستای سرمایه‌گذاری و ایجاد منابع پایدار در بقاع متبرکه صورت می‌گیرد، افزود: اوقاف مدافع جنگل‌ها، درختان و منابع طبیعی است و در این راه علاوه بر حفظ جنگل‌ها خود نیز نهال‌کاری می‌کند.

46

کد خبر 1495531

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان منابع طبیعی بقاع متبرکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۱۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  در این همایش پروفسور گرون آرون عضو هیات رییسه موسسه تحقیقاتی ایسکارسا و استاد دانشگاه در ترکیه و پروفسور نیلگون الگون عضو تخصصی موسسه ایسکارسا درباره نتایج تحقیقاتشان برحفظ ونگهداری بنا‌های تاریخی سخنرانی کردند
امضای تفاهم نامه همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان مبنی بر همکاری‌های دوجانبه برای بکارگیری فناوری‌های نوین و حمایت از دانش بنیان‌های این بخش از برنامه‌های این همایش بود
فاطمه داوری مدیر کل دفتر حفظ و احیا بنا‌ها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی و فرهنگی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی این همایش گفت: از ۱۹ هزار بنا و محوطه تاریخی در کشور ۱۴ هزار بنا در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و ازاین رقم ۱۰ هزار بنا درمالکیت بخش خصوصی و مابقی در مالکیت دستگاه‌های دولتی است
داوری با بیان اینکه این بنا‌ها در معرض انواع بحران هاو حوادث طبیعی قرار دارند افزود:در بودجه امسال ۲۰۰ میلیاردتومان به عنوان منابع متمرکز حفاظت از بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی کشور در نظر گرفته شده واما این رقم تا اعتبار مورد نیاز فاصله زیادی دارد و بهمین علت برای جلب مشارکت مردم ازپارسال انجمن خیران میراث فرهنگی فعال شده و تا پایان اردیبهشت هم شعبات استانی این انجمن فعال خواهد شد
مدیر کل دفتر حفظ و احیا بنا‌ها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی و فرهنگی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گفت: چند سالی است مطالعات مربوط به حفظ و الگوسازی بنا‌های تاریخی شیخ علا الدوله سمنانی با تمرکز بر شناخت و تبیین فرایند اجرای این طرح بابهره گیری از فناوری‌های نوین برای الگوسازی در دانشگاه سمنان آغاز و نتایج خوبی نیز حاصل شده شده است. در این همایش هم به همین علت این طرح مطرح و بررسی شد
۶۰۰ بنای تاریخی استان سمنان در فهرست آثار ملی ثبت شده که ازاین تعداد ۴۰۰ بنا مربوط به دوران پیش از قاجار است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • ضرورت به‌روزسانی تجهیزات اطفای حریق در کرمانشاه
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • پویش کاشت هزار و ۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به منطقه بقاع لبنان
  • (ویدئو) کاشت نهال به‌جای درختان قطع شده در جنگل‌های هیرکانی