Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@02:29:12 GMT

در حوزه ساخت و سازهای غیرمجاز با مافیا مواجهیم

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۱۶۵۰

در حوزه ساخت و سازهای غیرمجاز با مافیا مواجهیم

شهردار رشت گفت: اقدامات اخیر شهرداری برای مقابله با ساخت و سازهای خلاف ادامه دارد، اما باید توجه داشت که در این زمینه با یک مافیا مواجهیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سید محمد احمدی در نشست با خانه احزاب استان گیلان، اظهار کرد: در بدو آغاز فعالیت این دوره مدیریت شهری، با توجه به برنامه ارائه شده به شورا تلاش برای انجام اقدامات همسو با برنامه داشتیم که نخستین موضوع قابل اهمیت انجام اصلاحات اساسی در ساختار شهرداری بوده است زیرا مردم بدون توجه به نام شهردار خواهان دریافت خدمات مطلوب از شهرداری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ساماندهی ساختارهای اداری، مالی و اقتصادی شهرداری رشت را جزو برنامه‌های اصلی خود ذکر کرد و افزود: تمام این ساختارها به شدت متلاطم و آشفته هستند و برای رفع مشکلات موجود در هرکدام از آن‌ها، سیستمی جهت اجرای برنامه‌ها و اهداف طراحی کرده‌ایم.

شهردار رشت با بیان این که با راه‌اندازی سیستم خزانه‌داری شفافیت کامل در پرداخت‌ها وجود دارد، تصریح کرد: به عملکرد کمیته تخصیص بودجه احاطه کامل دارم تا انحرافی در بحث تخصیص اتفاق نیفتد.

وی ممیزی نوین املاک را نخستین قدم برای هوشمندسازی دانست و با بیان این که تاکنون فقط تعداد محدودی از شهرداری‌های کشور نسبت به اجرای سیستم هوشمندسازی اقدام کرده‌اند، گفت: ساختارهای اجرای ممیزی نوین املاک در شهر رشت توسط بخش خصوصی در حال آماده شدن است.

احمدی از شناسایی چند ابر چالش در شهرداری رشت خبر داد و گفت: از ۴۰ سال پیش زباله‌ها به سایت سراوان انتقال داده می‌شود و این موضوع به یکی از بزرگ‌ترین معضلات شهر رشت تبدیل شده است.

وی استقرار کارخانه زباله‌سوز در سایت لاکان رشت را برنامه‌ای سه ساله در دستور کار دانست و اظهار کرد: با سرعت فعلی در انجام فعالیت‌ها، امیدواریم فرآیند راه‌اندازی کارخانه زباله‌سوز در کمتر از سه سال اجرا شود.

شهردار رشت از تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر برای راه‌اندازی کارخانه زباله‌سوز سایت سراوان که اخیراً توسط رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور انجام شد خبر داد و تصریح کرد: برای اجرای پروژه اورهال کارخانه کودآلی هم تاکنون ۱۴ میلیارد تومان اعتبار دریافت شده است و پیشرفت فیزیکی آن هم خوب است.

وی ساماندهی تالاب عینک را از دیگر برنامه‌های شهرداری اعلام کرد و گفت: شهرداری سه پهنه تالاب را برای توسعه فعالیت‌های تفریحی و گردشگری از شرکت آب منطقه‌ای اجاره کرده است.

احمدی با تاکید بر این که برای مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در شهر رشت کارگروهی تشکیل شده است، گفت: دستگاه قضائی همکاری بسیار خوبی با شهرداری در برخورد با خلاف‌سازان دارد و حمایت‌های لازم را انجام می‌دهد.

وی با بیان این که ۸۵ درصد نسق‌سازانی که به کمیسیون ماده ۱۰۰ می‌روند حکم تخریب دارند، افزود: با اعلام نظر کارشناسان ماده ۱۰۰ تاکنون شش هزار حکم تخریب در شهر رشت صادر شده است.

شهردار رشت خاطرنشان کرد: در حوزه مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز شهرداری با یک مافیا مواجه است از طرفی برای برخورد با خلاف سازان نقص قانون هم وجود دارد که باید رفع شود.

وی گفت: با ابتکار شهرداری رشت قرار شده در بحث پوشش فضای سبز شهر و ساماندهی هر چه بیشتر آن از ظرفیت اساتید دانشگاه استفاده کنیم.

به گزارش ایمنا، در پایان این نشست هر یک از اعضای خانه احزاب نسبت به دغدغه‌ها و مشکلات در خصوص توسعه شهر و مدیریت شهری بیاناتی را داشتند و شهردار نیز به سوالات و ابهامات آن‌ها پاسخ داد.

کد خبر 481206

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تخلفات ساخت وساز شهرداري رشت کلانشهر شهر شهردار رشت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ساخت و سازهای شهردار رشت شهر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۱۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار کرمان ترمز طرح ساخت بوستان‌های جدید را کشید

شهردار کرمان گفت: امسال، بوستان جدید ساخته نمی‌شود و بوستان‌های مناطق پنج‌گانه براساس اولویت بهسازی خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محسن تویسرکانی، در نشست با معاونان شهرداری، شهرداران مناطق و مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری، اظهار کرد: بهسازی بوستان‌ها در کرمان ضروری است و باید با تلاش و اهتمام ویژه، در این زمینه اتفاق خوبی در شهر بیفتد.

وی افزود: در این خصوص دو مسأله بسیار مهم است؛ یکی اینکه وضعیت بوستان‌های شهر کرمان متحول و مناسب شود و دوم اینکه این کار در اسرع وقت اتفاق بیفتد.

او تاکید کرد: سرعت کار بسیار مهم است؛ مطالعه، طراحی، بهسازی، اجرا و افتتاح باید در یک بازه زمانی کوتاه انجام شود؛ چراکه فصل تابستان نزدیک است و باتوجه به آپارتمان‌نشینی در زندگی‌های امروزی، مردم به استفاده از این بوستان‌ها نیاز دارند.

تویسرکانی افزود: باید بوستان‌های پرتردد و پرجمعیت در مناطق پنج‌گانه اولویت‌بندی و بهسازی شوند.

شهردار کرمان بیان کرد: بهسازی پارک‌ها باید همراه با جهاد آسفالت، پیش برود تا مردم از منافع آن بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه در اولویت‌بندی باید استفاده بیشتر مردم از پارک‌ها مدنظر باشد، تأکید کرد: طراحی پارک‌ها، مبلمان و نوع مصالح بسیار مهم است و حتماً از مصالح و متریال مقاوم و درست و زیبا استفاده شود.

تویسرکانی ادامه داد: در طراحی، ورزش‌محوربودن، مناسب‌سازی برای معلولان، روشنایی وغیره در نظر گرفته شود.

* اولويت بندي بهسازي بوستان ها

سپس معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان نیز در این خصوص گفت: پیرو دستور شهردار مبنی بر بازسازی و بهسازی بوستان‌های فرسوده، به‌جای ساخت بوستان جدید، از سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری خواستیم در مناطق پنج‌گانه اولویت‌بندی کند و لیستی از بوستان‌های مورد استفاده مردم و پرتردد در مناطق را تهیه کند؛ ضمن اینکه خودمان هم بازدید‌هایی داشتیم و در این خصوص به نتایجی رسیدیم.

محمود ایرانمنش، با بیان اینکه بوستان‌هایی در شهر داریم که ۴۰ سال بازساری اساسی نشده‌اند، گفت: برخی از این بوستان‌ها در نقاط پرتردد و مرکز شهر قرار دارند.

او اظهار کرد: پیشنهاد می‌شود مناطق پنج‌گانه طراحی پارک‌ها را انجام دهند.

در ادامه معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان نیز گفت: باید لیستی با ردیف بودجه از بوستان‌ها مشخص کرد.

محمدرضا یحیی‌زاده اظهار داشت: طراحی و خرید مواد و مصالح لازم برعهده مناطق پنج‌گانه باشد.

گفتنی است؛ در این نشست شهرداری مناطق مسایل پیرامون بوستان‌های محدودۀ منطقه خود را مطرح کردند و در این خصوص هم‌اندیشی شد.

دیگر خبرها

  • شهردار کرمان ترمز طرح ساخت بوستان‌های جدید را کشید
  • شهردار این شهر بازداشت شد
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شوها را می‌بینند
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند
  • ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه