Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران شهری که گاه از اظهارنظر درباره امور مختلف کشور هم ابایی ندارند و انتقادات فراوانی متوجه عملکرد دیگران می‌کنند، وقتی نوبت به خودشان و حوزه مسئولیتشان می‌رسد، ترجیح می‌دهند قانون را بازخوانی کرده و به اتکای آن سکوت کنند!
به گزارش «تابناک»، اواخر دی ماه بود که خبر بازداشت دو تن از شهرداران تهران توجه‌ها را به خود جلب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازداشت شهردار‌های مناطق ۲ و ۸ که به نقل از منابع آگاه منتشر شده بود و تاکید داشت که علت بازداشت ایشان، فساد مالی بوده است. پرونده‌ای قضایی که به رغم انکار برخی، واقعی بودنش مشخص شد، اما نتوانست به سکوت مدیران شهری پایان دهد و به شفاف سازی ماجرا منجر شود.
«تا زمانی که حکمی صادر نشود، نمی‌توان حرفی زد»؛ این اظهار نظر اخیر پیروز حناچی درباره این پرونده است که نام دو تن از مدیران ارشدش روی آن درج شده است. پرونده‌ای که بعد از دو ماه از تشکیل، به تاکید شهردار تهران «در شعبه بازپرسی کارکنان دولت در حال بررسی است»، اما هنوز «در حد اتهام است» و نیک می‌دانیم که نباید درباره اتهام سخن گفت!
البته برخلاف حناچی، محمدجواد حق شناس، یکی از اعضای شورای شهر تهران، ماجرای بازداشت این دو شهردار و پرونده تشکیل شده در این خصوص ورای اتهام است؛ «بر اساس مشاهدات اولیه‌ای در پرونده وجود دارد و گزارشی که شهردار تهران به آن ورود کرده است، تخلف وجود داشته است و یکی از شهرداران پذیرفته و اعتراف به اخذ مبالغ و وجوهی که خارج از قاعده کرده است.»
نکته تامل برانگیز ماجرا آنجاست که این دو شهردار بازداشت شده، اخیرا منصوب شده بودند و در کارنامه یکی از ایشان، انتخاب به عنوان شهردار نمونه و تقدیر از وی نیز به چشم می‌خورد. موضوعی که می‌تواند علت بازداشت ایشان را عملکرد گذشته شان نشان دهد و البته نشانه‌ای بر بی دقتی شهردار و شورای شهر در انتصاب ایشان باشد.
گزاره‌هایی که صرف نظر از آن‌ها هم، می‌بایست بازداشت این دو شهردار و تشکیل پرونده برایشان، منجر به شکل گیری تحقیق و تفحصی پیرامون فعالیت‌ها و عملکردشان در شهرداری و شورای شهر شود، در حالی که این گونه نشده؛ انگار نه انگار که این دو متهم دو تن از مدیران اجرایی عالی رتبه در شهرداری بوده اند و می‌شود با بررسی فوری عملکردشان، مانع از تداوم اشکالات احتمالی در مجموعه‌های تحت امرشان شد.
واکنشی که مدیران شهری به جای نشان دادنش، ترجیح داده اند پشت یک نکته قانونی سنگر بگیرند و بگویند: «چون این دو فرد "متهم" هستند، نمی‌توانیم درباره آن‌ها صحبت کنیم.» جمله‌ای که امروز محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره آخرین وضعیت پرونده این دو شهردار بازداشت شده بیان کرد، در حالی که تاکید داشت این متهمان مدتی را در بازداشت سپری کرده‌اند و اکنون نیز «با وثیقه آزاد شده‌اند.»
گویی برای شروع تحقیق و تفحص پیرامون عملکرد ایشان، رای دادگاه نیاز است! حکمی که لابد تا قطعی نشود هم، قابل استناد نخواهد بود و بهتر است سکوت کرد. سکوتی آزاردهنده که در چندین شورای شهر دیگر در گوشه و کنار کشورمان هم در دستور کار قرار دارد، چراکه در این ماه‌ها شاهد بازداشت چندین شهردار در شهر‌های دیگر کشورمان هم بوده ایم، اما هیچ بازداشتی به هیچ تحقیق و تفحصی منجر نشده است!  

منبع: تابناک

کلیدواژه: چهارشنبه سوری هوشنگ میرزایی سید احمد خمینی حداقل دستمزد مهدی باکری شورای شهر شهردار بازداشت محسن هاشمی پیروز حناچی چهارشنبه سوری هوشنگ میرزایی سید احمد خمینی حداقل دستمزد مهدی باکری دو شهردار مدیران شهری شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۶۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت مردی که با زنجیر به مسافران اتوبوس حمله کرد

ماموران پلیس پایتخت فردی را با زنجیر به مسافران یک اتوبوس در تهران حمله‌ کرده بود، بازداشت کردند.

به گزارش ایسنا، فروردین ماه امسال ویدیویی از کتک زدن مردم با زنجیر در اتوبوس در فضای مجازی منتشر شد و درپی آن نیز تیمی ویژه از ماموران پلیس رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند و در جریان تحقیقات اولیه مشخص شد که متهم در یک دستگاه اتوبوس درون شهری در محدوده خیابان دماوند مرتکب این اقدام مجرمانه شده است.

در جریان تحقیقات ماموران عامل این اقدام مورد شناسایی قرار گرفت و پس از آن هماهنگی با مقام قضایی انجام و متهم مربوطه در عملیاتی پلیسی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.

برای این فرد پرونده‌ای تشکیل شده و تحقیقات در این خصوص همچنان ادامه دارد.

پلیس تهران اعلام کرده که جزئیات بیشتر از این پرونده را به زودی اعلام خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی رفسنجان
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • بازداشت مردی که با زنجیر به مسافران اتوبوس حمله کرد
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم باز شد
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری