Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@20:12:58 GMT

۱۰ هزار شرکت طی ۱۱ ماه گذشته تعطیل شدند

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۷۲۹۴

۱۰ هزار شرکت طی ۱۱ ماه گذشته تعطیل شدند

دولتِ هند اعلام کرد، بیش از ۱۰ هزار شرکت در این کشور به صورت داوطلبانه از آوریل ۲۰۲۰ و همزمان با همه گیری ویروس کرونا و اعمال قرنطینه های دولتی و محدودیت ها فعالیت خود را متوقف کرده اند.

به گزارش برنا، آنوراگ سینگ تاکور وزیر دارایی هند در باره جزئیات پیرامون تعداد شرکت هایی که طی یک سال گذشته از فعالیت کناره گرفتند اعلام کرد: از ماه آوریل ۲۰۲۰ تا فوریه ۲۰۲۱، در مجموع ۱۱۳ شرکت براساس بند ۲۴۸ کار خود را متوقف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بند درباره متوقف کردن داوطلبانه شرکت ها و بدون هیچ دلیل تنبیهی است. 

وی افزود: بالاترین تعداد تعطیلی شرکت ها در دهلی نو با تعطیلی ۲۳۹۴ شرکت اتفاق افتاده است. بعد از آن به ترتیب اوتارپرادش با ۱۹۳۶ شرکت، تامیل نادو با ۱۳۲۲ شرکت، ماهاراشترا با ۱۲۷۹ شرکت و کارناتاکا با ۸۳۶ شرکت در رتبه های بعدی قرار می‌گیرند. 

در ادامه این گزارش آمده است: این داده ها در مورد شرکت هایی که ثبت نشدند صحت ندارد و آنها در بخش غیررسمی و در دسته بندی فاقد سازمانی قرار می گیرند. براساس تحقیق دولتی بخش های غیررسمی تقریبا ۸۵% از نیروی کار کشور را در اختیار دارند و این شرکت ها هم از زمان محدودیت ها و قرنطینه ضربه شدیدی خوردند. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تامیل نیروی کار هند شرکت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۷۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟

اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس طرحی پیشنهادی را مصوب کرد که طی آن روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود اما برخی فعالان اقتصادی نسبت به این موضوع انتقاد داشتند.

به گزارش ایسنا، آن‌ها معتقدند ایران در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا دارد و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. البته این موضوع هنوز قطعی نیست و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه شهاب جوانمردی، اظهار کرد: در اصل فقط بحث ارتباط دو سازمان مطرح نیست، بلکه با توجه تفاوت‌های زمانی و برنامه‌های کاری، در موارد زیادی حتی تنظیم زمان جلسات مشترک هم دشوار است؛ به ویژه به این دلیل که معمولا کارمندان در سایر کشورها در روزهای تعطیل خود کار نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه اثرگذاری منفی تعطیل شدن روز پنجشنبه بر بحث تجارت بدیهی است، تصریح کرد: این اثرگذاری حتی در ارتباط با کشورهای همسایه هم وجود دارد.

به گفته این عضو حتی اگر بانک‌ها در روز دوم تعطیلات فعال باشند باز هم بر تجارت خارجی اثر منفی دارد، گفت: در آن صورت یک روز به تعطیلات کشور اضافه شده، اما بانک‌ها و شرکت‌هایی که باید به آنها خدمات دهند باید فعالیت کنند و به کارمندان اضافه کاری پرداخت کنند که این خود یک هزینه اضافه است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه ؛ توقف در بدیهیات
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه
  • حمله روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه
  • ‏‬زورآزمایی «شنبه» و «پنجشنبه» بر سر تعطیلی
  • تعطیلی پنج‌شنبه این بالا را بر سر اقتصاد کشور می‌آورد