Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر، میزگرد عدالتخواهی مردمی با حضور تعدادی از فعالین اجتماعی همراه با پخش مستند قزل قیه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر، میزگرد عدالتخواهی مردمی با حضور میلاد گودرزی، سردبیر برنامه اینترنتی آوانت، امین سلیمی، سردبیر خبرگزاری دانشجو، سیامک مختاری، کارگردان مستند و مصطفی دد‌جانی، مدیرعامل تعاونی معدن هاجرخاتون و میثم مهدیار، معاون پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی همراه با پخش مستند قزل قیه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

میلاد گودرزی، سردبیر برنامه اینترنتی آوانت و فعال سیاسی و رسانه‌ای دراین میزگرد گفت: این مسائلی که مطرح می‌شود قبلا به صورت آرام و دلسوزانه بارها زده شده است ولی توجه نشده است و به اینجا رسیده است که باید داد بزنیم تا بشنوند. از ریزترین جزییات آن شهرستان می‌توان اشاره کرد تا بزرگترین مسائل کلان مربوط به معادن.

 

وی در ادامه افزود: من معتقدم که قصه‌هایی شبیه این قضیه سیریش آباد، پنجره عبور ما از حکومت داری به حکمرانی است که حالا این مسائل را اهل سیاست خیلی می‌فهند. حکمرانی با حکومت متفاوت است. در حکمرانی یکسری بازیگر فرامسئولی دارد که یکسری شأن دیگر را باید به رسمیت بشناسیم و این بدین معناست که باید این بازیگر به رسمیت شناخته شود. آدم‌ها باید یکسری ایده حکمرانی هم داشته باشند که بعضا برخی ایده‌ها نانوشته است. پیش هر مسئولی می‌رویم،‌میگویند کار خوبی می‌کنید ولی الان مصلحت نیست.

 

سردبیر برنامه اینترنتی آوانت بیان کرد: این قصه را از این پنجره که من گفتم، ببینم باید به سمت ایده‌های حکمرانی برویم. این چیزی که در بلند مدت باید بهش فکر کنیم آن ایده‌های حکمرانی است که باید فضای کشور را عوض کند. اولا به این ایده نیاز داریم که مردم منبع قدرت داشته باشند. الان بخش خصوصی یا ستاد اجرایی فرمان امام زور و قدرت دارد ولی مردم ندارند. به عبارت دیگر یعنی خصوصی سازی قدرت. یعنی باید نهادها و تشکل‌های مردمی مثل همین تعاونی ها قدرت داشته باشند. آیا ایده‌ای وجود دارد که فرماندار و مسئول فلان بخش یا حتی رئیس جمهور در فضای غیر از خشونت، خلع شود. ایده حکمرانی دیگری که در لایه محتوایی است، چیزی به نام تنظیم‌گری ضدتبعیض است. یعنی وضعیت موجود را به وضعیت مطلوبی می‌خواهیم ببریم که تبعیض در اون حداقل شود و باید به سمت این‌ها برویم.

 

میلاد گودرزی در ادامه با تأکید بر این دو ایده مطرح شده در فضای حکمرانی گفت: این دو ایده حکمرانی ولی بر روی کاغذ است و در واقعیت فعلی، فضا فرق می‌کند. وضعیتی که شب می‌خوابیم و صبح می‌بینیم چقدر چیزها تغییر کرده و اصلا به مردم هم اطلاعی داده نمی‌شود. مثل حوادث آبان ماه پارسال و افزایش قیمت بنزین. وضع موجود ذی‌نفع دارد و نمی‌خواهند به ایده حاکمیت مردم تن دهند. درنتیجه ما به دعوا و قدرت نیاز داریم. یعنی ما به یک جریان اجتماعی مستقل نیاز داریم که درگیر سیاست و حکومت نباشد و دنبال این باشد که برای ایده‌های حکمرانی کار کند و آن را اجرا کند. یکسری اتفاق پارتیزانی و با برنامه باید شکل بگیرد و یک نهضتی داشته باشیم تا مراقب باشیم از بیرون که دچار فساد و ناکارآمدی نشود. چون اگر دوران تعریف شویم، خاصیت آن صندلی نظام ناکارآمدی و محافظه کاری است. در حال حاضر دوگانه، دوگانه نهضت و نظام، رکود و حرکت، ایستادن و رو به فردا حرکت کردن است که الان نداریم. با ایده‌های موجود پسر پیغمبر هم درون برود، خراب می‌شود چون ذیل چتر محافظه کاری تعریف می‌شویم. لذا باید از بیرون نظام تعریف شویم.

 

وی در پایان بیان کرد: قصه‌هایی شبیه سیریش‌آباد یکی از اتفاقات از این دست است که باید این قصه ملی شود. الان تا همین نقطه خیلی اتفاق بزرگی رقم خورده است و با دست خالی ایده حکمرانی خودتان را به مسئولین تحمیل کردید.باید به سمت کنش برویم و کار تعریف کنیم در حد و وسع خودمان و متناسب با محیط اطراف خودمان.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قزل قیه عدالتخواهی بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر ایده حکمرانی ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۶۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی خزایی» از حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

* در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

این دوره انتخابات تفاوت‌های اساسی با سایر دوره‌ها داشت، در بین لیست‌های اصولگرایی، اقبال اغلب مردم کمتر به سوی لیست کامل بود و گزینشی افراد را انتخاب کردند و طبقه اصلاحات متوسط هم تمایل بسیار کمی به رأی دادن داشتند.

کلیت مجلس همانند دوره فعلی اصولگرا هستند، حدود ۵۰ نفر مستقل ،۴۰ نفر از لیست‌های مرتبط با کارگزاران، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان به مجلس راه یافتند.

بانوان بیش از ۱۰ نفر هستند و احتمال افزایش آن در میان‌دوره‌ای ای هست، در کل آرایش جدیدی در مجلس دوازدهم حکم فرما است و نگاه مردم به تغییر و تحول است، زیرا ۱۴۷ نماینده فعلی دیگر در مجلس آتی حضور ندارند، نکته جالب این دوره راهیابی نماینده دلیجان و محلات با بیش از پنج هزار رأی به بهارستان است.

* مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مسائل مربوط به افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی سازی جهش تولید، حمایت از کشاورزی، توجه بیشتر به امور کارگران و فرهنگیان و ورزشکاران، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی و قراردادی، توسعه معیشت، اشتغال، ازدواج، مسائل فرهنگی و هنر، و بهداشت و درمان از اولویت‌های ماست.‌

* اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

نظر به اولویت امور مردم، کمیسیون اقتصادی، علاقه خودم کمیسیون فرهنگی و یا آموزش است.‌

* مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

چالش‌های استان تهران بسیار زیاد هست، اهم آن بحث مسکن، حاشیه نشینی، آب، بهداشت و درمان، فرو نشست، حمل و نقل عمومی، امنیت، اشتغال، اتباع و موارد متعددی که در آینده مفصل به آن اشاره خواهم نمود.

کد خبر 6080399

دیگر خبرها

  • واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال
  • پلورالیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • واکنش پلیس به صحبت‌های جنجالی فوتبالیست سابق بعد از خفت شدن!
  • آخرین خبر درباره جابجایی مهمانشهر رفسنجان
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • شوراها عرصه ظهور حضور مردم در حکمرانی هستند
  • شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است