Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخورد پلیس لندن با معترضان به مرگ "سارا اورارد" به صورت گسترده مورد انتقاد طیف‌های سیاسی قرار گرفته است.

به گزارش عصر ایران، "سارا اورارد" زن جوان 33 ساله‌ای است که حدود 12 روز پیش و در حین بازگشت به خانه‌اش مفقود شد. در روزهای گذشته اخبار مربوط به پیدا شدن جنازه این زن جوان منتشر شده است.

 یک مامور پلیس بریتانیا که به ربودن و قتل این زن جوان در لندن متهم شده، روز شنبه برای آغاز مراحل دادرسی و محاکمه در دادگاه حاضر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازتاب این خبر افکار عمومی بریتانیا را جریحه دار و بحث در باره خشونت علیه زنان در بریتانیا را پررنگ کرد.

در اوایل روز شنبه بسیاری از مردم لندن به یاد "سارا اورارد" با گل و شمع  در منطقه "کلپهم کامن" در جنوب غربی لندن تجمع کردند. سارا اورارد برای آخرین بار در این منطقه زنده دیده شده است.

در اواخر روز شنبه هزاران نفر که بیشتر آنها زن بودند  به یاد "اورارد" و انتقاد از "احساس عدم امنیت در تنهایی" اعتراض کردند. برخی از تظاهرکنندگان شعار "شرم بر تو" را خطاب نیروهای پلیس حاضر در منطقه تظاهرات سر دادند.

برگزارکنندگان این برنامه تجلیل و اعتراض قصد داشتند تا ادامه برنامه اعتراضی خود را به صورت شبانه برگزار کنند اما پلیس به دلیل قوانین محدود کننده کرونایی اجازه تجمع طولانی‌تر به آنها را نداد. "کریستیدا دیک"رئیس نیروهای پلیس منطقه در مورد ادامه این تظاهرات گفت: هر گونه تجمع شبانه " غیرقانونی و ناامن" است.

شاهدان رویترز اعلام کردند که با گذر زمان، تنش بین معترضان و پلیس افزایش یافت و پلیس لندن چندین زن را بازداشت و بسیاری را از منطقه متفرق کرد.

اما برخورد پلیس لندن با معترضان واکنش‌های زیادی در بر داشته است.

"اد دیوی" رهبر حزب لیبرال دموکرات بریتانیا خواستار استعفای "کریستیدا دیک" به دلیل "صحنه‌های ننگین" در این تظاهرات شد.

"پرتی پتل" وزیر کشور بریتانیا نیز خواستار ارائه گزارش در این رویداد شده است.

تصاویر منتشر شده از این تظاهرات دستبند زدن و زنان، هول دادن، به زمین انداختن و کشیدن آنها از سوی پلیس را نشان می‌دهد.

پلیس اعلام کرده که چهار نفر را برای "حفاظت و ایمنی از دیگران" بازداشت کرده است.

 

پلیس یک معترض زن به قتل "سارا اورارد" را  در جنوب لندن بازداشت کرد/ عکس: رویترز

 

گل و شمع‌های جمع شده در یادبود "سارا اورارد" زن به قتل رسیده در بریتانیا/ عکس: رویترز

 

 معترضان در اعتراض به خشونت علیه زنان پلاکاردهایی را حمل کردند/ عکس: رویترز

 

"سارا اورارد" زن 33 ساله بریتانیایی پس از خروج از خانه دوستش و پیاده روی شبانه به سمت خانه خود مفقود شد/ عکس: رویترز

 

بسیاری از مردم لندن در اعتراض به قتل "سارا اورارد" تجمع کردند/ عکس: خبرگزاری فرانسه

 

معترضان به مرگ زن جوان در بریتانیا قصد برگزاری مراسم یادبود شبانه را داشتند/ عکس: خبرگزاری فرانسه

 پلیس بریتانیا با تلاش برای متفرق کردن آنها برگزاری مراسم را به دلیل محدودیت‌های کرونایی "غیرقانونی" خواند و معترضان را متفرق کرد.

 

مردم لندن از اوایل روز شنبه با روشن کردن شمع و قرار دادن گل در منطقه "کلپهم کامن" لندن یاد "سارا اورارد" زن به قتل رسیده در این شهر را گرامی داشتند/ عکس: EPA

 

صف نیروهای پلیس در برابر معترضان به مرگ "سارا اورارد" / عکس: رویترز

ساعاتی پس از حضور یک افسر پلیس در دادگاه به اتهام قتل "سارا اورارد" چند صد نفر از مردم لندن به یاد او و اعتراض به عدم امنیت زنان در تنهایی در لندن تجمع کردند.

 

مرگ "سارا اورارد" بحث‌های داخلی بریتانیا در باره خشونت علیه زنان را افزایش داده است/ عکس: EPA

 

پلیس با هول دادن و فشار سعی در متفرق کردن معترضانبه مرگ "سارا اورارد" در منطقه یادبود دارد/ عکس: رویترز

 

نیروهای پلیس اعلام کردند 4 نفر به دلیل نقض قوانین مربوط به قوانین محدود کننده کرونایی و نقض قوانین بهداشت در تجمع اعتراضی به مرگ زن جوان بریتانیایی بازداشت شدند/ عکس: EPA

 

پلیس در حال هول دادن معترضان به مرگ "سارا اورارد" زن جوان بریتانیایی

 

بسیاری از شرکت کنندگان در مراسم یادبود "سارا اورارد" به نقش پلیس و خشونت علیه زنان اعتراض کردند

 

چند صد نفر از مردم لندن برای "سارا اورارد" زن به قتل رسیده در لندن مراسم یادبود گرفتند

 

بیشتر بخوانید: سازمان جهانی بهداشت: یک سوم زنان در دنیا خشونت را تجربه می کنند رئیس قوه قضاییه: برخورد خشونت آمیز پلیس انگلیس با مردم نقض آشکار حقوق بشر است مهمانپرست: پلیس انگلیس در برخورد با تظاهر کنندگان خویشتنداری کند لینک کوتاه: asriran.com/003FfF

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خشونت علیه زنان معترضان به مرگ نیروهای پلیس مردم لندن سارا اورارد زن به قتل روز شنبه زن جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انحلال اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین در چندین شهر اروپایی

امروز (سه شنبه) اعتراضات و تحصن های دانشجویی علیه جنگ غزه در بسیاری شهرهای اروپایی برگزار شد که بسیاری از آن ها با مداخله پلیس منحل شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی دی پرسه، پلیس در چندین کشور اروپایی امروز سه شنبه تظاهرات طرفداران فلسطین در دانشگاه ها را متوقف و منحل کرد.

در برلین، پایتخت آلمان پس از اشغال حیاط دانشگاه آزاد برلین، پلیس فعالان طرفدار فلسطین را از محل این تجمع اعتراضی اسکورت کرد. در زوریخ سوئیس پلیس شهر تلاش کرد تا تحصن در دانشگاه ETH زوریخ را متوقف کند و تظاهرات کنندگان را از راهروی ورودی بیرون برد. در دانشگاه آمستردام هلند، پلیس یک کمپ اعتراضی حامیان فلسطینیان را برچید.

مقامات امنیتی این شهر هلند روز سه شنبه اعلام کردند در جریان عملیات شبانه در دانشگاه آمستردام، حدود 125 نفر پس از درگیری هایی که گاه خشونت آمیز بود، دستگیر شدند. نیروهای پلیس اعلام کردند: مداخله پلیس برای برقراری نظم ضروری بود. پلیس گفت که افسران پلیس مورد حمله تظاهرکنندگان قرار گرفته اند.

دانشجویان هلندی روز قبل چند چادر در محوطه دانشگاه برپا کردند. آنها در اعتراض به حملات اسرائیل به نوار غزه از مقامات دانشگاه خواستند تمامی روابط خود را با اسرائیل قطع کند. مدیریت دانشگاه و پلیس از تظاهرکنندگان خواسته بودند منطقه را ترک کنند. به گفته پلیس، برخی از تظاهرکنندگان سنگ و مواد آتش زا پرتاب کردند. پلیس این کمپ اعتراضی در پردیس روترسایلند را منحل و صبح با بیل سنگرها را شکست.

"رابرت دایکگراف"، وزیر آموزش هلند از اینکه پلیس مجبور به مداخله شد، ابراز تأسف کرد. وی در سخنانی در لاهه گفت: "دانشگاه ها مکان هایی برای بحث و گفتگو هستند." اعتراضات مجاز است، "اما آنها باید به گونه ای انجام شوند که برای همه امن باشد."

در برلین هم فعالان حامی فلسطین حیاط دانشگاه آزاد برلین را اشغال کردند. در اطلاعیه پلیس از فعالان خواسته شده است که به اشغال پایان داده و منطقه را تخلیه کنند. حدود 100 نفر صبح امروز در حیاط تئاتر دانشگاه در منطقه دهلم چادر برپا کردند. سپس دانشگاه اقدام سریع را اعلام کرد. یکی از سخنگویان گفت: "FU دستور تخلیه را صادر کرد و با پلیس تماس گرفت." پس از درخواست های مکرر برای پاکسازی منطقه، نیروهای پلیس شروع به حذف تک تک شرکت کنندگان کردند.

پس از این اشغال، دانشگاه در روز سه شنبه تا حدی تدریس را متوقف کرد. گونتر زیگلر، رئیس دانشگاه در بیانیه‌ای گفت: ما برای گفتگوی علمی در دسترس هستیم - اما نه به این شکل.

یک مقام این دانشگاه اعلام کرد: فعالان این کمپ اعتراضی در ساعات صبح سعی کردند به اتاق‌ها و سالن‌های سخنرانی در دانشگاه نفوذ کنند تا آنها را اشغال کنند.

اشغالگران حیاط تئاتر این دانشگاه خواستار همبستگی با مردم غزه شدند. برای این منظور در محوطه دانشگاه در منطقه دهلم نیز چادر برپا کردند. در یک سخنرانی آمده است: "ما دانشگاه آزاد برلین را اشغال می کنیم." این کار در راستای همبستگی با مردم فلسطین انجام می شود. اقدامات ارتش اسرائیل در غزه نیز از طرف دانشجویان معترض مورد انتقاد قرار گرفت. این گروه که به عنوان "ائتلاف دانشجویی برلین" عمل می کند، خواستار اشغال دانشگاه های آلمان و مقاومت دانشجویان در همبستگی با غزه شد.

چندین نفر نیز آئودی مکس را در دانشگاه لایپزیگ اشغال کرده اند. این دانشگاه اعلام کرد که 50 تا 60 متحصن درگیر بودند.

فعالان طرفدار فلسطین روز جمعه هم در دانشگاه هومبولت برلین تظاهرات کردند. حدود 150 نفر برای یک راهپیمایی ثبت نشده گرد هم آمدند. معترضان خواستار سالن سخنرانی به عنوان محل تجمع شدند که مدیریت دانشگاه به آن ها اجازه نداد. در نتیجه، پلیس 37 مورد رسیدگی به پرونده های احتمالی فتنه و مقاومت در برابر ماموران انتظامی را علیه معترضان آغاز کرد.

در بیانیه پلیس آمده است که خسارت مالی وارد شده است. این دانشگاه اتهامات کیفری ارائه کرده است. عملیات آموزشی در ساختمان های Rust، Silver و Holzlaube متوقف شده است.

در ETH زوریخ، هم چند ده دانشجو کمی قبل از ظهر برای تحصن در سالن ورودی تجمع کردند. سالن اصلی دانشگاه اشغال شده بود، گروهی به نام "دانشجویان برای فلسطین (زوریخ)" در اینستاگرام برای این اعتراضات فراخوان دادند. معترضان خواستار آن شدند که ETH زوریخ "موضعی روشن در مورد نسل کشی جاری در غزه" اتخاذ کند. این گروه همچنین از ETH خواست تا "بایکوت آکادمیک" موسسات و شرکت‌های اسرائیلی را که از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند، انجام دهد. بر این اساس این دانشگاه همچنین باید شفافیت ایجاد کند و هرگونه همکاری با سازمان های اسرائیلی را افشا کند.

پلیس این شهر به تظاهرکنندگان اولتیماتوم داد. سپس شروع به پاکسازی راهروی ورودی کرد. بعد از آن فقط چند نفر در راهروی ورودی ماندند.

اعتراضات دانشجویی علیه جنگ غزه و رژیم صهیونیستی در سراسر اروپا گسترش یافته است، اما به اندازه ایالات متحده خشونت آمیز نیست. فعالان طرفدار فلسطین همچنین کمپ اعتراضی را در محوطه دانشگاه وین اتریش در محله قدیمی AKH برپا کردند. پلیس اتریش این تجمع را مشاهده کرد و در ابتدا دلیلی برای متفرق کردن آن ندید.

دانشجویان معترض آمریکایی خواهان پایان کمک به اسرائیل‌ هستند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله پلیس آمریکا به هواداران فلسطین در نیویورک+ فیلم
  • سرکوب تظاهرات دانشجویی در اروپا پس از رد آتش بس
  • حمله خشونت‌آمیز پلیس هلند به دانشجویان حامی فلسطین
  • پلیس فرانسه با گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین حمله کرد+ فیلم
  • پلیس فرانسه با ضرب‌وشتم و گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین حمله کرد
  • انحلال اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین در چندین شهر اروپایی
  • حمله پلیس به معترضان نسل کشی در غزه
  • سرکوب اعتراضات حمایت از فلسطین در دانشگاه آمستردام
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • تفاوت بوته با درخت